Komunikaty - Pytania techniczne
Vasco - Czw 12 Lip, 2012 16:47
Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączenie - oznacza, że email nie wysłany. Nie ma nic wspólnego z dodaniem wpisu.
Anaru - Czw 12 Lip, 2012 19:28
| Vasco napisał/a: | | Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączenie - oznacza, że email nie wysłany. Nie ma nic wspólnego z dodaniem wpisu. |
Hmmm, ale ja nie wysyłałam maila, tylko post, tym bardziej dziwne
Ale ważne, że ostatnio nie ma żadnych błędów
Aragonte - Sob 28 Lip, 2012 14:40
Czy ktoś mógłby mi dać jakieś podpowiedzi co go konfigurowania Skype'a?
Dźwięk mi w nim nie działa Mikrofon jest świeżo nabyty, powinien chyba być OK.
Macie jakieś pomysły?
Admete - Sob 28 Lip, 2012 14:45
Ja tak miałam na starym komputerze - słyszała, co mówili inni, inni mnie nie słyszeli. Nikomu nie udało się dojść dlaczego. Teraz nie używam, bo się wtedy zniechęciłam i jakoś nigdy już nie ponowiłam próby. Natomiast na jeszcze wcześniejszym komputerze skype działał poprawnie.
Aragonte - Sob 28 Lip, 2012 15:00
Apel już nieaktualny, doszłam, co robiłam źle
Admete - Sob 28 Lip, 2012 15:02
U mnie to było coś w samym kompie i nikt mi tego nie odkręcił, więc zrezygnowałam.
Anaru - Sob 28 Lip, 2012 19:45
U mnie to była kiedyś kwestia chyba nie tej dziury co trza było
Aragonte - Sob 28 Lip, 2012 20:09
| Anaru napisał/a: | U mnie to była kiedyś kwestia chyba nie tej dziury co trza było |
U mnie kwestia przegapienia przycisku "on"
No dobra, coś tam jeszcze wymagało podkręcenia w kompie, żeby natężenie dźwięku było odpowiednie, ale do tego doszłam znacznie wcześniej.
Chyba siwizna oznacza blondynkowatość
Anaru - Sob 28 Lip, 2012 23:25
E tam, dałaś sobie radę? Dałaś!
Łukasz, czy mogłabym Cię prosić o dorzucenie w wolnej chwili tych emotek do zbiorku?
i czy mógłbyś pliz przestawić tak, żeby była dostępna bez wchodzenia w edycję postu?
I tą:
A do tyłu np te:
:o
Anaru - Nie 29 Lip, 2012 08:48
Czy macie WP? Bo ja od wczoraj nie mam dostępu do poczty, ani nawet w ogóle do wp.pl
Admete - Nie 29 Lip, 2012 10:52
Mam wp. Zabawne emotki.
Anaru - Nie 29 Lip, 2012 19:12
Bardzo je lubię i niektórych mi czasem mocno brakuje...
ŁukaszG - Pon 30 Lip, 2012 22:56
| Anaru napisał/a: | Łukasz, czy mogłabym Cię prosić o dorzucenie w wolnej chwili tych emotek do zbiorku? |
Aniu, czy mógłbym Cię prosić o przelew odpowiedniej kwoty za forum...
Powrzucam, jak najbardziej, ale już nie dziś.
Pozdrawiam
Łukasz
Anaru - Pon 30 Lip, 2012 23:41
| adminluc napisał/a: | Aniu, czy mógłbym Cię prosić o przelew odpowiedniej kwoty za forum... |
Zrobione
(tak to jest jak się nie zrobi od razu )
To ja teraz czekam na emotki
I jeszcze te pliz
BeeMeR - Wto 31 Lip, 2012 07:57
| Cytat: | i czy mógłbyś pliz przestawić tak, żeby była dostępna bez wchodzenia w edycję postu?
I tą: | popieram bardzo
| Cytat: | A do tyłu np te:
:o
| to też
Vasco - Wto 31 Lip, 2012 13:07
| Anaru napisał/a: | | Vasco napisał/a: | | Could not connect to smtp host : 110 : Przekroczony czas oczekiwania na połączenie - oznacza, że email nie wysłany. Nie ma nic wspólnego z dodaniem wpisu. |
Hmmm, ale ja nie wysyłałam maila, tylko post, tym bardziej dziwne |
Ty dodałaś post a wtedy forum wysyła maile do osób, które mają subskrypcje na ten wątek.
Anaru - Wto 31 Lip, 2012 23:05
Rozumiem. Dzięki za wytłumaczenie
ŁukaszG - Wto 31 Lip, 2012 23:58
Powrzucałem parę nowych uśmieszków.
Pozdrawiam.
Calipso - Śro 01 Sie, 2012 00:05
O jak teraz miło
Dzięki Łukasz !
Anaru - Śro 01 Sie, 2012 00:44
Ooooo! Śliczne dzięki za emotki!!!
I za łatwiejszy dostęp
Deanariell - Śro 01 Sie, 2012 01:05
Wchodzę na forum i co widzę? Emotki się rozmnożyły! Ale tłum się tam zrobił... Serio potrzebujemy tylu wersji emotek pijących piwo?
Admete - Śro 01 Sie, 2012 08:58
Tez tak zareagowałam na widok piwa, bo ja akurat nigdy nie piję Riella sa tez chyba nowe w tej rozszerzonej wersji jak się odpowiada z przycisku odpowiedz.
Eeva - Śro 01 Sie, 2012 09:26
O proszę, jest nawet jakże odpowiednia na Olimpiadę emotka -
Anaru - Śro 01 Sie, 2012 09:43
| Deanariell napisał/a: | Serio potrzebujemy tylu wersji emotek pijących piwo? |
Tia, ilość piwnych też mnie zaskoczyła nieco , ja bym z tego towarzystwa zostawiła i albo :drinks: , albo którąś jedną pojedynczą i jedną podwójną.
| Eeva napisał/a: | O proszę, jest nawet jakże odpowiednia na Olimpiadę emotka - |
Aż się prosiło, Agn nią patriotycznie wymachuje od jakiegoś czasu
Anonymous - Śro 01 Sie, 2012 10:24
| Deanariell napisał/a: | Wchodzę na forum i co widzę? Emotki się rozmnożyły! Ale tłum się tam zrobił... Serio potrzebujemy tylu wersji emotek pijących piwo? |
Oczywiscie !!
|
|
|