Richard Armitage - Informacje i nowosci
Gosia - Nie 19 Lis, 2006 21:32
To reakcja na fotki ?
Caitriona - Nie 19 Lis, 2006 21:32
Srodkowe w białej koszulce:
Gosia - Nie 19 Lis, 2006 21:33
To na schodach tez niezle. Duze robia jeszcze wieksze wrazenie, ale sa niestety z przeszkadzajkami
http://www.eyevinearchive...ichard+armitage
Harry_the_Cat - Nie 19 Lis, 2006 21:34
Jasne, że na fotki Wróciłam właśnei z nowego Bonda i tu taki śliczny Rysiu czeka
Anonymous - Nie 19 Lis, 2006 21:46
Na zdjęciu 17 jest taki słodki...
Gosia - Nie 19 Lis, 2006 21:49
Dwojka powiekszona jest powalajaca ......
tylko szkoda ze te przeszkadzajki sa...
A piateczka zabojcza....
Harry_the_Cat - Czw 23 Lis, 2006 11:59
Nowe fanki??
Jedna z dziewczyn z angielskiego forum, która ma kilka stron internetowych, w tym poświęcone m. in. RA i N&S zrobiła przegląd "ruchu" na swoich stronkach. Od emisji RH zdecydowanie wzrosło zainteresowanie Rysiem, a główne hasło wpisywane w wyszukiwarce to "Richard Armitage, actor".
Szczyty popularności stronki osiągają zwykle w poniedziałki , przy czym najwięcej odwiedzających było 20 listopada....
Oficjalna strona Rysia już na początku tego tygodnia miała przekroczony miesięczny limit na ten miesiąc (bandwith, cokolwiek to oznacza), w związku z czym... nie działała.
Dla mnie takie dane są fascynujące...
Harry_the_Cat - Czw 23 Lis, 2006 12:03
I najnowsze zdjęcie Rysia z VoD:
(kiepskie??)
Gosia - Czw 23 Lis, 2006 12:43
Ale wreszcie jest przodem
Choc ma krotsze wlosy, niestety.
Harry_the_Cat - Czw 23 Lis, 2006 12:55
I słabe oświetlenie, bo wygląda jakby był siwy...
Monika - Czw 23 Lis, 2006 14:48
A mi się podoba, wygląda jak pozłacana aureola :grin: A ta obok babka to jego przyszła żona?
Anonymous - Czw 23 Lis, 2006 15:32
ale powiem wam, że łądnie wyszedł. Tak trocxhe tatusiowato, ale ładnie.
Harry_the_Cat - Czw 23 Lis, 2006 15:43
| Monika napisał/a: | | A ta obok babka to jego przyszła żona? |
Tak to Dawn French, która gra oblubienice
Harry_the_Cat - Pią 24 Lis, 2006 16:53 Temat postu: Wiadomość od Richarda "Cześć wszystkim, wygląda na to, że RA.com jest obecnie dosyc popularne, Lisa musi złapać oddech!!!
Chciałbym przekazać krótką wiadomość, żeby podziękować wszystkim, którzy wybrali sie na VofD, byłem bardzo wzruszony, że aż tyle osób zadało sobie trud, żeby tam być i przykro mi, że nie wszystkim udało się wejść. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście i ze było zabwanie.
Przepraszam, że nie udało mi sie spotkac z wami po programie, ale w obydwie niedziele musiałem znikać, żeby zlapać samolot, więc dosłownie prosto ze sceny schodziłem do samochodu.
W każdym razie bardzo sie cieszę, źe RH nieźle sobie radzi...chociaż zawsze myślałem, że reakcje będą mieszane, zawsze jest trudno przy programach dla tak zróżnicowanej publiczności.
Love Richard"
Gosia - Pią 24 Lis, 2006 16:58 Temat postu: Re: Wiadomość od Richarda
| Harry_the_Cat napisał/a: | | W każdym razie bardzo sie cieszę, źe RH nieźle sobie radzi...chociaż zawsze myślałem, że reakcje będą mieszane, zawsze jest trudno przy programach dla tak zróżnicowanej publiczności. |
Trafil w dziesiatke
Czyli ma tego swiadomosc.
Dzieki Harry za przetlumaczenie tej wiadomosci od Rysia
Harry_the_Cat - Pią 24 Lis, 2006 17:01
Nie ma sprawy. Lady Guy do usług
Caitriona - Pią 24 Lis, 2006 21:16
| Harry_the_Cat napisał/a: | Lady Guy do usług |
Harry_the_Cat - Nie 26 Lis, 2006 02:24
Krótki trailer z the Golden Hour na YouTube - Ryśka nie widać, ale słychać: http://www.youtube.com/watch?v=ugVr29RHGd8
Gosia - Wto 28 Lis, 2006 13:29
Wlasnie, przegladajac swoje zasoby plyt w poszukiwaniu czegos ciekawego co by mozna bylo obejrzec, odkrylam, ze mam ta wersje "Kleopatry" z Rysiem. Zobaczylam na ekranie Timothy Daltona, a on gral w tej wersji. Ale raczej trudno bedzie znalezc Rysiowe ujecia, bo nie wiem czy on wypowiada w tym filmie jakies kwestie.
Gosia - Czw 30 Lis, 2006 21:49
Nie wypowiada slowa, ale znalazlam go
Znowu kogos zabija
Gosia - Sob 02 Gru, 2006 10:47
To miłe
Obejrzalam "Kleopatre", co prawda Rys pojawia sie zaledwie dwa czy trzy razy na chwile, ale tutaj nawet Timothy Dalton (jako Juliusz Cezar) mnie nie razi, a nawet powiem, ze wypadl niezle.
Podoba mi sie tez Marek Antoniusz, calkiem przystojny.
A glowna bohaterka czyli Kleopatra jest sliczna.
Harry_the_Cat - Pon 11 Gru, 2006 22:19 Temat postu: Nowa rola Richarda Jedna z gazet donosi dzis, ze nowy projekt Richarda będzie nosił tytuł "Gently's Last Case". Bedzie to dramat policyjny, osadzony w latach 60 w Dublinie , a Richard zagra tam... motocykliste.
Jeszcze więcej skóry?
Harry_the_Cat - Pon 11 Gru, 2006 22:23
Sorry, w Dublinie...
za duzo...
Anonymous - Pon 11 Gru, 2006 22:26
Tak myślałam że to błąd, ale przez sekundę puściłam wodzę fantazji i już widziałam oczyma wyobraźni jak Rysiek do Polski przyjeżdża...
Harry_the_Cat - Pon 11 Gru, 2006 22:27
| otherwaymistercollins napisał/a: | | już widziałam oczyma wyobraźni jak Rysiek do Polski przyjeżdża... |
Byłoby pięknie...
|
|
|