Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Ralph Fiennes
Gosia - Wto 05 Wrz, 2006 10:04
Mała niespodziewajeczka!
Dla Giteczki i innych zagorzałych wielbicielek Ralpha
Kolejny screensaver z nim w roli glownej :grin:
6,6 MB
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=167437
(Ali, mozesz nie sciagac, bo to bedzie Twój bonus )
Alison - Wto 05 Wrz, 2006 10:35
Och mój ty skreenku, Ty to masz wenę jak się zakochasz....
Obyś do końca życia była w permanentnym zakochaniu. Ile to świat na tym zyska... :grin:
Gitka - Wto 05 Wrz, 2006 17:46
Gosiu, ja czułam, że szykujesz niespodziankę.
Wygaszacz mi działa :grin:
Zdjęcia i muzyczka piękne.
I po parokrotym obejrzeniu, znów tak żałuję, że tego filmu nie mamy
Niebezpieczny człowiek - Lawrence po Arabii
http://www.filmweb.pl/Nie...ie,Film,id=3534
Takie wspaniałe zdjęcia wkleiłaś z tego filmu, i pomyśleć, że on ponoć był w kiosku :sad:
Bardzo dziękuję za wygaszacz.
Myślę, że poza Nami na tym Forum lepszych "zagorzałych" fanek nie znajdziemy
Dlatego - jak to dobrze, że jesteś...
Gosia - Wto 05 Wrz, 2006 18:14
Trzeba sobie robic przyjemnosci, a co ?
A wybieranie fotek i ogladanie ich na caaaaalym ekranie z przyjemna muzyczka w tle, czy jest cos co moze dac wiecej radosci ...
"Lawrence po Arabii", moze jeszcze uda sie nam ten film gdzies upolowac.
Ralph w turbanie
Ja tez sie ciesze, ze moge swoja ukryta slabosc ( odchyłkę - jak z pewnoscia Ali i inni sadza) podzielic z kims jeszcze, kto mnie doskonale rozumie.
Giteczko, chcialam Ci zakomunikowac, ze na allegro udalo mi sie wlasnie zakupic "Oskara i Lucynde", nawet tanio sie udalo
Gdzies czytalam, ze ksiazka jest ciezka, ale zobaczymy ...
ANGELO - Wto 05 Wrz, 2006 23:11
Chcialam tak skromnie wtracic, ze sledze ten watek bo tez bardzo lubie tego pana ale do
Was sie nawet nie umywam bo Wy to prawdziwe skarbnice jestescie w tym temacie
A Ralpha widzialam w kilku filmach i bardzo mi sie podobal (3 z nich nawet mam w swojej
bardzo skromnej kolekcji)
Takze podejrzewam ze na tym forum jest wiecej takich osob jak Ja (ukrytych fanów) :grin:
Gosia - Wto 05 Wrz, 2006 23:22
Och Angelo, jak to miło uslyszec, bo ja tu prawie zgnebiona sie czulam.
Takie odium straszne spadlo na moja biedna glowe, za to ze Ralph mnie kreci i ze dla mnie jest przystojny.
Boc przystojny jest i juz co nie !?
Dobrze ze z Giteczka sie wytrwale wspieramy.
Fajnie Angelo, ze sie ujawnilas, bo to zawsze miło usłyszeć, że ktos ma jeszcze te (godne potepienia wedlug niektorych) sklonnosci :grin:
A powiedz, jakie filmy znasz z naszym Ralphem kochanym ?
ANGELO - Wto 05 Wrz, 2006 23:45
No oczywiscie te najbardziej znane Wichrowe Wzgorza ( )
Angielski Pacjent no i Pokojowke... czyli jak sama widzisz bardzo skromnie :oops:
Dlatego tak cichutko siedzialam (jak myszka prawie)
Ale pamietam jak ogladalam Wichrowe Wzgorza pierwszy raz to siedzialam jak przymurowana w fotelu z przebiegajcymi dreszczykami i mysle ze to wtedy sie zaczelo Ralph w tej roli byl poprostu niesamowity!
I oczywiscie Gosiu uwazam Ralpha za BARDZO przystojnego (i tu nie rozumiem co niektorych - tlumaczac sobie to gustami i guscikami bo inaczej sie nie da)
ANGELO - Śro 06 Wrz, 2006 00:03
Gosiu ten wygaszacz jest boski (wlasnie sobie sciagnelam)
Gosia - Śro 06 Wrz, 2006 00:24
Dzieki Angelo Chyba mi sie faktycznie udal ten skrinek ..
A widzialas ten moj pierwszy z Ralphem ? Gdzies w tym temacie jest link do niego.
(Tak Ali, to sie nazywa wena tworcza )
Angelo, ciesze sie ze sie przyznajesz, ze uwazasz, ze Ralph jest bardzo przystojny, to balsam na moje oczy (i uszy) . Bo juz stracilam wiare, ze ktos taki istnieje procz mnie i Giteczki
Mozesz sie z nami spokojnie dzielic swoimi zachwytami
Giteczko, ogladajac Pokojowke, ja tez zwrocilam uwage na slowa Lopez:
"jakie On ma seksowne oczy, ładne usta i doskonałe dłonie".
No po prostu jakby o Ralphie mówila
Gitka - Śro 06 Wrz, 2006 00:25
Angelo kochana, jesteś, jesteś
Ależ się cieszę, że mamy jeszcze jedną pokrewną duszę w Naszym Temacie.
Niech no się wszystkie ukryte fanki Ralpha ujawnią, to My tym niedowiarkom pokazemy który z braci przystojnieszy
Jemu to nawet Królowa nie obca
A jak do niego oczkami świeci...
ANGELO - Śro 06 Wrz, 2006 01:22
Gosiu ten pierwszy skrinek tez jest cudny (juz dawno sciagnelam ) ty to naprawde masz talenta do tego jestem pelna podziwu - oba sa rewelacyjne
Nad czym sie tu zastanawiac ktory z braci przystojniejszy?
Zdjecia mowia same za siebie tylko jeden z nich
ANGELO - Śro 06 Wrz, 2006 01:29
No nie ma sie na czym zastanawiac....
Gosia - Śro 06 Wrz, 2006 09:17
Pewnie ze nie ma.
Only Ralph !
Alison - Śro 06 Wrz, 2006 11:40
ee tam guzik z pętelką! Tak się zastanawiałam dlaczego mam taki blok na niego i myślę, że jakoś przeniosłam na niego cechy postaci, które grał. Zaczęło się od Listy Schindlera, nie lubiłam też tego Węgra z Angielskiego Pacjenta, w Wichrowych Wzgórzach, zagrał cudnie, ale samej postaci nie znoszę, więc...To chyba ten sam mechanizm, co z Seanem Fasolą. Gra samych skurczybyków i nie umiem dojrzeć w nim ładnych cech. Ralph w Pokojówce był słodki, ale za mną ciągle chodzi ten gestapowiec z Schindlera...
Za to na pocieszkę powiem Wam, ze uwielbiałam go swego czasu słuchać. Miałam taką płytę do nauki angielskiego, na której były wywiady - amerykański z Tomem Hanksem i Kim Basinger i brytyjski z Bonham-Carter i właśnie z nim. Tylko jego rozumiałam w całości, i w ogóle mówił jak szlachcic, a nie jakiś niechlujny ulicznik. To tyle na temat moich uczuć do Ralpha
Gosia - Śro 06 Wrz, 2006 11:44
Nie widzialam "Listy Schindlera" i pewnie dlatego tez nie mam zadnych brzydkich skojarzen. Ja tez sadze, ze wiele osob przenosi postac Amona na samego Ralpha.
Jesli chodzi o wszystkie pozostale postaci ktore gral byly interesujace, a w Wichrowych Wzgorzach byl piekny, ale jednoczesnie piekielnie niebezpieczny.
Alison - Śro 06 Wrz, 2006 11:49
Dla mnie był straszny. Nie umiem spod złego charakteru wydobyć piękna fizycznego. Dobro zawsze upiększa osobę, która się nim odznacza, ale jednak poczucie estetyki, też ma swoje granice, dla mnie nos Esther i te jej wiecznie sperzchniete usta, to za wiele, choć w scenie finałowej wygląda naprawdę ślicznie. Chyba mogę zdradzić taki sekrecik w innym temacie?
Gosia - Śro 06 Wrz, 2006 11:52
Wiesz, mowiac o Wichrowych Wzgorzach, ogladajac Heathcliffa, myslalam sobie:
Boze! Jaki on przystojny! Jak bardzo mi sie podoba!
Ale jesli jest taki msciwy i zawziety, to ja go nie chce za zadne skarby swiata!
Ale przeciez to nie dotyczylo Ralpha, tylko postaci, ktora gral.
Alison - Śro 06 Wrz, 2006 11:55
No niby tak, ale jak komuś powierza się same drańskie role (jak Beanowi, Ralpha to tak do końca nie dotyczy), to jakoś trudno mi uwierzyć, że ten ktoś trochę taki nie jest. W końcu na castingach siedzą tylko ludzie i czymś się tam sugerują... Ja też jestem tylko ludziem i niestety ulegam "przeniesieniu" :-(
Gosia - Śro 06 Wrz, 2006 11:58
Kazdy troche ulega.
Ale np. dla mnie Sean Bean jest brzydki, i nawet gdyby gral role aniola, nie podobalby mi sie.
a Ralph gra bardzo rozne postacie, obejrzyj np. "Oskara i Lucinde"
Alison - Śro 06 Wrz, 2006 12:01
Wszystko obejrze, obiecuję i nie będę przenosić...
Gosia - Śro 06 Wrz, 2006 12:03
No! Grzeczna dziewczynka ! :grin:
Mnie sie Ralph bardzo podoba, ale chyba o tym juz mowilam
Gitka - Śro 06 Wrz, 2006 12:05
Tak Angelo, w ogóle nie ma się nad czym zastanawiać. Ralph górą!
Fajnie, że do Nas dołączyłaś
Alison - Śro 06 Wrz, 2006 12:08
A co taki malutki i skromniutki?
Gosia - Śro 06 Wrz, 2006 12:11
Bo my malutkie i skromniutkie faneczki wielkiego Ralpha jestesmy
Gitka - Śro 06 Wrz, 2006 12:13
Giteczko, chcialam Ci zakomunikowac, ze na allegro udalo mi sie wlasnie zakupic "Oskara i Lucynde", nawet tanio sie udalo
Gdzies czytalam, ze ksiazka jest ciezka, ale zobaczymy ...[/quote]
Gosiu, też jestem ciekawa jaka będzie ta książka. Daj potem znać jak się czytało.
Mam nadzieję, że w polowie będzie tak udana jak film
Alison, zobaczysz "Oscara i Lucyndę" to też na pewno będziesz zachwycona
A w "Wiernym Ogrodniku" to się Nam zakocha
Przecież tak lubisz roślinki...
|
|
|