Seriale - Księgarnia pod dwunastką
Agn - Sob 13 Maj, 2017 22:54
| Trzykrotka napisał/a: | | my tu gadu gadu, a LMH od wczoraj w wojsku! |
Już?!!!!!!!! Szmyrgnął jakoś tak ukradkiem... *oblatuje internety* Szukam fotki z jeżykiem.
| Admete napisał/a: | | na wielu stronach źródełkowych trzeba ten odcinek robić z dwóch linków, co jest wkurzające dla mnie. |
Na ulubionym źródełku porcję wody pobiera się w jednym wiaderku, więc nie widzę problemu.
Pierwszy teaser wygląda kapkę jak Blair witch project. Czuję się bardzo zachęcona do seansu.
Skąd znam tego młodszego aktora? Ale może jest tylko do kogoś podobny, już tak bywało.
| Trzykrotka napisał/a: | | No, walczyłam dzielnie i wreszcie kupiłam wszystkie odcinki, które chciałam, a łatwo nie było Technicznie - droga przez mękę, ale nic to. |
A co oprócz ChT ponabywałaś? Jutro urządzę sobie seans - będę po pracy, po siłowni, to sobie zasłużę na solidną dobranockę.
Tymczasem oglądam kolejny odcinek Suspicious partner. Może być tak jak w Angry mom - dobrze przemiksowane sceny dramatyczne z komediowymi. Ogląda się przyjemnie. Sceny poważne są naprawdę poważne, płacząca pod prysznicem dziewczyna, albo postawiony pod murem Ji Wook (bohater nazywa się PRRRRRAWIE jak aktor, więc łatwo zapamiętać). Przesłuchanie, ona zagapiona na swoje zakrwawione ręce... Brrr... Ale z drugiej strony dzwoniący do swojego wroga Ji Wook, który później się drapie, jakby go po tym telefonie wszy oblazły, siedzenie blisko siebie w areszcie, bo ona nie widzi (przy okazji - co oni kombinują?!). Itp. itd.
No i scena na tapczanie, którą panna pamięta tylko do pewnego momentu, a potem nic. A juuuuż tak bliziutko było. I pytanie - było kissu czy coś im przeszkodziło? Ale zbliżali się do siebie na serio, a wpatrywali w siebie, że oj... ekran by mi się spalił.
I wiecie co jeszcze jest miłe w tej dramie? Bohaterka nie ma porąbanej matki. Wręcz przeciwnie - ich wzajemne relacje są pełne ciepła i troski. Piękna scena jest, kiedy matka odwiedza córkę w areszcie. Niby żartują, że ona jest królową celi i nikt jej nie podskoczy, ale z drugiej strony widać, jak bardzo matka się martwi i ile ją kosztuje taka beztroska pogawędka. A nim doszło do aresztowania były sceny, kiedy matka z córką normalnie rozmawia, córka się przytula i jest tak normalnie. Nikt na nikogo nie wrzeszczy i nie szarpie za włosy ani nie tłucze po głowie.
Oglądam z przyjemnością.
Trzykrotka - Nie 14 Maj, 2017 00:23
| Agn napisał/a: |
Oglądam z przyjemnością. |
Właśnie to planuję na jutro, bo już mam w szafie Mam jeszcze Ruler of the Mask no i dwa odcinki Panny Marple i dwa Chicago Typewriter. Jest co oglądać.
Jak mi się podobał 11 odcinek Panny Marple. Podoba mi się klimat tej dramy. Zabawne jest tło, przygody policjantów... Na widok inspektora Han w tym stroju miałam skojarzenie natychmiastowe- kto pamięta?
Motyw współdziałania spontanicznej grupy śledczej - miodowy. A jednocześnie - smutek. I żona czekająca na męża o dziwnych zamiłowaniach i sprawa śmierci młodych kobiet i upadek z piedestału inspektora Woo i ewidentnie śmierdząca korupcja w samej policji - wszystko to przykre i niewesołe.
Bardzo podoba mi się piosenka końcowa. Chciałabym ją zdobyć.
LMH idzie tylko na trzymiesięczną "szkółkę." Podobno jest wyreklamowany z racji na dwa wypadki samochodowe, które miał rok po roku i urazy po nich. Po szkółce, czyli podstawowym szkoleniu, będzie pracował jako "pracownik socjalny." Na front ani na granicę go nie wyślą, podobnie jak Siwona.
Skąd znam tego młodszego aktora? Ale może jest tylko do kogoś podobny, już tak bywało. |
Młody Baek Dong Soo, młody Ji Sung w Swallow the Sun, młody Koszmit w The Moon That Embraces The Sun. To chyba najpopularniejszy dziecięcy aktor ostatnio. Teraz grywa już dorosłe role, choć chyba nie ma jeszcze 20 lat.
Agn - Nie 14 Maj, 2017 07:13
| Trzykrotka napisał/a: | | Mam jeszcze Ruler of the Mask |
O! To też mus obadać.
| Trzykrotka napisał/a: | | Na widok inspektora Han w tym stroju miałam skojarzenie natychmiastowe- kto pamięta? |
Hmm, to coś na głowę kojarzy mi się z Siwonem w ramach odbębniania wojska, ale rozmiar i kształt ciuszka z Junkim w NSG.
| Trzykrotka napisał/a: | | LMH idzie tylko na trzymiesięczną "szkółkę." Podobno jest wyreklamowany z racji na dwa wypadki samochodowe, które miał rok po roku i urazy po nich. Po szkółce, czyli podstawowym szkoleniu, będzie pracował jako "pracownik socjalny." Na front ani na granicę go nie wyślą, podobnie jak Siwona. |
A, czyli w zasadzie będzie miał jak u mamy za piecem.
2 wypadki. Rany, nie wiedziałam, że z niego taki pirat uliczny. Ale ok, Agn będzie sprawiedliwa - wypadki się zdarzają nawet grzecznym kierowcom.
| Trzykrotka napisał/a: | | Młody Baek Dong Soo, młody Ji Sung w Swallow the Sun, młody Koszmit w The Moon That Embraces The Sun. To chyba najpopularniejszy dziecięcy aktor ostatnio. Teraz grywa już dorosłe role, choć chyba nie ma jeszcze 20 lat. |
*zerka na filmografię młodego* Grał też młodszą wersję bohatera w Tree with deep roots, to pewnie tam go widziałam. No i młody Iljimae to też on.
Równe 20 lat ma. Jak ten czas leci...
Admete - Nie 14 Maj, 2017 07:39
| Agn napisał/a: | | Na ulubionym źródełku porcję wody pobiera się w jednym wiaderku, więc nie widzę problemu. |
Nie korzystałam ostatnio z tego źródła, bo ma małe wiaderka Wolę duże. Jakość wody lepsza. Poza tym pojedyncze linki są z adf.ly - nie działa mi ta strona. Nie mogę przejść do źródełkowych linków. Nawet jakbym chciała, to nie da rady
| Trzykrotka napisał/a: | Bardzo podoba mi się piosenka końcowa. Chciałabym ją zdobyć.
|
O to chodzi?
https://www.youtube.com/watch?v=kGIOnxBW8go
Mnie nie pasuje, bo tam są elementy rapu, który psuje nastrój. Rap - nie, nie, nie. Skorzystaj z tej strony:
http://www.youtube-mp3.org/pl
Mnie się też klimat Miss Marple szalenie podoba. Z tych samych powodów, które wymieniłaś
Trzykrotka - Nie 14 Maj, 2017 09:06
Dzięki Admete. Mnie się właśnie przez dodatnie bardzo delikatnego rapu podoba.
Admete - Nie 14 Maj, 2017 11:24
U mnie rap, disco polo i umca umca czyli techno, to jeden diabeł - znaczy się nie mogę tego słuchać.
W 28 odcinku Rebel mieczowo i dramatycznie. W tym tygodniu drama się kończy.
Trzykrotka - Nie 14 Maj, 2017 12:17
Nie przekonam cie i nie mam takiego zamiaru, ale rap wcale nie musi być prymitywny i łomotliwy. Miałam kolegę, który swego czasu wyedukował mnie muzycznie, więc wiem, słuchałam
Mnie się ogromnie podoba głos tej dziewczyny; to już trzecia piosenka z dramy będąca połączeniem śpiewu i rapu w wykonaniu jej i rapera i nadal mi się ogromnie podoba.
Gosia zaczęła oglądać Nefryta i chichocze. Nie wiem czy to dobry znak
Admete - Nie 14 Maj, 2017 12:25
To nawet nie muzyka tylko głównie melorecytacja, nie przepadam za utworami nadmiernie rytmicznymi i mało melodyjnymi. Rozumiem, że nie wszyscy raperzy to gangsterzy, ale jednak ma swoje źródło w gangsterskiej czarnej subkulturze, która jest mi całkowicie obca. Wolę takie utwory:
https://www.youtube.com/watch?v=qVwfxrJH5D4
Chciałabym cały sountrack z Rebel. Z mojego punktu widzenia jest bardzo dobry. To śpiewa aktor:
https://www.youtube.com/watch?v=Mwu6Jm7qYlg
https://www.youtube.com/watch?v=m6F_2Pf4G1k
Z czego może być to mv? Z filmu? Z serialu?
https://www.youtube.com/w...t=RD-oPcYXXyMhw
Piosenkarka, która wykonywała dużo utworów do Rebel ma ciekawy głos - Ahn Ye Eun. Jej płytę można u nas kupić.
Trzykrotka - Nie 14 Maj, 2017 15:19
Po długim spacerze z pieskami Gosia znów siadła do Rulera i tym razem ma serduszka w oczach Ona uwielbia Nefryta.
Admete - Nie 14 Maj, 2017 15:25
A ja obejrzałam 13 odcinek Tunelu i jestem bardzo ciekawa, co dalej. Zostały tylko trzy odcinki. Tutaj zapowiedzi dramy, która wchodzi po Tunelu, 3 czerwca - Duel. Widzę tam ciekawych aktorów, starszego i młodszego.
https://www.youtube.com/watch?v=9ApIhZOeyzs
https://www.youtube.com/watch?v=zgKpAels77A
To mam trzy seriale do spróbowania w najbliższym czasie - Lookout, Circle i Duel. Oby choć jeden z nich okazał się dobry.
I zaczęłam Suspicious Partner ze względu na scenarzystę, bo dwie dramy mi się podobały i pomyślałam, że oprócz fluffu będzie przecież też morderstwo i na pewno niezłe dialogi, poza tym aktorzy dobrzy. I podoba mi się jakkolwiek będę pewnie momentami przewijać.
BeeMeR - Nie 14 Maj, 2017 19:32
| Trzykrotka napisał/a: | Po długim spacerze z pieskami Gosia znów siadła do Rulera i tym razem ma serduszka w oczach Ona uwielbia Nefryta. | Dzięki za szersze wyjaśnienie - sama mam ochotę najpierw chyba na SP - zwłaszcza, że kiepsko się dziś czuję i sympatyczna głupotka by się przydała. Trochę niedospana jestem po panieńskim, bo było bardzo sympatycznie więc zostałam dłużej niż planowałam.
Agn - Nie 14 Maj, 2017 21:30
| Admete napisał/a: | | I podoba mi się jakkolwiek będę pewnie momentami przewijać. |
No to ci dopiero! Ale fakt, dialogi to tam są fajne. Drugi odcinek (czyli 3 i 4) powinien być bardziej w twoim stylu
Ja będę czekać na kolejne odcinki bardzo niecierpliwie.
Tymczasem oglądam ChT nr 9 - duch oglądający telewizję powinien mieć spin offa. Rzekłam.
Z drugiej strony Se Ju zaczyna się nieco uczłowieczać. Bardzo spodobał mi się moment, kiedy poprosił o dołożenie drugiego talerza itd. Niby potem prychnął na ducha, że to dlatego, że ten wlepiał oczy w jego jedzenie, ale może sobie gadać. To było bardzo miłe.
Akcja z książką - pisać? czy nie pisać? - niezła. Na razie zła macocha (wyjątkowo zawzięty babsztyl - co ją ugryzło?) musiała przełknąć gorzą pigułkę porażki, ale założę się, że zaraz wymyśli coś nowego. I tak do skutku, tj. do końca dramy, kiedy to pewnie ostatecznie przegra.
Cordon z ojcem - brrr... i będzie jeszcze większym lodem wiało od naszego Cordona.
Zaś robienie zdjęcia Seol z duchem mnie wzruszyło. Smutny moment.
Trzykrotka - Nie 14 Maj, 2017 22:01
Cordon, jak się należało spodziewać, będzie coraz gorszy I dowiemy się nowych rzeczy na jego temat, brrr... Dobrze, że choć nie miał scen z Seol. Choć ta drama jest tak skonstruowana, ze jeszcze wszystko się może okazać i odwrócić.
Odcinek 10 jest bardzo spokojny, tak jakby bohaterowie przetrawiali to, co się wydarzyło w 9. Nie wiem, czy nie obejrzę go od nowa, bo jakoś nie mogę się dziś skupić, ani na ChT, ani na Suspicious Partner. Zapuściłam pierwszą scenę, w metrze, ale odloże resztę do jutra, żebym była w lepszym nastroju.
Gosia ostatecznie nie jest jakoś wybitnie powalona Rulerem w masce. Mówi, że sam książę przypomina jej koncepcją Wang So - i maska i że się go boją i że jest przeklęty.
Edit:
Zaś robienie zdjęcia Seol z duchem mnie wzruszyło. Smutny moment. |
O tak - cała milcząca obecność ducha przy Seol jest słodka i smutna.
Agn - Nie 14 Maj, 2017 22:16
| Trzykrotka napisał/a: | | Mówi, że sam książę przypomina jej koncepcją Wang So - i maska i że się go boją i że jest przeklęty. |
No i Agn tym bardziej liźnie temat...
| Trzykrotka napisał/a: | | O tak - cała milcząca obecność ducha przy Seol jest słodka i smutna. |
I zdjęcie w trójkę. I potem duch oglądający zdjęcia... na których go nie ma.
Kisu z końca - wow! Ono już kiedyś było, ale w wersji skróconej. Teraz drama pokazała, że tam było coś więcej niż "całujmy się w imię rewolucji, bo nas dopadną". Pięknie sfilmowane (cudna piosenka w tle leci, często zresztą podkreśla nastrój w dramie) i... no wow, po prostu wow.
Trzykrotka - Nie 14 Maj, 2017 22:38
Prawda, że kissu na wielkie, gorące WoW? Nie powiem, ile razy przewijałam tam i z powrotem. Ten z początku był zupełnie inny, choć okoliczności dokładnie te same. Tam Se Ju stał jak pień, kompletnie zaszokowany, Seol głównie zezowała, czy pogoń nie nadchodzi, na koniec rzuciła jakiś żarcik i poszła sobie. Tutaj jest kompletnie inaczej jak chodzi o klimat i wszystko.
Bardzo ładnie wypełniają miejsca między strzępami wspomnień z lat 30 początku dramy. I w ogóle
Obejrzałam jednak pół godziny SP i się zdrowo uśmiałam. Schemat na schemacie, ale tak ładnie zagrane i rozegrane, z tak jajcarnymi dialogami, zwłaszcza dziewczyny, że zachwyconam Mogę już iść spać.
BeeMer fajny panieński?
Agn - Nie 14 Maj, 2017 23:10
| Trzykrotka napisał/a: | | Prawda, że kissu na wielkie, gorące WoW? |
No ba! Nie wiedziałam, że Ah In jest do takich zdolny. Fakt, można się czepić, że tylko usta przyciska, ale za to jak mocno. I, kurczę, rączki też wiedział, gdzie położyć i jak przycisnąć do siebie wybrankę swego serca. Bosko to wypadło. Klimat, że joooooooj...
| Trzykrotka napisał/a: | | Obejrzałam jednak pół godziny SP i się zdrowo uśmiałam. Schemat na schemacie, ale tak ładnie zagrane i rozegrane, z tak jajcarnymi dialogami, zwłaszcza dziewczyny, że zachwyconam Mogę już iść spać. |
No mówiłam, że ci się spodoba.
BeeMeR - Pon 15 Maj, 2017 07:35
| Trzykrotka napisał/a: | BeeMer fajny panieński? | Bardzo fajny, bardzo w moim stylu -tj. nasiadówka domowa z pysznym żarełkiem, procentami, wspominkami. Najlepsza była część przedwstępna, bo Ola zadzwoniła, żebym była wcześniej jeśli mogę i od 15 do 19 byłyśmy tylko we trzy z Olą i Elfkąą. No i z teledyskami bolly w tle - ach, te niektóre oldskule hitem był teledysk z Sunjayem Duttem, kroczek tu, kroczek tam - samo ramionko pracuje, pod sam koniec jest przegląd najlepszych kroków tanecznych i ruchów
https://www.youtube.com/watch?v=s_g7iNfS3Do
Ale przyznaję, byłyśmy już pod wrażeniem Aamirowych okropniastych ruchów tanecznych sprzed 20 lat (no i białego wina ).
Ok,. 19 przyszła reszta znajomych Ani, tj. kolejne trzy osoby. Jedna w 5-tym miesiącu ciąży, druga karmiąca mama 2-miesięcznej dziewczynki i trzecia ze sprzętem do drinków, które potem robiła - bezalkoholowe też dla tych dwóch pierwszych. Trzecia ma swój panieński za tydzień i też rychło ślub.
Było spokojnie, miło i wesoło.
Też zaczęłąm SP - scena w metrze okropna, ale potem... jaki ten Chang-Wook śliczny w garniturach No i główna para dobrze ze sobą wypada, lekko i zabawnie
Agn - Pon 15 Maj, 2017 07:39
BeeMeRku, fajnie, że się dobrze bawiłyście.
| BeeMeR napisał/a: | | jaki ten Chang-Wook śliczny w garniturach |
Ha! Ha! Ha! Widzę, że też zapadłaś na garniturowego Chang Wooka. Cóż poradzić, dobrze wygląda w garniaku i krawacie.
| BeeMeR napisał/a: | | No i główna para dobrze ze sobą wypada, lekko i zabawnie |
Też prawda.
Ech, kiedy ciąg dalszy???
Dziś wieczorem machnę sobie ChT nr 10 i też się nie mogę doczekać. Nie ma jak się człowiek obłoży fajnymi dramami.
Admete - Pon 15 Maj, 2017 08:03
Na razie nie dokończyłam pierwszego odcinka SP, więc różnie może być.
BeeMeR - Pon 15 Maj, 2017 09:27
| Agn napisał/a: | Ha! Ha! Ha! Widzę, że też zapadłaś na garniturowego Chang Wooka. Cóż poradzić, dobrze wygląda w garniaku i krawacie. | Pięknie mu , ochoczo przyznaję, a to znacznie podnosi walory dramy
Bananię się, jak przy K2 nie umiałam
Skończyłam 1-2 odcinek. Lepiej by to nazwali 1A i 1B.
Panna może trochę za bardzo w trybie "wariatki" ale niewątpliwie potem się ogarnie
Ładna była scena z matką panny, matka pana znowu gra zwariowaną mamuśkę - no ale ma do tego dryg.
Ale najpiękniejszy jest faktycznie JCW - zgadzam się z Agn w całej rozciągłości, że drama jest tylko pretekstem do pokazania jego urody w garniturze, szlafroku itd. Plus jest sympatyczna i z dodatkiem morderstwa, a jak widać po K2 sama uroda pana nie wystarczy
W każdym razie czuję się zachęcona, by oglądać dalej.
edit: zapomniałabym: bardzo mi się podobał JCW napastowany na kanapie i broniący swej niewinności tudzież "niosący pomoc" słowami "tęskniłem"
Trzykrotka - Pon 15 Maj, 2017 11:07
Łooo, muszę dziś zobaczyć całość
| BeeMeR napisał/a: |
edit: zapomniałabym: bardzo mi się podobał JCW napastowany na kanapie i broniący swej niewinności tudzież "niosący pomoc" słowami "tęskniłem" |
Pierwszą część jeszcze widziałam i ubawił mnie do łez gest skrzyżowanych obronnie rąk na w pełni odzianej piersi Ji Chang Wook niewątpliwie trochę teraz szuka wizerunku. Nie chce chyba całkiem iść w amantów (i dobrze, niech to zostawi takim nie bardzo umiejącym grać, ale za to przystojnym panom jak Sung Hoon z MSR), totalna nawalanka też nie wypaliła. Seguki i komedia kryminalna - a nuż? Wygląda po prostu obłędnie
Dziewczyna dobrze wypada, nawet w trybie mierzwienia sobie włosów była do zniesienia.
Na forach pełno westchnień w związku z 9 odcinkiem ChT, wycieczką z duchem po mieście i - oczywiście sceną pocałunku. Ten cytat o scenarzystce dramy oddaje to, co i ja myślę: I knew I loved this writer Jin Soo-wan (Kill Me, Heal Me) for a reason, and that her writing requires patience because she’s busy making a narrative web, and oh boy was it worth the wait.
Odnośnie kissu: dla porównania ten z 3 odcinka
https://www.youtube.com/watch?v=SoK8RFFwNro
Trzykrotka - Pon 15 Maj, 2017 14:57
No proszę, a jednak będzie Bride of the Water God!
http://www.dramabeans.com...s-and-tuesdays/
Do emisji jeszcze dość daleko, ale już mają czas ekranowy.
Ciekawa jest tamtej adaptacji, bo to, co widziałam kiedy Gosia czytała manhwę było na wskroś kostiumowe, baśniowe i historyczne. Coś jak te dramy, które robią Chińczycy.
BeeMeR - Pon 15 Maj, 2017 17:32
| Trzykrotka napisał/a: | ubawił mnie do łez gest skrzyżowanych obronnie rąk na w pełni odzianej piersi | Mnie też, a w dodatku jaki tam jest (w 3-4 odc.) śliczny prawie kissu w kontynuacji
Morderstwo mi się podoba.
A to "żołnierska" fryzurka LMH
https://www.dramafever.co...public-service/
| Trzykrotka napisał/a: | | Sung Hoon z MSR | Fanki nazywają go Sung Swoon
| Trzykrotka napisał/a: | | Odnośnie kissu: dla porównania ten z 3 odcinka | Obejrzałam oba - z 3. i 9. Ładne.
Agn - Pon 15 Maj, 2017 19:47
| BeeMeR napisał/a: | | Panna może trochę za bardzo w trybie "wariatki" ale niewątpliwie potem się ogarnie |
Na razie mi to w jej wykonaniu nie przeszkadza. Może dlatego, że aktorka ładnie rezonuje z Chang Wookiem, a aktorzy mają warunki, by odegrać iskrzenie.
| BeeMeR napisał/a: | | W każdym razie czuję się zachęcona, by oglądać dalej. |
Cieszy mnie to niezmiernie, widocznie nie będę podziwiała sama.
Podrzuciłam dramę Anaru, khem.
| Trzykrotka napisał/a: | | Nie chce chyba całkiem iść w amantów (i dobrze, niech to zostawi takim nie bardzo umiejącym grać, ale za to przystojnym panom jak Sung Hoon z MSR), totalna nawalanka też nie wypaliła. Seguki i komedia kryminalna - a nuż? |
Sensacja też mu dobrze wychodzi, ale to też musi być sensacja z głową. Np. Healer jest mimo wszystko sensacją, trochę a'la City hunter, trochę komedii, dobra partnerka i można podbijać serca widzów. Takie miksy chyba by były najlepsze. Nie wspomnę, że się takie miksy super ogląda (przynajmniej mnie).
Speaking of - ma ktoś może wszystkie odcinki Healera w pl? Gdzieś mi przepadły.
| Trzykrotka napisał/a: | Na forach pełno westchnień w związku z 9 odcinkiem ChT, wycieczką z duchem po mieście i - oczywiście sceną pocałunku. Ten cytat o scenarzystce dramy oddaje to, co i ja myślę: I knew I loved this writer Jin Soo-wan (Kill Me, Heal Me) for a reason, and that her writing requires patience because she’s busy making a narrative web, and oh boy was it worth the wait.
|
Wcale się zachwytom nie dziwię. Fakt faktem, że drama nie wywala od razu całego towaru na ladę, a tempo odkrywania kolejnych kart ma jak dla mnie idealne. Plus znakomita obsada, ładnie zaaranżowane sceny, dobra ścieżka dźwiękowa (nie da się ukryć - nic mnie muzycznie nie irytuje). I w ogóle póki co nic tylko oblizywać paluszki.
| Trzykrotka napisał/a: | No proszę, a jednak będzie Bride of the Water God!
http://www.dramabeans.com...s-and-tuesdays/
Do emisji jeszcze dość daleko, ale już mają czas ekranowy.
Ciekawa jest tamtej adaptacji, bo to, co widziałam kiedy Gosia czytała manhwę było na wskroś kostiumowe, baśniowe i historyczne. Coś jak te dramy, które robią Chińczycy. |
YESSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czytałam część manhwy (całej mi się nie chciało, nie przepadam za komiksami, nic nie poradzę) i podoba mi się pomysł i już sobie w główce wyobrażam, jak będzie ta drama wyglądała.
Oby jej nie spieprzyli.
No żebyż nawet w takim momencie w grzybie służyć ojczyźnie! Mniej lub bardziej.
No ale to LMH, jemu pewnie wolno.
Inna sprawa - powołali jego czy cityhuntera? Za maseczką się krył. Ech, LMH, taki duży, a taki naiwny.
Admete - Pon 15 Maj, 2017 20:48
Nie obejrzałam dziś Tunelu, bo mi czasu zabrakło. Na razie tak będzie, bo zabiegi po pracy, a w pracy szaleństwo przed festynem Kocham Mój ulubiony zespół prawdziwych i amatorskich detektywów
|
|
|