Fantastyka - Świat według Marvela
Caitriona - Śro 23 Sty, 2019 19:36
Obejrzałam w weekend drugi sezon Punishera. Rewelacja. Utrzymali poziom, ogląda się świetnie. Naprawdę chciałabym kolejnej serii, ale jeśli się nie zdecydują, końcówka mnie zadowala.
BeeMeR - Czw 07 Lut, 2019 09:09
Pytanko skarpetkowe: Adaś ma ostatnio słabość do Kapitana Ameryki (m.in.), nabył skarpetki z nim, Ironmanem i tym czarnym, którego nie rozpoznajemy kto to? Czy to tylko jakiś negatyw
praedzio - Czw 07 Lut, 2019 10:17
Czarna Pantera.
BeeMeR - Czw 07 Lut, 2019 10:33
Och dzięki było mi nieco wstyd ze nie wiem
praedzio - Czw 07 Lut, 2019 11:05
Ciekawe, czy są takie skarpetki dla dorosłych? Chętnie bym sobie nabyła takie KapitanoAmerykowe.
Caitriona - Nie 17 Lut, 2019 14:20
| praedzio napisał/a: | | Ciekawe, czy są takie skarpetki dla dorosłych? |
Są, miałam w ręku Ale ja chciałam tylko Ironmana, a był cały zestaw z Hulkiem i Kapitanem, więc nie zakupiłam (były w Tesco). Na pewno są jakieś na allegro
Szafran - Pon 18 Mar, 2019 11:57
Świetnie się bawiłam na "Kapitan Marvel", pomimo paru dłużyzn. Kotek cudowny. I relacja bohaterki z Furym. Teraz dopiero zaczęłam czekać na drugą odsłonę "Infinity War":).
praedzio - Śro 20 Mar, 2019 18:55
Zwłaszcza, że scena po napisach była elektryzująca.
Koteł bardzo mi się podobał, choć chyba jeszcze bardziej reakcja na niego poszczególnych bohaterów. Coulson jako "Rookie"!
Akaterine - Pią 22 Mar, 2019 19:59
Gdyby Avengersów nakręcono w latach 90.:
https://www.youtube.com/watch?v=W7nFYKC1qQc
Oraz Deadpool w czwartych Avengersach:
https://www.youtube.com/watch?v=QjjkStofi3Q
praedzio - Czw 25 Kwi, 2019 05:21
Szafran, serio nie ma sceny po napisach końcowych?
Szafran - Czw 25 Kwi, 2019 10:30
Nie ma. Można iść siku. Ale warto zostać na początek napisów, bo są ładne - migawki z całą główną obsadą i autografami.
Pod spoilerem napiszę, czy mi się podobało - ale o treści nic nie napiszę.
A zatem:
praedzio - Czw 25 Kwi, 2019 10:36
milenaj - Sob 27 Kwi, 2019 20:18
Ja się dobrze bawiłam😉
praedzio - Sob 27 Kwi, 2019 22:08
Ja też. W ogóle nie czułam tych trzech godzin. Zostałam na napisach, żeby usłyszeć dźwięk młota i kowadła.
Admete - Śro 01 Maj, 2019 20:21
Poszłam z bratanicą, bo chciała. Trochę mogło być krótsze, ale nieźle się bawiłam. Nie wiem co prawda za bardzo, kto był kim, ale dałam radę
RaczejRozwazna - Sob 04 Maj, 2019 22:12
Obejrzałam "Doktora Strange". Jej, jak ja uwielbiam Cumberbatcha! Czułam się, jakbym oglądała wariacje nt Sherlocka
Bo sama fabuła, to ten teges.
Admete - Sob 04 Maj, 2019 22:26
Też kiedyś widziałam - z bratanicą oczywiście, ale w warunkach domowych. Fabuły nie pamiętam za bardzo, ale pana C. owszem
Alicja - Nie 05 Maj, 2019 10:23
| Admete napisał/a: | | Nie wiem co prawda za bardzo, kto był kim, ale dałam rad |
Herezje siejesz
Wszystkich Avengersów oglądałam, rodzicielstwo zobowiązuje. A i oko jest na kim zawiesić, czasami Endgame był taki, jaki powinien być, wątki domknęli, zostawili jeszcze co nieco, na kolejne z serii. Ale Starka szkoda
praedzio - Nie 05 Maj, 2019 11:42
Też w czwartek oglądałyśmy gromadnie Dra Strange'a (dziewczyny pierwszy raz, ja drugi). Jakiś krótki mi się teraz wydał ten seans - zwłaszcza w porównaniu z ostatnimi Avengersami.
praedzio - Wto 07 Maj, 2019 10:39
Zdjęcie gromadne całej ekipy Avengersowej:
Akaterine - Śro 29 Maj, 2019 20:52
Obejrzałam dziś w końcu Kapitan Marvel. Szalenie mi się podobało
praedzio - Śro 29 Maj, 2019 21:20
Te smaczki z lat dziewięćdziesiątych.... Chyba sobie niedługo powtórzę.
Akaterine - Czw 30 Maj, 2019 20:17
I kotek . I ogólnie postać kapitan Marvel i Brie Larson w tej roli - jej mimika, gra, wygląd.
Admete - Czw 30 Maj, 2019 20:20
Obejrzałam zwiastun - może podobałoby mi się bardziej niż Avengers
Szafran - Pon 10 Cze, 2019 12:55
Nie żebym się jakoś wiele spodziewała po filmie "X-Manowym"...
"Mroczna Phoenix" nie jest tak zła jak np. "X-Man Apocalype", ale jest ledwo oglądalna. Papierowa, słabo zagrana bohaterka, z towarzystwie równie nijakim, marnie klejący się scenariusz i ogólna ziewogenność. Chwilami bardzo się z "Kapitan Marvel" ta historia kojarzy, ponoć nawet na chybcika zmieniali zakończenie, bo było też za kapitanmarvelowe:>.
Jedynie Jessica Chastain jako złol wnosi trochę życia, ale braku dobrej historii i patykiem po wodzie pisanych postaci uratować nie ma szansy;).
|
|
|