Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne II
Harry_the_Cat - Nie 28 Cze, 2015 23:16
No ja sie w sumie na maksa stresowalam ogladaniem
Caitriona - Pią 03 Lip, 2015 16:49
Skończyła się Miss Fisher, buuu..... Będzie kolejna seria? Chyba nie... Ale końcówka bardzo ładna, podobały mi się te ostatnie odcinki (choć nie podobało mi się ukazanie Polaka w taki sposób w jaki pokazali, ale coż...).
Aragonte - Pon 06 Lip, 2015 13:05
Ooo, muszę Miss Fisher nadrobić
Ile jest odcinków? 12?
Eeva - Pon 06 Lip, 2015 13:06
chyba 8.
| Caitriona napisał/a: | | choć nie podobało mi się ukazanie Polaka w taki sposób w jaki pokazali, ale coż.. |
Mi to bardziej się nie podobał "język polski" Miss Fisher. Chyba 5 razy przewijałam i nadal do końca nie wiem co chciala powiedzieć
Aragonte - Pon 06 Lip, 2015 14:06
Osiem? Tak mało? To chyba nie jest koniec serii?
Eeva - Pon 06 Lip, 2015 14:28
| Aragonte napisał/a: | | To chyba nie jest koniec serii? |
niestety koniec.
Ale z ładną nadzieją na dalszy sezon
Caitriona - Pon 06 Lip, 2015 15:16
A będzie następny sezon? Bardzo bym chciała...
Eeva - Pon 06 Lip, 2015 15:22
Wyczytałam na imdb.com, że podobno ma byc kręcony film, którego akcja będzie umiejscowiona w Londynie
Caitriona - Pon 06 Lip, 2015 16:26
| Eeva napisał/a: | | że podobno ma byc kręcony film, którego akcja będzie umiejscowiona w Londynie |
Akaterine - Pon 27 Lip, 2015 07:30
Jest już serial Partners in Crime na podstawie książek Agathy Christie o Tommym i Tuppence .
behemotka - Nie 02 Sie, 2015 04:36
w którym odcinku miss fisher jest ten polski wątek?
Caitriona - Nie 02 Sie, 2015 14:13
Jeśli dobrze pamiętam, to w ostatnim. I jest to raczej jedna postać, a nie wątek.
Ania Aga - Nie 02 Sie, 2015 19:04
| Akaterine napisał/a: | Jest już serial Partners in Crime na podstawie książek Agathy Christie o Tommym i Tuppence . |
Super!
Eeva - Pon 03 Sie, 2015 09:06
| Akaterine napisał/a: | | Jest już serial Partners in Crime na podstawie książek Agathy Christie o Tommym i Tuppenc |
Aaaaaaa, super!
Caitriona - Czw 06 Sie, 2015 09:36
Kolejny z moich seriali się skończył. Strike Back. Razem wyszło pięć serii po ok. 8-10 odcinków. Zdaje się, że Praedzio kiedyś jeszcze go oglądała. Pełno akcji i energii. Ja polubiłam dwóch głównych bohaterów, przyjemnie mi się więc go oglądało.
praedzio - Czw 06 Sie, 2015 09:47
Oglądam, oglądam. Tzn. na razie mam przerwę bo jakoś innych seriali i filmów się namnożyło, ale kolekcjonuję na bieżąco razem z Tyrantem i lada chwila będę nadrabiać. Też bardzo lubię ten serial. Wspaniale rozładowuje mi napięcie, podobnie jak Banshee.
BeeMeR - Czw 06 Sie, 2015 10:53
Ja też oglądałam Strike Back, ale z dwójką panów tylko jedną serię i już odpuściłam.
Admete - Czw 06 Sie, 2015 11:26
Ten Tyrrant wydaje się ciekawy, ale nie chce mi się zdobywać od pierwszej serii.
Fibula - Czw 06 Sie, 2015 23:05
Strike Back i ja oglądam, ale tradycyjnie z poślizgiem i dopiero po urlopie zacznę ostatni sezon.
Cathie - Pią 07 Sie, 2015 08:36
Zaczęłam oglądać trzeci sezon "Ray'a Donovana". Na razie całkiem całkiem. Na żonę nadal patrzeć nie mogę. I pojawiła się Katie Holmes. Ciekawe, czy na długo.
praedzio - Wto 11 Sie, 2015 10:51
Z nowosci: 21 września pojawi się nowy serial pt. Blindspot z Sullivanem Stappletonem w roli głównej. Do sieci wyciekł pilotowy odcinek, z czego nie omieszkałam skorzystać.
O czym to? Na Times Square w Nowym Jorku zostaje znaleziona tajemnicza wytatuowana kobieta. Nie ma pojęcia, jak się nazywa, ani skąd się tam znalazła. Na plecach ma za to wytatuowane nazwisko agenta FBI (Stappleton). Rodzi to - jak łatwo się domyślić - wielkie zamieszanie w FBI, a rzeczony agent ma wielką zagwozdkę. Babeczka dysponuje ciekawymi umiejętnościami, jak np. władanie chińskim językiem, czy znajomość sztuk walki - co może umieścić ją albo wśród służb specjalnych, albo organizacji terrorystycznych. Akcja dzieje się szybko, bohaterowie dają się lubić. Może być z tego całkiem fajny serial. Zanotuję sobie w kalendarzu.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=biSRZM1NLDs
Harry_the_Cat - Czw 13 Sie, 2015 00:05
Brzmi niezle, Praedziu
praedzio - Czw 13 Sie, 2015 08:37
Mam nadzieję, że takie będzie i że tego nie skopią. A na Sullivana to ja zawsze chętnie popatrzę.
Szafran - Śro 02 Wrz, 2015 22:20
Ja, jak to zwykle ja, oglądam znów coś milion lat po wszystkich:>
Odkryłam właśnie "Prison Break". Tj. wreszcie włożyłam do odtwarzacza DVD z pierwszym sezonem kupione całe wieki temu:>. Wciągnęłam się:D Ale oglądam zrywami, bo pracy dużo. Teraz też muszę jeszcze chwilę posiedzieć, nim sobie puszczę na dobranoc. Podoba mi się tajemnica, misterny plan, istnienie Wielkiego Spisku, zamknięta społeczność. No i panowie mili dla oka:).
Harry_the_Cat - Śro 02 Wrz, 2015 22:22
Haha! Pierwszy sezon Prison Break jest doskonaly IMHO
|
|
|