Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Harry_the_Cat - Sob 04 Wrz, 2010 02:01
Opis odc 1:
Harry_the_Cat - Sob 04 Wrz, 2010 02:06
i jeszcze - http://blog.zap2it.com/fr...more-naked.html
Praedzio i pare innych osob sie ucieszy
praedzio - Sob 04 Wrz, 2010 08:16
Yaaaay!
Deanariell - Sob 04 Wrz, 2010 08:33
W zasadzie, to szósty sezon jest chyba największą niewiadomą, jak do tej pory - fani nie bardzo wiedzą, czego mogą się po nim spodziewać. Niektórzy zapewne odejdą rozczarowani, innym się będzie podobało jeszcze bardziej - tak to już jest z ludzkimi preferencjami, że nie da się wszystkim dogodzić. Mam nadzieję, że Sera zadba o interesujące scenariusze, w końcu napisała kilka całkiem dobrych w poprzednich seriach. Pożyjemy, zobaczymy. Mimo obaw i tak będę oglądać - to w sumie już nie tak odległy termin...
Admete - Sob 04 Wrz, 2010 08:37
Też będe oglądać, ale jestem sceptyczna. Tak wiele rzeczy mnie ostatnio rozczarowuje, że nie wiem, co będzie.
Deanariell - Sob 04 Wrz, 2010 08:58
| Admete napisał/a: | | Też będe oglądać, ale jestem sceptyczna. Tak wiele rzeczy mnie ostatnio rozczarowuje, że nie wiem, co będzie. |
To pooglądamy "analfabetycznie", dla pogapienia się na Dean'a/Jensen'a - przynajmniej ja, póki jego widok nie przestanie mnie cieszyć. Może Sera się zlituje nad spragnionymi mocnych wrażeń fankami i "rozbierze" nie tylko Jared'a?
Admete - Sob 04 Wrz, 2010 10:10
Mam nadzieję, że to co w spoilerze będzie jakoś uzasadnione...
Agn - Sob 04 Wrz, 2010 20:41
Pewnie dopiero w ósmym odcinku się dowiemy, jakim cudem To serio jedna wielka niewiadoma, ale i tak się cieszę, że jeszcze będzie co oglądać.
PS Pewnie znacie, ale...
Uploaded with ImageShack.us
Deanariell - Wto 07 Wrz, 2010 01:30
| Agn napisał/a: | | PS Pewnie znacie, ale... |
Posiadanie takich ust powinno być karane... Toż to jawna obraza moralności, bo wodzi na pokuszenie panny, dziewice, matki, żony i generalnie kobiety w każdym wieku.
Yvain - Wto 07 Wrz, 2010 07:04
| Deanariell napisał/a: | | Agn napisał/a: | | PS Pewnie znacie, ale... |
Posiadanie takich ust powinno być karane... Toż to jawna obraza moralności, bo wodzi na pokuszenie panny, dziewice, matki, żony i generalnie kobiety w każdym wieku. |
Oj tak, wodzi z ogromnym powodzeniem, podobnie jak i cała reszta właściciela. Tabuny idą na zatracenie
praedzio - Wto 07 Wrz, 2010 07:18
Żeby utrzymać świat w jako takiej równowadze...
Ciekawe, czy to malinka...
Yvain - Wto 07 Wrz, 2010 08:32
Cuś za wielka jak na malinkę ta plama raczej duszenie przypomina. Chyba że to kilka malinek.
Calipso - Wto 07 Wrz, 2010 15:20
| Yvain napisał/a: | | Cuś za wielka jak na malinkę ta plama |
Co za wielka... toć żonka ma usta jak pontony
Deanariell - Wto 07 Wrz, 2010 15:30
| praedzio napisał/a: | | Żeby utrzymać świat w jako takiej równowadze... |
Nie zaprzeczę, że Jared ma bardzo ładną figurę. Taki wyjątkowo proporcjonalny jest. A to na pewno nie malina/maliny - może żona w nocy prawie go udusiła z tej miłości - niechcący?
Admete - Wto 07 Wrz, 2010 16:04
Uczulenie ma Pewnie ma jakąś alergię
praedzio - Wto 07 Wrz, 2010 18:31
To też pewnie znacie:
Padłam, jak to dziś zobaczyłam.
Yvain - Wto 07 Wrz, 2010 18:41
Jaki słodki
Agn - Wto 07 Wrz, 2010 20:33
Broń biologiczna hula sobie po tym temacie, a ekolodzy nic.
Piękne fotki. Jeśli chodzi o obu panów, to oni powinni generalnie często paradować przed obliczem Dawkinsa - toż to żywe dowody na istnienie Boga.
PS Ostatnia dokumentacja na istnienie Jensena nie chce mi się wyświetlić. Może mój komp nie daje rady? Za gorący towar czy co?
EDYCJA: Po drugim odświeżeniu Jensen się objawił w pełni glorii i chwały.
Deanariell - Śro 08 Wrz, 2010 18:48
| praedzio napisał/a: | | Padłam, jak to dziś zobaczyłam. |
Urocze chłopię z niego było już od kołyski. Słodszy od czekolady.
Agn - Śro 08 Wrz, 2010 19:53
Eee... ale ta fota to taka mało kołyskowa jest.
Harry_the_Cat - Czw 09 Wrz, 2010 23:58
widzialy? http://www.amazon.co.uk/S...84069421&sr=8-1
Agn - Pią 10 Wrz, 2010 00:06
POŻĄDAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
praedzio - Pią 10 Wrz, 2010 11:14
O.
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
Admete - Pią 10 Wrz, 2010 11:45
Dopiero teraz zajarzyłam, że premierowe odcinki nie będa w czwartki tylko w piątki, co oznacza ...sobotę...Nie podoba mi się.
A promo odcinka ciekawe.
Admete - Pon 13 Wrz, 2010 19:47
http://www.popcorner.pl/p...najlepszy_.html
Zagosować sobie można
|
|
|