Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Harry_the_Cat - Nie 06 Wrz, 2009 00:57
dobre, dobre:
Admete - Nie 06 Wrz, 2009 12:42
Odcinek z Tricksterem powinien być niezły
Caitriona - Nie 06 Wrz, 2009 18:58
| Admete napisał/a: | | Odcinek z Tricksterem powinien być niezły |
Ten z fanami książek też będzie dobry! Już nie mogę się doczekać!
Harry_the_Cat - Śro 09 Wrz, 2009 01:49
zdjecia z 503: http://spoilertv.blogspot...-be-you_08.html
Agn - Śro 09 Wrz, 2009 09:19
| Caitriona napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Odcinek z Tricksterem powinien być niezły |
Ten z fanami książek też będzie dobry! Już nie mogę się doczekać! |
Obu się nie mogę doczekać. Jeżu, Dean i seksowne pielęgniareczki, dawajcie mnie ten odcinek!
Tylko ta Paris Hilton...
Aaa, to zdaje się już jutro zaczyna się szaleństwo? ^^
aneby - Śro 09 Wrz, 2009 09:43
Strasznie się za nimi stęskniłam
Caitriona - Śro 09 Wrz, 2009 11:49
| Agn napisał/a: | | Aaa, to zdaje się już jutro zaczyna się szaleństwo? |
TAK!!
Calipso - Śro 09 Wrz, 2009 15:29
Yes !
No!......
*poryczała i poszła*
Caitriona - Czw 10 Wrz, 2009 20:01
To kiedy u nich leci pierwszy odcinek piątej serii? O 20:00?
edit: nie, o 21:00.
Admete - Czw 10 Wrz, 2009 20:30
Już niedługo
Caitriona - Czw 10 Wrz, 2009 22:12
Oj, będzie się działo: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Agn - Czw 10 Wrz, 2009 22:26
Ciągle nie ma na moim kanale. A wy odbieracie, khem, Amerykę?
Calipso - Czw 10 Wrz, 2009 22:30
Ojojoj Tubiś się tnie i utknęłam na 25 sekundzie
Anaru - Czw 10 Wrz, 2009 22:37
Z przyjemnością wrócę do oglądania
Harry_the_Cat - Pią 11 Wrz, 2009 00:29
praedzio - Pią 11 Wrz, 2009 05:55
spin_girl - Pią 11 Wrz, 2009 13:46
Właśnie skończyłam oglądać pierwszy odcinek piątej serii.
Bracia Winchester wracają i to z przytupem!
Powiem tyle: śmiałam się, krzyczałam z zaskoczenia, przerażenia i entuzjazmu, a na koniec nawet zakręciła mi się w oku łezka- czegóż więcej można wymagać od 40-sto minutowego odcinka?
Nie chcę za bardzo spojlerować, ale w odcinku jest absolutnie wszystko, co zdążyliśmy pokochać w SPNie i, jak zwykle, wspaniały ukłon w stronę fanów- SPN to chyba jedyny serial, który tak bardzo współpracuje z fanami.
Moja ulubiona scena to ta z wysłanniczką proroka Chucka
Admete - Pią 11 Wrz, 2009 14:23
Ja grzecznie poczekam na Riellę i obejrzę wieczorem
praedzio - Pią 11 Wrz, 2009 14:48
A ja grzecznie wyjdę z pracy..... iiiiiii.... właśnie sobie przypomniałam, że jestem z kimś umówiona. W takim razie pewnie obejrzę dopiero jutro.
Anaru - Pią 11 Wrz, 2009 19:23
Jaka idealna jakość
I okraszone sosem
Anonymous - Pią 11 Wrz, 2009 20:06
| spin_girl napisał/a: | | Powiem tyle: śmiałam się, krzyczałam z zaskoczenia, przerażenia i entuzjazmu, a na koniec nawet zakręciła mi się w oku łezka- czegóż więcej można wymagać od 40-sto minutowego odcinka? |
dokładnie...!! Momentami śmiałam się w głos... wątek z fanką Sama był bosski na jej miejscu wyobraziłam sobie Praedzię z identycznym wyrazem twarzy macającą Sama Chociaż miał coś z życia biedak bo od Bobbiego mu się dostało. No i rozmowa na końcu. Czyli ukonstytuowałą się przepaść między braćmi... A i uwielbiam komentarze anioła o Deanie.... wierzą w niego nie ma co.... i nie czaję o co idzie z Castielem...?! Przecież nie mogą go zabić. Serial bez Castiela?? Do kogo będę wzdychać??
Agn - Pią 11 Wrz, 2009 21:03
UWAGA, SPOILERY!!!
Łobejrzałam! Chłopcy wrócili z jajem i angstem powiewającym za nimi niczym mroczne peleryny. Padłam przy fance. Padłam przy, ekhem, kondomie Michała i Cate Blanchett. Szczękę zgubiłam gdzieś w okolicach walki z Bobbym - kurde, jeśli ktoś dałby radę to zrobić, to chyba właśnie on. No i Dean, ale nie mam pewności.
Tylko końcowa rozmowa mnie się dłużyła. To, co Dean wtedy tak kwieciście powiedział dałoby się zamknąć w trzech zdaniach. Byłoby normalniejsze, nie na siłę angstowe i bardziej by mnie wzruszyło. Tzn. jest mi smutno - w końcu Dean oświadczył Samowi, że nie może mu już ufać, bo ten go zawiódł na całej linii, ale... jakoś tak... za długo, za długo...
No ale zaczął się już piąty sezon. Jestem zwarta i gotowa na drugi odcinek.
Anonymous - Pią 11 Wrz, 2009 21:11
| Agn napisał/a: | | w końcu Dean oświadczył Samowi, że nie może mu już ufać, że ten go zawiódł na całej linii, |
tak te dwa zdania bez wstępów rozwinieć i zakończeń by starczyły. zapomniałam o kondomie i o Cate. Też padłam przy tym. No zaś dwa razy się przestraszyłam tak poważnie. Pierwszy jak Sam dostał w łepetynkę przepychaczem bo to tak nagle było, a wcześniej było skradanie. A drugi raz przy akcji Bobbiego....
Ale patrzcie jak to jest Dean za drugim razem trafił, że to Mag, Sam wiedział od razu... ma jakiś diabelski instynkt....
Agn - Pią 11 Wrz, 2009 21:13
Wiesz, Sammy jest bardziej zakolegowany z demonami niż Dean. Dla Deana to jeden pies - to demon i to demon. To cel do zabicia i to cel do zabicia. A Sam to z nimi po imieniu był.
Admete - Pią 11 Wrz, 2009 21:13
Nam tez się podobało Bardzo, bardzo! I nikt jeszcze nie napisał o wejściu Castiela, dobre było. Ciekawa jestem, jak udało mu się wrócić. Bardzo dobry wybór aktora grającego Lucyfera. Faktycznie potrafi wzbudzuć sympatię...Już sobie wyobrażam te rozmowy Dean'a i Lucka No i przepaść między braćmi...
|
|
|