Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Aragonte - Czw 05 Lut, 2009 23:00
BeeMeR, ja też będę miała do Ciebie romans w podobnej sprawie, ale to już na PW może
Fibula - Czw 05 Lut, 2009 23:55
| praedzio napisał/a: | Nie chodziło mi o to, żebyś odpowiadała akurat w danym momencie, tylko żebyś w ogóle odpowiedziała. |
Przekaz został odebrany właściwie .
| Cytat: | Cieszę się, że będziesz. |
Też się cieszę; zapowiada się ciekawy wieczór .
Anaru - Pią 06 Lut, 2009 00:02
| BeeMeR napisał/a: | [szept]czy któraś mogłaby przynieść na spotkanie "Beetween the Sheets", bo wspominałyście nie raz, a nie udało mi się zdobyć - przegrałybyśmy sobie [/szept]
ew. inne fajne filmy, których nie widziałam też |
Khem... To ja się biorę porządnie za sprzątanie na laptopku....
[szept]Jakby ktoś chciał, żeby mu coś przynieść, to dajcie znać zawczasu [/szept]
Caitriona - Pią 06 Lut, 2009 00:14
| Anaru napisał/a: | | [szept]Jakby ktoś chciał, żeby mu coś przynieść, to dajcie znać zawczasu [/szept] |
Wysłałam PW
Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 00:19
to kasiek myśli.
ale kurcze ja ciągle nie wierzę...
nie wiem.. ja sie boję, ze na mój powiat nałoży się kwarantannę, że jutro jadąc do miasta złamię nogę, albo nie wiem co się stanie i wszystko się rozsypie...
Anaru - Pią 06 Lut, 2009 00:26
| lady_kasiek napisał/a: | | nie wiem.. ja sie boję, ze na mój powiat nałoży się kwarantannę, że jutro jadąc do miasta złamię nogę, albo nie wiem co się stanie i wszystko się rozsypie... |
Stuk!
Caroline - Pią 06 Lut, 2009 00:48
Jeśli można, to ja też się pojawię na spotkaniu
Anaru - Pią 06 Lut, 2009 00:55
No jasne, że można
*idzie sprzątać dalej*
Aragonte - Pią 06 Lut, 2009 00:59
| lady_kasiek napisał/a: | to kasiek myśli.
ale kurcze ja ciągle nie wierzę...
nie wiem.. ja sie boję, ze na mój powiat nałoży się kwarantannę, że jutro jadąc do miasta złamię nogę, albo nie wiem co się stanie i wszystko się rozsypie... |
Te, Kasiek, takie myśli to moja maniera, proszę nie kopiować za to myśleć pozytywnie i nie marudzić
| Caroline napisał/a: | Jeśli można, to ja też się pojawię na spotkaniu |
To jedyna słuszna opcja!
Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 01:03
| Aragonte napisał/a: | | za to myśleć pozytywnie i nie marudzić |
od myślenia pozytywnego mam mamę, która wierzy we mnie wierzy, że się nie zgubię i wierzy, że nikt mnie nie porwie a i każe mi iść zarabiać na centralny
Aragonte jakoś mi umknęło jako byś była pesymistką ze skłonnościami do czarnowidztwa...
Aragonte - Pią 06 Lut, 2009 01:08
| lady_kasiek napisał/a: | | Aragonte jakoś mi umknęło jako byś była pesymistką ze skłonnościami do czarnowidztwa... |
Raczej ze skłonnościami do deprechy - Praedzio już mnie kiedyś ochrzciła naczelnym forumowym marudą
Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 01:09
| Aragonte napisał/a: | | Raczej ze skłonnościami do deprechy |
to się chyba dogadamy, ja jestem otoczona przez optymistyczne słoneczka, że muszę marudzić dla równowagi...
Aragonte - Pią 06 Lut, 2009 01:13
| lady_kasiek napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Raczej ze skłonnościami do deprechy |
to się chyba dogadamy, ja jestem otoczona przez optymistyczne słoneczka, że muszę marudzić dla równowagi... |
Ale Ty jesteś taki maruda dla niepoznaki, który ze wszystkim sobie świetnie radzi i tylko tym marudzeniem próbuje "odczynić"
Naprawdę tak Cię odbieram
Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 01:17
| Aragonte napisał/a: | | Naprawdę tak Cię odbieram |
no po części rozumiem... ale to nie do końca tak, ja mam po prostu strasznie małą wiarę we własne siły i dobra miewam głupiego farta, ot jak we wtorek, ja już byłam skłonna dać wykłądowcy indeks, żeby mi dwóję wpisał... noale jakoś mi się udało... ale tak naprawdę jestem człowiekiem tak zakompleksionym i czarnowidzącym wszystko...że nawet mi się w głowie to nie mieści...
Ale już np w Real MAdryt to wierzę tak mocno jak nigdy nie jestem w stanie uwierzyć w siebie
Aragonte - Pią 06 Lut, 2009 01:37
Spokojnie, sporo na tym forum czarnowidzących, nie Ty jedna
Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 01:44
| Aragonte napisał/a: | | Spokojnie, sporo na tym forum czarnowidzących, nie Ty jedna |
musi być równowaga
spin_girl - Pią 06 Lut, 2009 10:07
Dziewczyny, to już jutro!
BeeMeR - Pią 06 Lut, 2009 10:19
Caitriona - Pią 06 Lut, 2009 10:34
| Caroline napisał/a: | Jeśli można, to ja też się pojawię na spotkaniu |
Super!
Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 11:02
| spin_girl napisał/a: | | Dziewczyny, to już jutro! |
i nawet z tej okazji wstałam wcześniej coby wybyć do miasta i poczynić niezbędne przygotowania
aneby - Pią 06 Lut, 2009 11:13
| lady_kasiek napisał/a: | | poczynić niezbędne przygotowania |
Nowa fryzura ? Manicure ? Podeślij zdjęcie
Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 11:15
| aneby napisał/a: | | Nowa fryzura ? Manicure ? |
nie raczej nie to by mi i tak mało pomogło. raczej akcja "odwiedź bank"
Dziewuszki gdzie mam wysiąść, zeby było mi najlepiej się poruszać
tu mi zatrzymuje się autobus
WARSZAWA OKĘCIE
WARSZAWA HYNKA NŻ
WARSZAWA KOROTYŃSKIEGO NŻ
WARSZAWA DW.ZACHODNI
WARSZAWA PORT LOTNICZY
praedzio - Pią 06 Lut, 2009 11:31
Z Hynka i Korotyńskiego możesz wsiąść w tramwaj nr 9 albo 7 (tzn. i ten i ten) i nim prościutko do Centrum dojedziesz. W ogóle polecam stronkę z rozkładami komunikacji miejskiej: http://www.ztm.waw.pl/
P.S. Już nieobligatoryjnie, ale pomocnym by być mogło zaopatrzenie się w plan miasta, choćby po to, żeby nazwy ulic czy punktów w ogóle nie były tylko pustymi nazwami.
Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 11:34
korzystam z tej strony układając strategię całą, ale jednak jestem za bardzo zielona
Praedziu dzięki Ci wielkie, zdjęłaś mi z pleców ogromny problem
pierwsze co zrobię to nabędę, albo dziś u siebie albo już jutro w stolicy
praedzio - Pią 06 Lut, 2009 11:40
Tutaj masz schemat linii tramwajowych: http://www.ztm.waw.pl/images/schematy/tramwaje.gif
W lewym dolnym rogu masz Okęcie i pomarańczową linię tramwajową, która wiedzie do Centrum.
|
|
|