Aktorzy - George Clooney
Harry_the_Cat - Pią 30 Mar, 2007 10:32
Z tego, co Maryann mówi można by wywnioskować, że ja swoje wieczory spędzam doprawdy niegrzecznie i dlatego żaden mi się nie śni
Maryann - Pią 30 Mar, 2007 10:38
| Harry_the_Cat napisał/a: | Z tego, co Maryann mówi można by wywnioskować, że ja swoje wieczory spędzam doprawdy niegrzecznie i dlatego żaden mi się nie śni |
No wiesz... Ja mówiłam o regule, a od każdej reguły są wyjątki...
Kaziuta - Sob 31 Mar, 2007 00:29
Ali, Twoje sny z Dżordżikiem z odcinka na odcinek są coraz bardziej pozytywne. Aż strach pomyśleć co będzie dalej. Z negatywów to pozostał już tylko podkoszulek. Śmiem twierdzić, że w następnym śnie go zdejmie. :oops:
Alison - Sob 31 Mar, 2007 09:04
| Kaziuta napisał/a: | Ali, Twoje sny z Dżordżikiem z odcinka na odcinek są coraz bardziej pozytywne. Aż strach pomyśleć co będzie dalej. Z negatywów to pozostał już tylko podkoszulek. Śmiem twierdzić, że w następnym śnie go zdejmie. :oops: |
Ojeju... Nawet nie śmiałam tego napisać
Kaziuta - Śro 11 Kwi, 2007 11:49
Żorżik w Polsce !
Co prawda jak wszystko dobrze pójdzie to dopiero za dwa lata, ale będzie czas na przygotowanie się do powitania.
Jeżeli "wypali" projekt nakręcenia filmu Wiesława Saniewskiego pt. "Sąd ostateczny" (dotyczny obrazu Memlinga pod tym samym tytułem) to zobaczymy Clooneya wraz z Monika Bellucci w Gdańsku gdzie będzie nakręcana część zdjęć.
Idę się przygotowywać i obmyślać jak się dostać do pokoju hotelowego. :oops:
Anonymous - Śro 11 Kwi, 2007 13:01
| Kaziuta napisał/a: | | Idę się przygotowywać i obmyślać jak się dostać do pokoju hotelowego. :oops: |
Kaziutko - podstępem
Marija - Śro 11 Kwi, 2007 13:35
| Kaziuta napisał/a: | | Idę się przygotowywać | Tzn.? Więcej szczegółów (ja się tam nie wybieram, więc nie jestem konkurencją).
Alison - Śro 11 Kwi, 2007 15:26
| Kaziuta napisał/a: |
Idę się przygotowywać i obmyślać jak się dostać do pokoju hotelowego. :oops: |
O kurde! Za dwa lata, to mnie pewnie już wywalą z roboty, to może ja się tam jako pokojówka zatrudnię. Wcześniej wydam wszystkie oszczędności na chirurga plastycznego, bo takich starych to chyba już nie zatrudniają, ale mogę też być babcią klozetową. Oszyfiście w męskim tualecie
Harry_the_Cat - Śro 11 Kwi, 2007 23:56
Dwa pierwsze klipy w karierze YW były ....z Georgem - zrobione 8 lat temu:
http://www.youtube.com/watch?v=Et_1uEy9g9U
http://www.youtube.com/watch?v=91E72FfNimU
Dostepne teraz równiez na jej stronce
Kaziuta - Czw 12 Kwi, 2007 18:22
Uwielbiam go.
I w mundurze i na moturze i krótkich włosach i w długich (widzisz Aine, że to nie problem?) i wogóle. A na tym czarno białym kawału jak z Casablancki cudo
A i jeszcze jako blondynka tez mi sie podoba.
To były wrażenia po pierwszym filmie. Po drugim nie mam juz siły tylko:
Kaziuta - Czw 12 Kwi, 2007 18:30
A widziałyście reklamy? Takie mogłyby mi przerywac każdy film.
http://www.youtube.com/wa...related&search=
http://www.youtube.com/wa...related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=DfyeXrdZZ1o
Alison - Czw 12 Kwi, 2007 18:36
O mamciu... te spojrzenia na początku pierwszego filmiku, są takie, że krew mi z ran przeszytych nimi wycieka i robię
George jest ekstremalnie Gorgeous
Kurcze, jak to człowiek jednak ma pojemne serducho
Harry_the_Cat - Czw 12 Kwi, 2007 18:39
| Alison napisał/a: | | Kurcze, jak to człowiek jednak ma pojemne serducho |
A co właśnie wracasz z Opactwa?
Alison - Czw 12 Kwi, 2007 18:42
Poszłabym dalej Kaziutko, ja bym się nawet bez filmu obeszła.
Do dziś nie mogę odżałować, że kupiłam Fiata bez Georga na wyposażeniu, wprawdzie w reklamie uprzedzali, ale jednak ten fiat z Georgem, był jakiś taki... pełniejszy, nawet z pustym bakiem
Alison - Czw 12 Kwi, 2007 18:44
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Kurcze, jak to człowiek jednak ma pojemne serducho |
A co właśnie wracasz z Opactwa? |
Przebóg...odkryła mnie...
Nie, wracam od fanfika i zgredziałego Darcy'ego, ale Opactwo wciąż jest przy mnie, a nawet we mnie jak, nie przymierzając, prawo moralne
Kaziuta - Czw 12 Kwi, 2007 18:58
| Alison napisał/a: | | Do dziś nie mogę odżałować, że kupiłam Fiata bez Georga na wyposażeniu |
Ja bym kupiła tylko Georga. Po co mi samochód ? Z niego to bolit formuły I
Alison - Czw 12 Kwi, 2007 19:45
| Kaziuta napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Do dziś nie mogę odżałować, że kupiłam Fiata bez Georga na wyposażeniu |
Ja bym kupiła tylko Georga. Po co mi samochód ? Z niego to bolit formuły I |
No wiesz, w samochodzie z Georgem... można gdzieś pojechać na przykład.... do lasu....chociażby na jagody....albo nawet na grzyby....a potem je razem....zamarynować...a potem... ach rozmarzyłam się :oops:
Gosia - Czw 12 Kwi, 2007 22:22
Oj stanowczo to NIE JEST brzydal!
Kaziuta - Nie 22 Kwi, 2007 16:52
Czy ktoś oglądał wczoraj "Co z oczu to z serca" na TVN. G.Clooney i J.Lopez w duecie. Film taki sobie ale Żorżik cudny, cudny cudny
Jennifer też śliczna ale najśliczniejsze były iskierki między nimi. Było tak elektryzująco, że mogliby zastąpić elektorwnię jądrową.
Harry_the_Cat - Nie 22 Kwi, 2007 22:16
Scena w bagazniku - szałowa IMO. Dla tej sceny nabyłam DVD.
Alison - Nie 22 Kwi, 2007 22:23
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Scena w bagazniku - szałowa IMO. Dla tej sceny nabyłam DVD. |
Ja też mam płytę. Te spojrzenia z windy, ten Dżordżyk w wannie, auuua można się zawzdychać na śmierć
Harry_the_Cat - Nie 22 Kwi, 2007 22:25
To prawda.... parę sekund jedynie, a napiecie jakie ogromne!
Kaziuta - Nie 22 Kwi, 2007 22:45
Wydaje mi się, że taki ślicznościowy jak w tym filmie to nie był w żadnym innym. A może ja mam juz obsesje ? :oops:
Gosia - Nie 22 Kwi, 2007 22:51
Slicznosciowy jest tez w "Szczesliwy dzien"
Alison - Nie 22 Kwi, 2007 22:52
| Kaziuta napisał/a: | | Wydaje mi się, że taki ślicznościowy jak w tym filmie to nie był w żadnym innym. A może ja mam juz obsesje ? :oops: |
Chyba masz, bo w "Szczęśliwym dniu" też był piękny i w "Rozwodzie na żądanie" też i w ogóle jest piekny. A w tych reklamach Martini, to nie byl PRZE-piękny?
|
|
|