Filmy - Powiew Orientu
Trzykrotka - Pią 27 Cze, 2008 22:45
Tak, to Chalte Chalte. Ten obrazek jest taki "letni i promienny. Dziękuję za pochwałę
Admete - Sob 28 Cze, 2008 10:16
Słuchajcie dzieweczki czy warto kupić Nie mów nikomu czy sobie darować?
http://www.dodatkidogazet...mow-nikomu.html
Jab We Met jest jedną z moich ulubionych komedii romantycznych, którą stawiam obok Ja Cię kocham, a ty śpisz i Masz wiadomość. Jak dla mnie film, który obejrzec może każdy, a nie tylko zwolennik bolly. Ghajini faktycznie mocny, ale daje więcej nadziei niż Memento.
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 10:22
Mi się wydaje, że warto, kupiłam, chopciaż oglądałam doś dawno. Filmy fajny i moim zdanie warty oglądnięcia.
A warto kupoić ten co w Tinie teraz jest gazety u mnie na zasćianku nie ma ale w sumie na upartego mogłabym się wysiliść i poszukać gdyby warto było
BeeMeR - Sob 28 Cze, 2008 10:23
| Admete napisał/a: | | Nie mów nikomu | Jak dla mnie to gniotek - w bardzo ładnej oprawie, z bardzo ładnymi bohaterami, ale trochę bez tego czegoś, co sprawia, że chce się film zobaczyć raz jeszcze. Piosenki ładne wizualnie, ale zapomina się dość szybko. Myślę, że może się podobać (podobnie, jak niektórym podobają się Kroki w chmurach ), ale może też znudzić. Nawiasem, jeśli chodzi o tytuł to bardziej pasowałoby do treści filmu "Nie mów nic (więcej)".
BeeMeR - Sob 28 Cze, 2008 10:31
Jeśli chodzi o film z obecnej Tiny - Historia miłosna - to nie widziałam, ale przekleję zestawienie z dodatków do filmów, tematycznie tu pasujące.
Bardzo mi się podobały, polecam:
05.06 - Baazigar (Miłosna gra) - Przyjaciółka - uwaga! Thriller, a nie romans!
19.06 - Chalte Chalte (Blisko siebie) - Pani Domu (25 numer)
02.07 - Honeymoon Travels Pvt. Ltd. (Podroż poślubna) - Tina 27/2008
03.07 - Dil Se (Z całego serca) - Pani Domu
średnio mi się podobało, ale można obejrzeć:
09/10.07 - Kyon Ki (Bo to jest miłość) - Przyjaciółka
09.07 - Yes Boss (Miłość czy pieniądze?) - Tina 28/2008
19.06 - Kabhi Haan Kabhi Naa (Czasem tak, czasem nie) - Przyjaciółka
26.06 - Kuch Naa Kaho (Nie mów nikomu) - Pani Domu
Nie podobało mi się - strasznie krzykliwe
23.07 - Yeh Raaste Hain Pyaar Ke (Droga miłości) - Tina 30/2008
Nie podobało mi się zdecydowanie i zdecydowanie odradzam:
24.07 - Maine Pyaar Kyun Kiya (Złamane serca) - Pani Domu
17.07 - Yeh Lamhe Judaai Ke (Miłości nie oszukasz) - Przyjaciółka
Admete - Sob 28 Cze, 2008 10:34
O Podrózy poslubnej i Dil se pamiętam oczywiście. Może kupię ten film z Aish i Abhim - w końcu wakacje, mogę się trochę odmózdżyć
Trzykrotka - Sob 28 Cze, 2008 11:01
On nie jest najgorszy. Kroki w chmurach bije na głowę. Są ładne sceny weselne, w których Ash tańczy - to zawsze warto zobaczyć. Pamiętam z seansu to, że Coca Cola była sponsorem, nie dało się nie zauważyć. Ja w każdym razie kupiłam.
Film z Tiny ma 3/10 gwiazdek na imdb i odpuściłam go sobie.
asiek - Sob 28 Cze, 2008 12:23
| Admete napisał/a: | | czy warto kupić Nie mów nikomu czy sobie darować? |
Powtórzę za Trzykrotką - film nie jest najgorszy. Pierwsza połowa jest całkiem fajna, ale im dalej w las, tym gorzej. Końcówka dłuży się niemożebnie.
Niewątpliwym atutem filmu jest bardzo ciekawa czołówka.
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 17:20
Skończyłam oglądać "Hum Tum" co za przeuroczy film nie nudzi jest z humorem i świetną muzyką pioensenka "chk de chak de" jest świetna z nastrojem i taka na poprawę humoru. Fabuła nie jest nużąca i fajne są te wstawki z komiksu do filmu.a i dziś uświadomiłam sobie kocham Saifa jest pełen urok przystojny. Świetny po prostu.
asiek - Sob 28 Cze, 2008 18:16
| lady_kasiek napisał/a: | | Skończyłam oglądać "Hum Tum" co za przeuroczy film |
To prawda, film jest przesympatyczny.
| lady_kasiek napisał/a: | | uświadomiłam sobie kocham Saifa jest pełen urok przystojny. Świetny po prostu. |
Jak na księcia przystało.
Admete - Sob 28 Cze, 2008 18:29
Kasiek a widziałas Prineetę z nim? Polecam. Ja sobie przypominam Mohabbatein
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 18:52
prineetę mam w planach może nawet dziś. Kocham go widzę, że muszę głębiej zbadać jego filmografię bo w tych paru filmach co widziałam był Boski
Caitriona - Sob 28 Cze, 2008 18:53
O, ja też lubię Saifa! Chyba nawet zaraz po Shah Potem jest Abhi
BeeMeR - Sob 28 Cze, 2008 18:54
Ja też Saifa lubię, bardzo, bardzo!
Admete - Sob 28 Cze, 2008 18:56
U mnie tez jest drugi po SRK Ma w sobie coś. Jak oglądałam pierwszy raz KHNH to cały czas kibicowałam właśnie jemu...To ciekawe...
asiek - Sob 28 Cze, 2008 19:08
Dziewczyny, a to prawda, że Saif ożenił się z Karenną ?
BeeMeR - Sob 28 Cze, 2008 19:11
Eeee, chyba jeszcze nie - na razie są parą
asiek - Sob 28 Cze, 2008 19:16
Znaczy Kasiek ma jeszcze szansę.
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 19:32
Aśku o to właśnie chodzi jest nadzieja. Dziś wieczorem coś sobie z nim oglądnę
Ale jak widzę rozwodni i dzieciaty może mieć to swoje plusy....
Trzykrotka - Sob 28 Cze, 2008 23:41
Oooo, o Saifie mowa! ja mam tak samo, uwielbiam go i jest u mnie zaraz p Shahrukhu. Strasznie chciałabym, żeby znowu zagrali gdzieś razem, bo moim zdaniem ich ekranowa chemia jest wybitna.
Saif ma ładne dzieci:
To zdjęcie jest urzekające
Parineetę trzeba zobaczyć koniecznie, ale przede wszystkim - Omkarę. W Omkarze Saif pokazał, na co go stać. Był rewelacyjny, odrażający, zły, grał genialnie. Omkarę w ogóle polecam, nie tylko wielbicielkom Saifa. To przepiękna bollywoodzka adaptacja Otella, z Ajayem Devganem, Kareeną i Saifem.
Z Kareeną się jeszcze nie pobrali, ale już całkiem oficjalnie są razem.
Anonymous - Nie 29 Cze, 2008 00:30
o tym filmie Omkra słyszę pierwszy raz, trzeba będzie zacząć myśleć intensywnie. Lubiłam Saifka już wcześniej w sumie lubiłam nie darzyłam go wrogim uczuciem a jakoś dziś sympatia do niego wprost mnie zalała. świetny jest Saif jest ładny to i dzieciątka ma ładne
że oficjalnie są razem nic a nic mnie to nie zraża
asiek - Nie 29 Cze, 2008 10:29
Ale w "Omkarze", tak jak wspomniała Trzykrotka, Saif gra czarny charakter i trudno go tam lubić zwłaszcza, że zagrał baaardzo przekonywująco.
Admete - Nie 29 Cze, 2008 12:05
Saif i Shahrukh rzeczywiście mogliby jeszcze razem zagrać, bo świetnie wspólnie wypadają. Obejrzałam drugi raz Mohabbatein. Teraz chyba bardziej lubię ten film. Oglądałam go dwa lata temu, gdy dopiero zaczynałam przygodę z bolly. Nie zauważyłam i nie zrozumiałam wtedy wielu rzeczy. Świetne sceny zbiorowe są w tym filmie i taka trochę jeszcze oldskulowa muzyka Naprawdę się wzruszałam przy scenach z Rajem i Meghą i przy końcowej przemowie pana dyrektora Gurukul. Uday niestety dalej nieudany. Po co on sobie wychodował takie mięśnie przy tak krępej budowie ciała. Na szczęście tańczy znośnie. Najładniejsza byłą historia Karana i młodej wdowy - nie-wdowy. Amrish Puri w małej rólce surowego ojca jak zwykle niezrównany.
Po Mohabbatein puściłąm sobie drugą częśc Dil To Pagal Hai i jak zwykle zaliczyłam odlot przy kilku scenach Jakiż Shahrukh jest tam chwilami intensywny. Na dziś mam w planach powtórkę Chak de India. Parineeta będzie jutro. Mam sezon na powtórki, bo gdy pracuję nie mam na to czasu.
Anonymous - Nie 29 Cze, 2008 12:21
biorę się dopiero dziś za Parineetę... a za resztą filmografi będę się rozglądać jak mogłam go nie dostrzec tego uroku osobistego
Anonymous - Nie 29 Cze, 2008 15:09
jednak nie oglądnę bo nie mam tego filmu chociaaż byłam pewna, ze mam :|
|
|
|