To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Bones (Kości)

Harry_the_Cat - Pon 05 Maj, 2008 23:01

Oglądam baby.... :kwiatek:

Boscy są :-D

Harry_the_Cat - Pon 05 Maj, 2008 23:33

Noremalnie się wzruszyłam. The best odcinek ever.
Miał tyle fajnych momentów, ze az nie jestem ich w stanie wymienic.

Dancing falangies szalenie mnie ubawiły. Ale w sumie bardziej jestem rozklejona... :serce2: :serce2: :serce2: :serce2:

Harry_the_Cat - Pon 05 Maj, 2008 23:35

Admete napisał/a:
Zdjęcia do ostatniego odcinka 3 serii - The Pain in the Heart.

http://spoilertv.blogspot...n-in-heart.html

Spoiler:
ta trumna nie wygląda dobrze... I Zack w szpitalu.... :(

Caitriona - Wto 06 Maj, 2008 00:02

Tez już obejrzałam - najlepsze to było our little boy i wymiana tych spojrzeń :mrgreen: głodnemu chleb na myśli!! Albo You know, elephants are not purple. This is wrong. :D :D
Super odcinek! :D

Admete - Wto 06 Maj, 2008 13:26

Mówiłam! Mówiłam! Odcinek piekny i taki w gruncie rzeczy ciepły. Oni sa stworzeni dla siebie :serce2:
Admete - Wto 06 Maj, 2008 18:16

Powiem tak: obejrzałam! Padam na kolana. Scenarzyści, aktorzy, wszyscy pracujący przy tym serialu są warci swojej wagi w złocie. Prawie się popłakałam przy końcu, gdy Booth zeznawał i gdy poszedł razem z Bones poczekać na wyrok w sprawie jej ojca. Ich rozmowy w mieszkaniu Bones i w kawiarni na temat umysłu i serca były niesamowicie prawdziwe i wzruszające. W chwili, gdy Brennan powiedziała agentowi, że "he is a nice man" - aaa...Twarz Bootha - to trzeba zobaczyć, naprawdę miałam wrażenie, że ją pocałuje. Każda z postaci ( za wyjątkiem Cam - ona naprawdę jest mało wyrazista i jakoś przestała pasować do całości ) została pokazana w taki sposób, że ani przez moment nie miało się wrażenia, że to są wymyślone postacie. Mam nadzieję, że Sweets nie okaże się Gorgonzolą, bo chyba go kocham :wink:
Kochane moje maniaczki bonesowe :wink: - lubię odwiedzać pocztę ;-) nawet jak są kolejki.

Tam było tyle cudnych momentów - wzruszających i zabawnych...Caroline i jej "That's just rude!" , zeznania doktorka Słodkiego, sędzia, który rozdziela Brennan i agenta jak nieposłusznych uczniów...Muszę to obejrzeć raz jeszcze :-)
A i jeszcze scena na początku - chyba pierwszy raz Bones tak prawdziwie i szczerze sie śmiała :-) Emily wygląda ślicznie, jak się tak śmieje.

Caitriona - Wto 06 Maj, 2008 19:15

U, zapowiada się bardzo emoconujący odcinek! Taki co się go potem dobrze pamięta. Lubię takie. A ponieważ przepadam też za rozmowami B&B, tym bardziej zacieram ręce!
Admete dzięki!! :kwiatek:

Admete - Wto 06 Maj, 2008 20:03

Na Filmwebie - dyskusja na temat ewentualnego zakończenia serialu - obśmiałam się ;-)

http://www.filmweb.pl/top...zenie+-%29.html

Harry_the_Cat - Wto 06 Maj, 2008 20:37

Z Twojego opisu, Admete zapowiada się super :serce:
rozmarzylam sie...

Anonymous - Wto 06 Maj, 2008 21:07

nie ty jedna :D
Caitriona - Wto 06 Maj, 2008 22:25

Oglądałam sobie Zaczarowaną a tam w jednym ujęciu ne kto inny tylko Angela ;)

Harry_the_Cat - Wto 06 Maj, 2008 22:29

A tak. Miała większą scenę, ale wypadła przy montażu
Admete - Śro 07 Maj, 2008 15:02

Lubię aktorkę, która gra Angelę i bardzo podoba mi się ta postać. W ostatnim odcinku panna Montenegro jest świetna. Przy okazji - wyłapałam nawiązanie do Archiwum X :-D W scenie, gdy Caroline napomina przed rozprawą swoich świadków - cytat się pojawia :-)
Harry_the_Cat - Śro 07 Maj, 2008 20:39

Oj, moze juz jutro obejrze ;)
Admete - Śro 07 Maj, 2008 20:50

Też mam taka nadzieję :-) Czekam na wasze opinie. Coś na temat następnego odcinka:

Spoiler:
Podobno Booth ma zainscenizowac swoja śmierć, a Brennan nic o tym nie będzie wiedziała. Nie mam pojęcia czy to prawda.

Harry_the_Cat - Śro 07 Maj, 2008 21:02

Admete napisał/a:
Też mam taka nadzieję :-) Czekam na wasze opinie. Coś na temat następnego odcinka:

Spoiler:
Podobno Booth ma zainscenizowac swoja śmierć, a Brennan nic o tym nie będzie wiedziała. Nie mam pojęcia czy to prawda.

O jeny, brzmi dramatyczie :shock: Ale podoba mi sie chyba ten pomysl ;)

Admete - Śro 07 Maj, 2008 21:10

To będzie o tej kobiecie, która zacznie prześladować agenta i o amerykanskim Idolu. Ciekawa jestem :-)To jeszcze nie wtorek? ;-)
Harry_the_Cat - Śro 07 Maj, 2008 21:10

:mrgreen: Admete..... to nawet nie czwartek.. :rumieniec:
Caitriona - Śro 07 Maj, 2008 21:53

Admete napisał/a:
To jeszcze nie wtorek?

A szkoda! :mrgreen:
Się doczekać nie mogę ;) :D

Admete - Śro 07 Maj, 2008 22:37

Wiecie...Ja to bym chciała, żeby był 16, piątek, bo wtedy będę mieć w końcu wolny weekend...Dobrze, że chociaż Bones są na pociechę.
Admete - Czw 08 Maj, 2008 06:35

Zwiastun następnego odcinka:

http://spoilertv.blogspot.com/search/label/Bones

Wychodzi na to, że jednak ten wcześniejszy spoiler może być prawdziwy. Będzie się działo.

Admete - Czw 08 Maj, 2008 20:02

Nadal piszę sama do siebie :lol: Obejrzałam pierwszy z filmików na tej stronie:

http://spoilertv.blogspot...e-in-weeds.html

i się zaśmiewam - zapowiada się świetny odcinek z dużą ilością doktorka Słodkiego ;)
Czwarty filmik to wywiad z Emily i Dawidem. Jak oni fajnie razem wypadają - w cywilu muszą się lubić :-)

Anonymous - Czw 08 Maj, 2008 20:18

admete - do mnie piszesz, do mnie. Ciagle zapominasz. Kot i Cait zaraz tez przybiegna :D
Harry_the_Cat - Czw 08 Maj, 2008 20:58

Jestem! Zaraz będę wszyyyystko oglądać :mrgreen:
soph - Czw 08 Maj, 2008 21:13

Ja też bezwstydnie korzystam z Twoich odkryć :kwiatki_wyciaga: .