Kącik graficzny - Tapety
Dione - Nie 13 Sty, 2008 22:43
A czemu ruchome są zakazane???
Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 22:50
sprawy transferu i te sprawy...
Kotek - avek kapitalny
Agn - Pon 14 Sty, 2008 19:07
Kikita, wybieraj! Należy cię:
a) ozłocić
b) wyściskać
c) wypomnikować
d) bezgranicznie wielbić do upadłego
e) wszystko na raz
Koszt 1 SMS 4,90 zł + VAT
*mdleje z rozkoszy*
praedzio - Pon 14 Sty, 2008 19:11
| Cytat: | | Koszt 1 SMS 4,90 zł + VAT |
No, tak. Za coś ten pomnik postawić trzeba...
Anonymous - Pon 14 Sty, 2008 19:35
co tam po pomniku - ja glosuje za ozloceniem. Przynajmniej kikita sobie pozyje spokojnie z procentow
Alison - Pon 14 Sty, 2008 21:05
| AineNiRigani napisał/a: | co tam po pomniku - ja glosuje za ozloceniem. Przynajmniej kikita sobie pozyje spokojnie z procentow |
Uważam, że dożywotnie bezgraniczne uwielbienie by jej bardziej pasowało. W każdym razie ja je oferuję. Zechce to weźmnie
Anonymous - Pon 14 Sty, 2008 21:23
ale uwielnienie jest w pakiecie w ramach bonusa
kikita - Wto 15 Sty, 2008 11:11
Dziewczyny , no co wy?Proszę mnie nie straszyć Ozłocic?A co ja Midas jestem?
Na pomnik ? Mnie?O matko !Za co?Wiecie jaki mnie czeka los na pomniku?
Ja tak nie kcem.
Stały sobie w parku dwa posągi... naga kobieta i nagi mężczyzna
Ustawiono je tak, że patrzyły na siebie wzrokiem, w którym można było odczytać nutę pożądania. I stały tak lata i dziesięciolecia całe i w upał i w słotę, pod deszczem i w słońcu, pod opadającymi jesiennymi liśćmi i wśród wiosennych tulipanów. Aż pewnego dnia zjawił się w parku dobry anioł, spojrzał na posągi i powiedział:
- Za to, że tak dzielnie przez całe lata w tym parku stoicie, ożywię was na pół godziny, będziecie mogli zejść z cokołu i zrobić, co tylko zapragniecie. - Cud się dokonał.
Posągi zeszły z cokołu, chwyciły się za ręce i czym prędzej pobiegły w pobliskie krzaki, z których wkrótce zaczęły dobiegać pomruki i okrzyki rozkoszy. Wreszcie z krzaków ponownie wynurzyła się para posągów:
- Ach, jak cudownie było... - rzekła kobieta.
- Tak, doprawdy to wspaniałe - rzekł mężczyzna.
Obserwujący ich z uśmiechem anioł zauważył:
- Słuchajcie, minęło dopiero piętnaście minut, macie do dyspozycji jeszcze drugie tyle!
- To co, wracamy w krzaki? - zapytał mężczyzna.
- Tak, tak, musimy koniecznie to powtórzyć! - odparła kobieta.
- No dobrze, ale tym razem to Ty trzymasz gołębia, a ja mu będę srać na głowę!
kikita - Wto 15 Sty, 2008 14:24
Jezeli tapetki sie podobają to to jest dla mnie najwieksza radocha.
A teraz jeden z moich najmilszych seriali - Bones

praedzio - Wto 15 Sty, 2008 14:27
Ulala! Poczekaj tylko, niech tu zajrzą Caitri lub Admete...
Admete - Wto 15 Sty, 2008 15:52
Tylko na tym trzecim to Dawid jakoś tak dziwnie wygląda Pierwsza bardzo ładna. Jak ja tęsknię za Bones!
kikita - Wto 15 Sty, 2008 16:16
Też za nimi tesknie,ale prawdopodobnie już w przyszłym tygodniu powinni wznowić edycje serialu
Admete - Wto 15 Sty, 2008 16:23
W jakiejś tv? Którą serię oglądasz?
Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 18:23
jejjj, osiołkowi itd...
kikita - Wto 15 Sty, 2008 18:29
| Admete napisał/a: | | W jakiejś tv? Którą serię oglądasz? |
Jakby to powiedzieć - raczej na dvd Trzecia seria ,dziesiąty odcinek
Admete - Wto 15 Sty, 2008 20:00
Znaczy on jest 10 z nazwy, bo było tylko 9 - z tego co wiem...Zmienili kolejność prezentowania odcinków ze względu na strajk. I następny dopiero w lutym.
Caitriona - Wto 15 Sty, 2008 20:51
No Kikita, ta czwarta tapetka cudna
Boziu jak ja za nimi wszystkimi tęsknię...
Alison - Wto 15 Sty, 2008 20:52
| Caitriona napisał/a: |
Boziu jak ja za nimi wszystkimi tęsknię... |
Boziu, a powiedzcie Matce, kto jest ten z tym nadętym biustem w zielony, T-shircie? Bo ja w ogóle tych postaci z niczem nie kojarzę
Caitriona - Wto 15 Sty, 2008 20:56
Ciutkę dziwnie na tej tapecie wygląda, ale to jest David Boreanaz - ja także mam go na avatarku - i on gra razem z Emily Deschanel w serialu "Bones", który jest świetnym serialem! Sam David to może niekoniecznie, ale już Booth (postać która gra) jest bardzo fajna, a już w duecie z doktor Temperance Brennan (Emily) - poezja!
praedzio - Wto 15 Sty, 2008 20:57
Agent Booth z serialu Bones (Kości), alias Angel z serialu Anioł Ciemności...
Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 20:57
a juści !!!
Jam fanka jest wielka !!
Alison - Wto 15 Sty, 2008 21:05
| praedzio napisał/a: | Agent Booth z serialu Bones (Kości), alias Angel z serialu Anioł Ciemności... |
Acha.... to dziękuję, postoję...
Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 21:12
matus, ale to fajne jest. Bones by ci sie spodobala. Pani doktor to nie Lara Croft, a Booth wyglada niezwykle smakowicie (i z cala pewnoscia tak napompowanego zobaczylam go po raz pierwszy tutaj na tym zdjeciu )
Alison - Wto 15 Sty, 2008 21:17
| AineNiRigani napisał/a: | | matus, ale to fajne jest. |
Ja nie mówię, że nie, tylko kompletnie mi to nic nie mówi i nie miałam pojecia o istnieniu takich seriali i takich facetów. Takie pakerstwo mnie nie bierze, ja lubię subtelny intelektualizm, no, chyba że John Wayne, ale to juz zupełnie inna bajka
Caitriona - Wto 15 Sty, 2008 21:24
Sęk w tym że on zadnym pakerem w "Bones" nie jest (ta fotka jakaś dziwna) Aktor jako aktor jest mi raczej obojętny, ale postać jaką gra jest suuper!
|
|
|