Komunikaty - Pytania techniczne
praedzio - Czw 31 Maj, 2012 11:05
Ha, Interia też miewa swoje humory.
corrado - Czw 31 Maj, 2012 11:07
| praedzio napisał/a: | Ha, Interia też miewa swoje humory. |
Jedna awaria przez 10 lat. Jak dla mnie OK.
praedzio - Czw 31 Maj, 2012 11:22
Zdecydowanie częściej. W tym roku ze dwie-trzy już się zdarzyły. Ale takie jednodniowe, nie dłuższe. Na ogół problem z logowaniem. I zawsze "przepraszają", przez co potwierdzają, ze to problem po ich stronie, a nie np. wad mojej przeglądarki.
corrado - Czw 31 Maj, 2012 11:26
| praedzio napisał/a: | | Zdecydowanie częściej. W tym roku ze dwie-trzy już się zdarzyły. Ale takie jednodniowe, nie dłuższe. Na ogół problem z logowaniem. I zawsze "przepraszają", przez co potwierdzają, ze to problem po ich stronie, a nie np. wad mojej przeglądarki. |
Widać Cię nie lubią.
praedzio - Czw 31 Maj, 2012 11:39
Gdyby tak było, to by nie przepraszali.
Admete - Czw 31 Maj, 2012 15:21
Napisałam - pewnie za jakiś czas odpiszą. Jest to dla mnie kłopot, bo nie moge korzystać z zewnętrznego programu pocztowego. Mam odpowiedź, że hasło jest błędne. A jak wchodze z Onetu, to hasło jest dobre. Potem, jak zmieniam hasło, to mam informację, że hasło pierwotne jest błędne. Potem okazuje sie, ze jednak hasło zmieniłam. Absurdalne to wszystko. Bede musiała przemyślec likwidację tych kont, tylko zbiorę sobie informacje, komu wysłać nowy adres i gddzie go od nowa zapisac. Mam niestety parę oficjalnych miejsc.
corrado - Sob 02 Cze, 2012 01:34
| Admete napisał/a: | | Napisałam - pewnie za jakiś czas odpiszą. Jest to dla mnie kłopot, bo nie moge korzystać z zewnętrznego programu pocztowego. Mam odpowiedź, że hasło jest błędne. A jak wchodze z Onetu, to hasło jest dobre. Potem, jak zmieniam hasło, to mam informację, że hasło pierwotne jest błędne. Potem okazuje sie, ze jednak hasło zmieniłam. Absurdalne to wszystko. Bede musiała przemyślec likwidację tych kont, tylko zbiorę sobie informacje, komu wysłać nowy adres i gddzie go od nowa zapisac. Mam niestety parę oficjalnych miejsc. |
Może problem jest w programie pocztowym? Coś kojarzę, że kiedyś coś mi się takiego działo... Chyba program wtedy nie aktualizował poprawnie listy haseł przy zmianie.
Może trzeba też pozmieniać ustawienia typu port i zabezpieczenia?
Masz możliwość zresetowania hasła na onecie? Nie zmiana tylko reset, jak przy zapomnianym haśle?
Zaktualizuj lub przeinstaluj program pocztowy.
| praedzio napisał/a: | Gdyby tak było, to by nie przepraszali. |
To może masz pecha lub tylko udają, że im przykro .
Poczta Interii, podobnie jak wszystkie duże serwisy, "leży" na wielu serwerach. Widać te na których jest Twoja skrzynka lubią leżeć bardziej. Prądem je albo postrasz kolegami z pracy .
Admete - Sob 02 Cze, 2012 09:06
Coś tam pomodzili, a ja potem wykasowałam te konta z programu i wpisałam od nowa. Wtedy zaczęło działać. Raczej wydaje mi się, że wina była po ich stronie, bo problem się zaczął przed zmianą haseł. Ot tak - nagle były złe, bo serwery Onetu tak twierdziły.
corrado - Sob 02 Cze, 2012 13:40
| Admete napisał/a: | | Coś tam pomodzili, a ja potem wykasowałam te konta z programu i wpisałam od nowa. Wtedy zaczęło działać. Raczej wydaje mi się, że wina była po ich stronie, bo problem się zaczął przed zmianą haseł. Ot tak - nagle były złe, bo serwery Onetu tak twierdziły. |
To może być jednak wina programu. Ważne, że działa. Jakiego używasz klienta?
Admete - Sob 02 Cze, 2012 20:53
Thunderbirda. Przed interwencją techników z Onetu wykasowywanie kont nie pomagało. I na samymej poczcie onetowej miałam problem ze zmianą hasła. Teraz to już nieistotne, dobrze, że działa.
corrado - Wto 19 Cze, 2012 14:07
Ma ktoś pomysł jak wstawić z Dropboxa miniaturki zdjęć?
Aragonte - Pią 29 Cze, 2012 01:03
Nie mam pojęcia, z Dropboxa pobieram tylko pliki do redakcji
A czy komuś jeszcze w ostatnich dniach pojawia się po wysłaniu posta komunikat na górze strony, że podany mail jest nieprawidłowy blablabla i coś tam? Myślałam, że to jednorazowa akcja, ale co jakiś czas to się pojawia.
Anaru - Pią 29 Cze, 2012 01:28
| Aragonte napisał/a: | | A czy komuś jeszcze w ostatnich dniach pojawia się po wysłaniu posta komunikat na górze strony, że podany mail jest nieprawidłowy blablabla i coś tam? |
Dzisiaj mi się pojawiło
praedzio - Pią 29 Cze, 2012 05:16
U mnie też parę razy się pojawiło, ale znikało zbyt szybko, żebym zdążyła zrobić zrzut ekranu.
Yvain - Pią 29 Cze, 2012 10:42
U mnie też się pojawia.
BeeMeR - Pią 29 Cze, 2012 13:13
| Aragonte napisał/a: | A czy komuś jeszcze w ostatnich dniach pojawia się po wysłaniu posta komunikat na górze strony, że podany mail jest nieprawidłowy blablabla i coś tam? Myślałam, że to jednorazowa akcja, ale co jakiś czas to się pojawia. | mnie dwukrotnie, ale post przeszedł mimo ostrzeżeń że nie został wysłany
Admete - Pią 29 Cze, 2012 13:18
Tez miałam to samo. Jak w Thunderbirdzie zrobić, żeby poczta była pod hasłem? zaznaczam przy tworzeniu konta, żeby nie zapamiętywała hasła a i tak zapamiętuje...
Anaru - Pią 29 Cze, 2012 13:59
Pewnie w opcjach powinnas pogrzebać, tam zazwyczaj jest zapamiętywanie haseł.
Admete - Pią 29 Cze, 2012 14:05
Odznaczam, żeby nie zapamiętywało i nie działa. W opcjach własnie.
BeeMeR - Pią 29 Cze, 2012 14:22
A jest tam menedżer haseł?
albo "wyczyść prywatne dane"?
Admete - Pią 29 Cze, 2012 15:43
Nic takiego nie ma...A są jakieś inne programy pocztowe?
Akaterine - Pią 29 Cze, 2012 16:11
Tu masz całą listę różnych programów:
http://www.dobreprogramy....indows,138.html
Admete - Pią 29 Cze, 2012 18:26
Zupełnie nie rozumiem, dlaczego Windows 7 nie ma Outlooka...Zawsze go lubiłam. Lubie Thundrbirda, ale nie umiem zrobić tak, żeby była pod hasłem. Wkurza mnie to.
Anaru - Pią 29 Cze, 2012 20:00
Coraz częściej pojawia się napis o błędzie w emailu
Agn - Sob 30 Cze, 2012 14:33
O, mnie też się dzisiaj to pojawiło. Ke pasza?
|
|
|