Komunikaty - Pytania techniczne
Aragonte - Śro 09 Maj, 2012 20:49
Firefox i Chrome nie chciały mi tego odpalić, dopiero na Explorerze poszło.
Padłam
ŁukaszG - Śro 09 Maj, 2012 21:18
| Mag113 napisał/a: | Ale Dzień Dziewicy jest dopiero w grudniu! |
Nie wiem czemu, ale miesiąc grudzień w Twoim poście odczytałem jako maj... W takim razie proszę o przypomnienie 8 grudnia
Wedle życzenia, obecna czołówka na jakiś czas zostanie.
Anaru - Śro 09 Maj, 2012 21:41
| Aragonte napisał/a: | | Firefox i Chrome nie chciały mi tego odpalić, dopiero na Explorerze poszło. |
A, to dlatego mi nie działa.
No to chyba odpalę explorera...
Anaru - Śro 09 Maj, 2012 21:44
Nie ma już muzyczki?
ŁukaszG - Śro 09 Maj, 2012 22:22
| Anaru napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Firefox i Chrome nie chciały mi tego odpalić, dopiero na Explorerze poszło. |
A, to dlatego mi nie działa.
No to chyba odpalę explorera... |
Działanie wstawionych na stronę multimediów zależy od zainstalowanych wtyczek w danej przeglądarce.
Muzyczkę już wyłączyłem.
Anaru - Śro 09 Maj, 2012 23:08
Taaa, upominało się o wtyczki, ale nie chciało mi ich zainstalować. No to nic, trudno
BeeMeR - Czw 10 Maj, 2012 06:15
oj, na muzyczkę nie zdążyłam - nic to, mnie się nijak Jaś T. nie kojarzy z "Like a Virgin"
Agn - Czw 10 Maj, 2012 06:52
A mi się w ogóle żadna muzyczka nie pokazała, że ma być. Ke pasza?
Przy okazji - brawa dla Admina za robótkę i poczucie humoru!
Anaru - Czw 10 Maj, 2012 10:26
| Mag113 napisał/a: | | Ale aż się boję pomyśleć, jakie mogą być skutki (dla wizerunku forum) dnia bez stanika (30 maja!) |
A za zabawę czołówka forum Adminie
praedzio - Czw 10 Maj, 2012 10:58
| Mag113 napisał/a: | | Ale aż się boję pomyśleć, jakie mogą być skutki (dla wizerunku forum) dnia bez stanika (30 maja!) |
No, jak to jakie? Ryś topless!!
BeeMeR - Czw 10 Maj, 2012 11:29
| Cytat: | No, jak to jakie? Ryś topless!! |
Nie mam nic a nic przeciwko
Od razu mi się przypomina pewna scena z Robin Hooda, którego nie skończyłam
Anaru - Czw 10 Maj, 2012 14:28
Czy Admin potrzebuje cusik gwoli inspiracji?
praedzio - Czw 10 Maj, 2012 14:33
W wątku ciachowym pewnie coś się znajdzie.
Deanariell - Pią 11 Maj, 2012 19:04
| BeeMeR napisał/a: | | mnie się nijak Jaś T. nie kojarzy z "Like a Virgin" |
Mnie w sumie też nie, to tak bardziej dla żartu. No i nie znam innej piosenki z dziewicą w tytule...
Admete - Sob 12 Maj, 2012 08:56
Cos mi się forum krzaczy, nie moge wejść przez link wiadomości nieprzeczytanych. Błąd wyskakuje. Poza tym bardzo wolno działa i się zwiesza często.
Deanariell - Sob 12 Maj, 2012 19:57
| Mag113 napisał/a: | | Jest przecie Bogurodzica, dziewica....... (kojarzenie historyka |
To może mnie się nie skojarzyło dlatego, że tytułem jest zasadniczo samo "Bogurodzica", a ty cytujesz już pierwszy wers tej pieśni... Poza tym to już są trochę jakby "za wysokie progi" dla "misia Rysia" - pomijając fakt, że tak czy inaczej nie mógłby on żadnemu bogu urodzić potomka...
Admete - Pią 25 Maj, 2012 21:19
Coś musiałam przycisnąć i mam teraz wszystko pomniejszone na monitorze. Literki tak małe, że nic nie widzę. Rozdzielczość ta sama, co była. Nie rozumiem, co się stało.
corrado - Pią 25 Maj, 2012 21:27
| Admete napisał/a: | | Cos musiałam przycisnąc i mam teraz wszystko pomniejszone na monitorze. Literki tak małe, że nic nie widzę. Rozdzielczośc ta sama, co była. Nie rozumiem, co się stało. |
Spróbuj kombinacji "ctrl" + "+", w razie potrzeby kilka razy.
Admete - Pią 25 Maj, 2012 21:32
Dzięki, zadziałało Muszę sobie to zapamiętać, bo to zdaje się nie pierwszy raz, tyle, że dziś tak drastycznie jakoś.
Anaru - Pią 25 Maj, 2012 22:09
Albo ctrl + kółeczko myszy
corrado - Sob 26 Maj, 2012 16:51
I jeszcze ctrl + 0 do przywrócenia pierwotnego rozmiaru.
Admete - Sob 26 Maj, 2012 20:24
Dzięki raz jeszcze. Teraz mam litery odrobine większe niż początkowo i bardzo mi to pasuje
Admete - Czw 31 Maj, 2012 07:33
Gdzie na Onet Poczcie jest jakis adres, na który mogę wysłać maila z pytaniem? Moge się na pocztę zalogiować, ale jak chcę zmienić hasło, to pokazuje, ż emam złe. Jak mogę mieć złe, jesli się na nie loguję?
Anaru - Czw 31 Maj, 2012 10:03
Onet w ogóle coś ma problemy techniczne ostatnio, szczególnie na blogach. Lubie przeglądać te polecane, a tu non stop strona nie istnieje, blog nie istnieje, coś się ciągle zwiesza, więc pewnie z poczta mają problemy również.
tu masz zgłaszanie błędów
http://poczta.onet.pl/pomoc/kontakt/0,kontakt.html
corrado - Czw 31 Maj, 2012 11:00
Odpuściliśmy sobie onet po serii awarii poczty chyba z osiem lat temu. Może więcej.
Stabilnie działa interia i gmail.
|
|
|