Fantastyka - Socjologiczno-literacko-fanowskie rozmowy o HP
BeeMeR - Czw 16 Maj, 2019 20:00
Robię, jak skończę to może zacznę z WP
Bardzo dawno nie oglądałam, a mam sporo prac szyjąco-porządkowych które mogę robić pod film (ale nie dramę, bo nie mogę wtedy czytać).
BeeMeR - Śro 22 Maj, 2019 23:33
Skończyłam serię - zawsze mnie na koniec zachwyca rozwój Nevilla, od ciapy do odważnego młodzieńca godnego walczyć mieczem Gryffindoru Tym razem też
Czarny Pan to nie moja bajka
Agn - Czw 23 Maj, 2019 03:06
| BeeMeR napisał/a: | | Czarny Pan to nie moja bajka |
No nie mów! Nie przemawia do ciebie odzianie się w czerń i bajerancki tatuaż?
BeeMeR - Czw 23 Maj, 2019 06:40
Niekoniecznie , ale wolałabym, żeby miał inny image niż beznosy dziwnie mówiący wymoczek. Niestety, nie umiem się zachwycić, a mnie się musi podobac wizualnie - brzydko czy ładnie - do pełni szczęścia.
Agn - Czw 23 Maj, 2019 10:52
On mial nos. Tylko ze wezowy.
BeeMeR - Czw 23 Maj, 2019 18:55
Jak dla mnie zerowy
Kiedyś sobie zrobię ponowną powtórkę
Akaterine - Czw 19 Gru, 2019 09:56
Robię powtórkę HP, tym razem w oryginale. W audiobooku. Ze Stephenem Fry
https://hpaudiobooks.club/series/stephen-fry/
Trzykrotka - Pon 30 Gru, 2019 23:08
Może znacie, ale wrzucę, bo nie mogę się wyzachwycać. Zupełnie jak z Ulicy Pokątnej
Admete - Sob 13 Cze, 2020 19:27
Obejrzałam w końcu ( na Netflixie ) Fantastyczne zwierzęta: Zbrodnie Grindewalda. Nuda panie, nuda. Nie wiem, dlaczego, ale postacie są nijakie. Tylko Dumbledore w wykonaniu Juda Law ratuje sytuację, ale mało go. Wolałabym, żeby to on był główną postacią. A tak...Newt jest dziwaczny i nic więcej, Tina bezpłciowa ( skąd oni wzięli tę aktorkę), Queenie jest sympatyczna, ale nic z tego nie wynika. Jacob zabawny. I to by było na tyle. Sekwencje ze zwierzętami mnie nudzą...
milenaj - Wto 21 Lip, 2020 20:01
Ech, mogę sobie powzdychać
praedzio - Nie 26 Lip, 2020 09:07
Temat się rozrósł, więc go zamykam i zapraszam tutaj: https://forum.northandsouth.info/2570.htm#573667
|
|
|