To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Kropki, paski i uczuciowe trójkąty - dramaland po raz 9

BeeMeR - Śro 10 Sie, 2016 13:53

OML cd.
najnudniejszym wątkiem jest małżeństwo producenta o trenerki... :czekam2:
jak ja nie lubię jak ludzie w związku/małżeństwie niby się kochają ale nie chcą z sobą gadać - jak się nie kochają to szafa gra, najpewniej jest po małżeństwie. Ale ten tu dupek niby tęskni a nic nie zrobi. Nic. :frustracja:

Ex-mężuś też dał popis, niech go szlag jasny trafi :uzi:
Porzucił ajummę dla innej, a teraz ma pretensje że spotkała kogoś innego i się z nim wiąże (nawet jeśli nie jest to z jej strony prawda i zupełnie nie uważa aktora za faceta w tym rozumieniu), zupełnie jakby miała zostać sama do końca świata tylko dlatego że kiedyś była jego żoną. Nawet córka pyta w czym ma problem, skoro mieszka z unni?
Najbardziej mnie wkurza, że w tym tygodniu usłyszałam o dokładnie takim przypadku - że też faceci mają czelność zupełnie nie mieć wstydu :uzi:

Admete - Śro 10 Sie, 2016 16:37

Nie taki zły ten pierwszy odcinek Mr Back. Pazerna rodzinka bohatera mnie rozśmieszyła. Skądś znam tego młodego, co gra syna. I ogólnie dużo znajomych twarzy. Już sprawdziłam - grał w VD - ujdzie, choć fanką nie jestem. No ale nie dla niego oglądam :)
Aragonte - Śro 10 Sie, 2016 17:02

Mnie oni denerwowali, ale potem już ich nie przewijałam. Biedny Shin cały w makijażu postarzającym :wink: Z utęsknieniem czekałam na jego przemianę :mrgreen: A kiedy już oswoił się z odzyskaną młodością, był cudny - jednocześnie nie do zniesienia, bo charakterek to on miał, ale też rozbrajający i z mnóstwem wdzięku :lol: Chyba dobrze się bawił - te jego miny, uśmiechy, taneczny krok, robienie gwiazd :lol: potrząsanie grzywą włosów :lol:

A znajomych twarzy jest mnóstwo - jest sporo tatusia z Iljimae (jest kierowcą głównego bohatera), jest szamanka z Arang, część piekielnej rodzinki też znam z innych produkcji.

Admete, spora część recenzentek oglądała Mr Back właśnie dla młodego, żałując, że jest - w sumie - tym Drugim :-P

Admete - Śro 10 Sie, 2016 17:21

Aragonte napisał/a:
Admete, spora część recenzentek oglądała Mr Back właśnie dla młodego, żałując, że jest - w sumie - tym Drugim :-P

Jakoś mnie to nie dziwi :lol: Jakby on był pierwszym, to bym nie oglądała.
Znam jeszcze sekretarkę w micro mini. Grała w Last, gdzie mi się strasznie nie podobała. Tu wygląda lepiej.

Agn - Śro 10 Sie, 2016 18:14

Admete napisał/a:
Na temat nowej dramy scenarzystki Koszmita - Legend of blue sea:

http://www.dramabeans.com...f-the-blue-sea/

Widzę, że i kolczasty król się tam pojawi. :)
BeeMeR napisał/a:
Ładnie mu też w skórze - ale najpiękniej wyglądał na konferencji prasowej :serce2: :serce2: :serce2:

Och... :serduszkate:
Bardzoś przystojna, BeeMeRku. :serce2:
BeeMeR napisał/a:
Skazane jesteście na moje zachwyty póki nie skończę - w tym tempie to już niedługo ;)

Dręcz nad tak jak najczęściej. :mrgreen:
BeeMeR napisał/a:
Och, jakże mi przykro że będziecie to czytać (albo omijać wzrokiem :P )

Mnie też jest potwornie smutno z tego powodu. :twisted:
BeeMeR napisał/a:
Ex-mężuś też dał popis, niech go szlag jasny trafi :uzi:
Porzucił ajummę dla innej, a teraz ma pretensje że spotkała kogoś innego i się z nim wiąże (nawet jeśli nie jest to z jej strony prawda i zupełnie nie uważa aktora za faceta w tym rozumieniu), zupełnie jakby miała zostać sama do końca świata tylko dlatego że kiedyś była jego żoną. Nawet córka pyta w czym ma problem, skoro mieszka z unni?
Najbardziej mnie wkurza, że w tym tygodniu usłyszałam o dokładnie takim przypadku - że też faceci mają czelność zupełnie nie mieć wstydu :uzi:

Pies ogrodnika i do tego hipokryta - kombinacja nie do zniesienia. :evil:

Admete - Śro 10 Sie, 2016 19:13

Drugi odcinek Mr Back za mną. Przeuroczy ten odmłodzony bohater ;) Drama nie jest może do końca moja,a le sobie Shina nie odmówię.
Agn - Śro 10 Sie, 2016 19:37

Dziewczyny, 101! Kto otwiera nową knajpę???
Agn - Śro 10 Sie, 2016 20:46

Z braku ochotników wyrwałam się do przodu: http://forum.northandsouth.info/2372.htm#465350