To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Robin Hood 2006 w TVP!

Marija - Wto 13 Mar, 2007 08:01

Na tym środkowym zdjęciu - Guy jest ewidentnie oczarowany nienagannym makijażem Marion :razz: . I w ogóle :thud: , trzeba się jakoś oderwać i do roboty brać :? ??: . Dopiero wtorek rano :cry2: .
Harry_the_Cat - Wto 13 Mar, 2007 23:52

Wtorek już mamy ;) (tym bardziej, ze wczoraj wrzuciłam skrinki z odcinka 7 :rotfl: )

Anonymous - Śro 14 Mar, 2007 00:03

I jak tu go nie kochać? :wink: Zwłaszcza drugie zdjęcie mi sie podoba :slina:
Harry_the_Cat - Śro 14 Mar, 2007 00:05

Nie da się go nie kochać, ot co!
Marija - Śro 14 Mar, 2007 08:57

Przecudnie ma włoski ułożone na tym drugim :razz: . A tu rzeczywistość skrzeczy :cool: ....Chociaż tyle naszego, że już środa leci :mrgreen: .
trifle - Śro 14 Mar, 2007 10:40

Nimloth napisał/a:
A ja patrząc na Guy'a, nie wiem, być może z sympatii do Rysia, odnoszę wrażenie, że on czasami jakoś ociąga się z robieniem tego, co szeryf mu każe i daje nadzieje, że może nie jest tak całkowicie zły, ale może ma w sobie trochę dobra na dnie serca... :D . Też macie takie wrażenie, czy to jest symptom fascynacji Rysiem, spóźnionej, ale zawsze? ;) (namówiłam koleżanką na North and South, w sumie sama chciała i wysłała mi na komórkę zdjęcie Rysia, tak dla próby wrzuciłam ją na tapetę i próba trwa już kilka dni... :D )

Ja myślę, że Guy coś wykombinuje tu jeszcze. Może np zostanie nawrócony na dobrą drogę przez Marion, usunie (ja tu nic nie sugeruję :D ) szeryfa i sam nim zostanie tylko w wersji dobrej ;)

Nimloth, no ciekawe, co to za koleżanka :razz:

Harry_the_Cat - Śro 14 Mar, 2007 10:44

trifle napisał/a:
Ja myślę, że Guy coś wykombinuje tu jeszcze. Może np zostanie nawrócony na dobrą drogę przez Marion, usunie (ja tu nic nie sugeruję ) szeryfa i sam nim zostanie tylko w wersji dobrej

:cool:

Wiem, ale nie powiem.

trifle - Śro 14 Mar, 2007 10:49

Harry_the_Cat napisał/a:
Wiem, ale nie powiem.

O Ty :mrgreen: ale to dobrze, nie mów, nie mów, będą większe emocje :wink:

Marija - Śro 14 Mar, 2007 11:31

53,5 godziny.... :mrgreen:
Harry_the_Cat - Śro 14 Mar, 2007 11:44

Marija napisał/a:
53,5 godziny.... :mrgreen:

Policzyłaś? :shock:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

To zaraz tu coś jeszcze wrzucę na osłodę ;)

ETA:

Zrobiłam parę dni temu sygnaturki do użytku na innym forum (rozmiar 200 x 500 pikseli) - z 6 odcinka:

Marija - Śro 14 Mar, 2007 11:58

ŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚliczna ta pierwsza :razz: . 53 godziny...
Anonymous - Śro 14 Mar, 2007 14:11

trifle napisał/a:
Nimloth, no ciekawe, co to za koleżanka :razz:

Siostrzana :D . (Czy to znaczy, że wzajemnie się tu na forum do siebie przyznajemy? ;) )

trifle - Śro 14 Mar, 2007 15:12

Nimloth napisał/a:
Siostrzana :D . (Czy to znaczy, że wzajemnie się tu na forum do siebie przyznajemy? ;) )

Da. A czemu nie :mrgreen:

I żeby nie było, że nie na temat, to dodam, że sygnaturka numer jeden pikna :lovera: W drugiej prawa strona :D

Wiecie, co do Marion (Marian :shock: ?) to mam mieszane uczucia, bo ma bardzo ładne oczy i piękne włosy, ale czy te dwa detale znaczą, że ona ładna jest? Póki co dla mnie - zależy od ujęcia, może później sobie wyrobię zdanie ;)

Marija - Śro 14 Mar, 2007 15:15

trifle napisał/a:
Wiecie, co do Marion (Marian :shock: ?) to mam mieszane uczucia, bo ma bardzo ładne oczy i piękne włosy, ale czy te dwa detale znaczą, że ona ładna jest? Póki co dla mnie - zależy od ujęcia, może później sobie wyrobię zdanie ;)
Mogli sobie darować tę akurat aktorkę, no chyba że na bezrybiu :neutral: ; Guy w lasach siedzi, szlachetnych dam nie widuje, to się zakochał z braku alternatywy :? ??: .
Gunia - Śro 14 Mar, 2007 15:48

A! Dzięki Harry! Ja się już umówiłam z koleżanką! Skleroza... Trudno, odwołam. Zrozumie, że są priorytety. ;)
Anonymous - Śro 14 Mar, 2007 16:55

Marija napisał/a:
trifle napisał/a:

Mogli sobie darować tę akurat aktorkę, no chyba że na bezrybiu :neutral: ; Guy w lasach siedzi, szlachetnych dam nie widuje, to się zakochał z braku alternatywy :? ??: .

Mi się Marion właśnie przez te oczy podoba i włosy, dlatego ogólnie ją lubię. I może też dlatego, że na początku się wystraszyłam, że Marion to ta blond dziewczyna z mocno umalowanymi oczami z pierwszego odcinka, która na Robina się rzuciła :D .

trifle - Śro 14 Mar, 2007 17:13

Nimloth napisał/a:
I może też dlatego, że na początku się wystraszyłam, że Marion to ta blond dziewczyna z mocno umalowanymi oczami z pierwszego odcinka, która na Robina się rzuciła :D .

I to Cię całkowicie tłumaczy :mrgreen:

Marija - Śro 14 Mar, 2007 18:30

He he...jakoś nie zakonotowałam sobie, KTO się rzuca na ROBINA :wink: . Jakby mało istotny szczegół :rotfl: ....
trifle - Śro 14 Mar, 2007 19:44

Marija napisał/a:
He he...jakoś nie zakonotowałam sobie, KTO się rzuca na ROBINA :wink: . Jakby mało istotny szczegół :rotfl: ....

No nie oszukujmy się, dla nas ten serial powinien mieć inny tytuł :mrgreen:

Alison - Śro 14 Mar, 2007 19:50

To dzisiaj było?! Kurcze, już drugi odcinek przegapiłam, ta pora to jednak nie dla mnie. Zresztą dzisiaj całe popołudnie w Głębowiczach, i tak bym nie miała czzasu :wink:
A co tam u Mariana? Nie zbiesił się z Robinem? :twisted:

trifle - Śro 14 Mar, 2007 19:54

Alison napisał/a:
To dzisiaj było?! Kurcze, już drugi odcinek przegapiłam, ta pora to jednak nie dla mnie.

Nie no, dzisiaj nic nie było (??), przynajmniej ja nic nie wiem o tym. W piątki o 17.10, chyba nic się nie zmieniło. A jak macie jakieś newsy o zmianach to dajcie znać ;)

Harry_the_Cat - Śro 14 Mar, 2007 20:35

Nie, nie było.

Ale sobie myślę, że jak wątek będzie sie tlił przez cały tydzień, to w piątek nie zapomnicie ;)

Gunia - Śro 14 Mar, 2007 20:36

... Za co Ci Harry chwała na wieki.
Anonymous - Śro 14 Mar, 2007 20:37

Właśnie jakbyście miały jakowąś wiadomośc o zmianie godziny czy dnia piszcie koniecznie
Alison - Śro 14 Mar, 2007 20:40

trifle napisał/a:
Alison napisał/a:
To dzisiaj było?! Kurcze, już drugi odcinek przegapiłam, ta pora to jednak nie dla mnie.

Nie no, dzisiaj nic nie było (??), przynajmniej ja nic nie wiem o tym. W piątki o 17.10, chyba nic się nie zmieniło. A jak macie jakieś newsy o zmianach to dajcie znać ;)

To mię Maryś jak zwykle zwiódł na manowce. Że dzisiaj nareszcie środa i tak mi się skojarzyło, że mnie jakieś "raundes wous" z Rychem ominęło, tudzież z Marianem, któren póki co w tym filmie najbardziej krwistym postaciem się wydaje. Coś mi ostatnio mignęło, że tam jakaś ciemna dzieweczka sie w bandzie objawiła, czy to damska odmiana Saracena?