To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Vicar of Dibley (Pastor na obcasach) 2007

Gosia - Śro 09 Kwi, 2008 21:10

Choc "Lady" Gosia jest baaaardzo zachłanna na Rysia :slina:
Ja jeszcze mysle o takim malenkim fragmenciku czy go sobie nie wyodrebnic : gdzies okolo 10 minuty: "Good night" .... :serduszkate:

Caitriona - Sob 12 Kwi, 2008 20:55

Dzięki wielkie! :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga:
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 19:01

Mag13 napisał/a:
widzę, że niektórzy mieli chrapkę na ślub

śłub owszem, zależy z kim :serduszkate:

Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:27

Z Nim to na koniec świata.
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:37

Mag13 napisał/a:
W Spooksach nie będzie miał szans jako wynędzniały więzieniem w Rosji agent

oj czuję, ze mi na jego widok instynkt macierzyński się włączy i nie tylko macierzyński :serduszkate:

Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:43

Mag13 napisał/a:
-ja bym go tam wzięła na wikt i opierunek

ooo to Ty go będziesz karmić i opierać a ja nocować u siebie :serduszkate:

Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:48

Mag13 napisał/a:
wikt, raz opierunek

to zmieniaj jak uważasz, ja ci będe Rysia vel Harrego J na Edredońskich puchach trzymała

Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:55

i o serce się zatroszczę, jak już go w alkowie będę miałą
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 21:00

Mag13 napisał/a:
Skrajny egoizm

sorry Winetu, ja jestem anielskiej dobroci i serca gołębigo, ale mężczyzny nie oddam, zwłaszcza takiego.
Mag13 napisał/a:
Nikt jeszcze na moją kuchnię nie narzekał

no i mam andzieję, ze oby tak dalej nie chciałabym, żeby mi alkowę wypełniało narzekanie na strawę. Nie życzę sobie takiego zakłócania miru domowego

Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 21:06

Mag13 napisał/a:
No, też wolałabym, żeby mi przy obiedzie nie narzekał na alkowę

nie ma obaw :mrgreen:
Fatycznie monogamia biorąc pod uwagę fakt, że TAKI Ryś jest jeden to zbrodnia, podpadająca pod kodeks karny 118 paragraf dwa!

Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 21:20

Mag13 napisał/a:
To ten?

no ba!!
Wszystko się niemal zgadza. Chcą wyniszczyś populację prawdziwych Dam

spin_girl - Wto 15 Kwi, 2008 12:19

Jak Wy już się zabieracie do rękoczynów to lepiej ja go przygarnę do bujnej piersi...ekhm...znaczy alkowy :wink: Kawałek chleba i szklanka wody też się znajdzie. W myśl zasady- gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. I nawet go ochronię. Prawem. Pięści. :uzi: :mrgreen:
Anonymous - Wto 15 Kwi, 2008 17:14

Mag13 napisał/a:
Ponieważ RA jest dobrem chronionym niepisanym prawem, nawet jak przyłożę chochlą, to w imię dobra wyższego. Zatrzymanie w alkowie jest taką sytuacją......

Niestety nie ja na poczekaniu obalę ten kontratyp i bach. Ciebie zaaresztują i Ryśko będzie cały mój

Anonymous - Wto 15 Kwi, 2008 20:39

Mag13 napisał/a:
a Panie nieme na zwsze!

mi to chcąć nie chcąc musiałby obciąć język bo by nie wytrzymał chłopina psychicznie.

Ale ad rem, jak ja Go widze w yej scenie ślubu z takim uśmiechem to topnieję niczym resztka śniegu w promieniach ciepłego słońca jego uśmiechu

Justine - Śro 16 Kwi, 2008 10:12

żebyśmy się o niego nie pobiły proponuję ustalić dni tygodnia, żeby każda go mogła więzić jeden dzień :) jest to bardziej sprawiedliwe niż uwięzienie przez jedną, kiedy chętnych tak wiele :) poproszę o piątek :D
spin_girl - Śro 16 Kwi, 2008 12:34

Ja poproszę o sobotę- weekendy mam wolne od pracy. I zalecam nie brac niedzieli, bo biedny Ryś będzie po prostu wyończony po sobocie... :mrgreen:
Anonymous - Śro 16 Kwi, 2008 18:28

pfffff jasne, chyba kpicie, jakie ustalanie, jakie dni, Mag ma go żywić i opierać, ja zaś zawłaszczam pfu nie zawłaszczam przechowuję w alkowie.
Alles klar :D

Gosia - Czw 17 Kwi, 2008 22:50

Nie ma odrebnego watku o bajeczkach? Hmmm, widac nie ma. Trzeba bedzie pozbierac wszystkie wczesniejsze posty na ten temat i zalozyc watek ...
Ale to juz w weekend.

Anonymous - Pią 18 Kwi, 2008 08:06

Mag13 napisał/a:
Nie jestem pewna, czy jest tu dostatecznie dużo dzieci do czytania o bajeczkach

wszycy jesteśmy dziećmi zwłaszcza jak Ryś ma bajki opowiadać

Sofijufka - Pon 21 Kwi, 2008 17:15

To na rozbawienie
http://www.youtube.com/watch?v=862BK0cfa7k

Gosia - Pon 21 Kwi, 2008 18:36

To chyba moja ulubiona scena z Vicara :mrgreen:
Super piosenka! Moge sama ją spiewac: It should have been me!!!!!!! :wsciekla: ;)
I zawsze zapominam, ze przy boku Rysia jest Keeley Hawes, teraz juz nie zapomne :wink:

Sofijufka - Pon 21 Kwi, 2008 18:41

Jak oni zrobili ten rozbłysk na ząbku Rysia?
Anonymous - Pon 21 Kwi, 2008 19:30

Mag13 napisał/a:
Jest takie jedno interesujące zdanko w przemowie pastora w czasie próby, co sugeruje ....

:rotfl:
to świetna scena jest zrobiłaś mi smaka na serial, modyfikuję plany na naukę mam czas (jest fizycznie możłiwe nie spać przez 48 godzin? :mysle: ) mam nadzieję.
ide się pośmiać
Ona chyba dawała znać, że ta biała suknia z welonem to nie do końca z niewinnym wiankiem. :ops1:

Anonymous - Pon 21 Kwi, 2008 20:27

Mag13 napisał/a:
48 godzin bez snu jest zasadniczo szkodliwe, poza osobami o statusie studenta! Dla nich norma została podwyższona do 52

właśnie tyle mi trzeba :D

Ten serial powinni zapisywać na poprawę humoru. Niedawno dostałam I odcinek serialu, ale nie kminię aż tak po angielsku.
Odcinki specjalne są zarąbiste. Mój faworyt to śłubbny odcinek. Piosenka śłubna.
Cały od początku do końca.
Maska MAtki Teresy :rotfl:
mam andzieję, że przyda mi się jutro na kolowium z angola szeroka wiedza zdobyta podczas rozlicznych anglojęzycznych filmów/seriali z napisami bo jak nie :grobek:

Anonymous - Pon 21 Kwi, 2008 23:05

Mag13 napisał/a:
Zwłaszcza że widzę duże podobieństwo między sobą a pastorową.....
też mogłabym się dopatrywać podobieństwa, ale wolę nie bo to tylko film a real jest realem :cry2: