Richard Armitage - Vicar of Dibley (Pastor na obcasach) 2007
Gosia - Śro 09 Kwi, 2008 21:10
Choc "Lady" Gosia jest baaaardzo zachłanna na Rysia
Ja jeszcze mysle o takim malenkim fragmenciku czy go sobie nie wyodrebnic : gdzies okolo 10 minuty: "Good night" ....
Caitriona - Sob 12 Kwi, 2008 20:55
Dzięki wielkie!
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 19:01
| Mag13 napisał/a: | | widzę, że niektórzy mieli chrapkę na ślub |
śłub owszem, zależy z kim
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:27
Z Nim to na koniec świata.
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:37
| Mag13 napisał/a: | | W Spooksach nie będzie miał szans jako wynędzniały więzieniem w Rosji agent |
oj czuję, ze mi na jego widok instynkt macierzyński się włączy i nie tylko macierzyński
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:43
| Mag13 napisał/a: | | -ja bym go tam wzięła na wikt i opierunek |
ooo to Ty go będziesz karmić i opierać a ja nocować u siebie
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:48
| Mag13 napisał/a: | | wikt, raz opierunek |
to zmieniaj jak uważasz, ja ci będe Rysia vel Harrego J na Edredońskich puchach trzymała
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 20:55
i o serce się zatroszczę, jak już go w alkowie będę miałą
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 21:00
| Mag13 napisał/a: | | Skrajny egoizm |
sorry Winetu, ja jestem anielskiej dobroci i serca gołębigo, ale mężczyzny nie oddam, zwłaszcza takiego.
| Mag13 napisał/a: | | Nikt jeszcze na moją kuchnię nie narzekał |
no i mam andzieję, ze oby tak dalej nie chciałabym, żeby mi alkowę wypełniało narzekanie na strawę. Nie życzę sobie takiego zakłócania miru domowego
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 21:06
| Mag13 napisał/a: | | No, też wolałabym, żeby mi przy obiedzie nie narzekał na alkowę |
nie ma obaw
Fatycznie monogamia biorąc pod uwagę fakt, że TAKI Ryś jest jeden to zbrodnia, podpadająca pod kodeks karny 118 paragraf dwa!
Anonymous - Pon 14 Kwi, 2008 21:20
no ba!!
Wszystko się niemal zgadza. Chcą wyniszczyś populację prawdziwych Dam
spin_girl - Wto 15 Kwi, 2008 12:19
Jak Wy już się zabieracie do rękoczynów to lepiej ja go przygarnę do bujnej piersi...ekhm...znaczy alkowy Kawałek chleba i szklanka wody też się znajdzie. W myśl zasady- gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. I nawet go ochronię. Prawem. Pięści.
Anonymous - Wto 15 Kwi, 2008 17:14
| Mag13 napisał/a: | | Ponieważ RA jest dobrem chronionym niepisanym prawem, nawet jak przyłożę chochlą, to w imię dobra wyższego. Zatrzymanie w alkowie jest taką sytuacją...... |
Niestety nie ja na poczekaniu obalę ten kontratyp i bach. Ciebie zaaresztują i Ryśko będzie cały mój
Anonymous - Wto 15 Kwi, 2008 20:39
| Mag13 napisał/a: | | a Panie nieme na zwsze! |
mi to chcąć nie chcąc musiałby obciąć język bo by nie wytrzymał chłopina psychicznie.
Ale ad rem, jak ja Go widze w yej scenie ślubu z takim uśmiechem to topnieję niczym resztka śniegu w promieniach ciepłego słońca jego uśmiechu
Justine - Śro 16 Kwi, 2008 10:12
żebyśmy się o niego nie pobiły proponuję ustalić dni tygodnia, żeby każda go mogła więzić jeden dzień jest to bardziej sprawiedliwe niż uwięzienie przez jedną, kiedy chętnych tak wiele poproszę o piątek
spin_girl - Śro 16 Kwi, 2008 12:34
Ja poproszę o sobotę- weekendy mam wolne od pracy. I zalecam nie brac niedzieli, bo biedny Ryś będzie po prostu wyończony po sobocie...
Anonymous - Śro 16 Kwi, 2008 18:28
pfffff jasne, chyba kpicie, jakie ustalanie, jakie dni, Mag ma go żywić i opierać, ja zaś zawłaszczam pfu nie zawłaszczam przechowuję w alkowie.
Alles klar
Gosia - Czw 17 Kwi, 2008 22:50
Nie ma odrebnego watku o bajeczkach? Hmmm, widac nie ma. Trzeba bedzie pozbierac wszystkie wczesniejsze posty na ten temat i zalozyc watek ...
Ale to juz w weekend.
Anonymous - Pią 18 Kwi, 2008 08:06
| Mag13 napisał/a: | | Nie jestem pewna, czy jest tu dostatecznie dużo dzieci do czytania o bajeczkach |
wszycy jesteśmy dziećmi zwłaszcza jak Ryś ma bajki opowiadać
Sofijufka - Pon 21 Kwi, 2008 17:15
To na rozbawienie
http://www.youtube.com/watch?v=862BK0cfa7k
Gosia - Pon 21 Kwi, 2008 18:36
To chyba moja ulubiona scena z Vicara
Super piosenka! Moge sama ją spiewac: It should have been me!!!!!!!
I zawsze zapominam, ze przy boku Rysia jest Keeley Hawes, teraz juz nie zapomne
Sofijufka - Pon 21 Kwi, 2008 18:41
Jak oni zrobili ten rozbłysk na ząbku Rysia?
Anonymous - Pon 21 Kwi, 2008 19:30
| Mag13 napisał/a: | | Jest takie jedno interesujące zdanko w przemowie pastora w czasie próby, co sugeruje .... |
to świetna scena jest zrobiłaś mi smaka na serial, modyfikuję plany na naukę mam czas (jest fizycznie możłiwe nie spać przez 48 godzin? ) mam nadzieję.
ide się pośmiać
Ona chyba dawała znać, że ta biała suknia z welonem to nie do końca z niewinnym wiankiem.
Anonymous - Pon 21 Kwi, 2008 20:27
| Mag13 napisał/a: | | 48 godzin bez snu jest zasadniczo szkodliwe, poza osobami o statusie studenta! Dla nich norma została podwyższona do 52 |
właśnie tyle mi trzeba
Ten serial powinni zapisywać na poprawę humoru. Niedawno dostałam I odcinek serialu, ale nie kminię aż tak po angielsku.
Odcinki specjalne są zarąbiste. Mój faworyt to śłubbny odcinek. Piosenka śłubna.
Cały od początku do końca.
Maska MAtki Teresy
mam andzieję, że przyda mi się jutro na kolowium z angola szeroka wiedza zdobyta podczas rozlicznych anglojęzycznych filmów/seriali z napisami bo jak nie
Anonymous - Pon 21 Kwi, 2008 23:05
| Mag13 napisał/a: | | Zwłaszcza że widzę duże podobieństwo między sobą a pastorową..... | też mogłabym się dopatrywać podobieństwa, ale wolę nie bo to tylko film a real jest realem
|
|
|