Aktorzy - Johnny Depp
Caitriona - Pon 13 Sie, 2007 10:41
| AineNiRigani napisał/a: | | JA TO CHCĘ OGLĄDNĄĆ !!!!!!!!!!! |
Ja także!!!!!!!!
Super scenka, te widelce w tych bułeczkach...
Anonymous - Pon 13 Sie, 2007 19:24
Mnie się najbardziej podoba w tej scenie to, że jest jednocześnie wielkim i głębokim ukłonem w stronę Mistrza i świeżym ciepłym zefirkiem niosącym optymizm i uśmiech.
lizzzi - Pon 13 Sie, 2007 20:40
| AineNiRigani napisał/a: | | Mnie się najbardziej podoba w tej scenie to, że jest jednocześnie wielkim i głębokim ukłonem w stronę Mistrza i świeżym ciepłym zefirkiem niosącym optymizm i uśmiech. |
Jak ładnie to ujłaś Mnie też się ta scena bardzo podoba, szczególnie zakończenie "tańca bułeczek", czyli kelnerka na podłodze...
Anonymous - Pon 13 Sie, 2007 20:44
... bo ją zefirek zdmuchnął
lizzzi - Sob 18 Sie, 2007 18:19
Johnny Depp jest właścicielem prywatnej wyspy, jak podaje MTV. Kupił sobie ten "kawałak ziemi" po "Piratach...", za jedyne 3,6 mln dolarów. Co to dla niego, gdy za jedną rolę otrzymuje gażę np. 30mln.
Gunia - Sob 18 Sie, 2007 18:38
To chyba było jego najsłynniejsze marzenie - posiadanie własnej wyspy. Dobrze, że w końcu je zrealizował.
lizzzi - Czw 13 Wrz, 2007 14:18
Z duzym opóżnieniem obejrzałam "Don Juana DeMarco". Mniam, mniam, Depp jest w tym filmie do zjedzenia Dlaczego wcześniej nie zauważyłam jego brązowych, naprawdę pięknych oczu?
praedzio - Czw 13 Wrz, 2007 14:25
Zastanawia mnie, na co wcześniej patrzyłaś, skoro żeś jego piknych ślipiów nie przyuważyła...
lizzzi - Czw 13 Wrz, 2007 14:34
No własnie, też się zastanawiam. Gdzie JA miałam oczy?
Gunia - Pią 14 Wrz, 2007 19:53
Hm... Ja Wam powiem, że musiałabym się głęboko zastanowić, zanim bym powiedziała, jakie on ma oczy, a mam z ok. 50 egzemplarzy jego wizerunku na ścianach.
Don Juan jest świetny, zwłaszcza ostatnia piosenka. Mówiłam Wam, że lubię Briana Adamsa?
No i wszyscy pamiętają, że w poniedziałek na Polsacie o 21:00 jest "Pewnego razu w Meksyku", gdzie on się pojawia?
Nota bene gdzieś czytałam, że to miał być maleńki epizod i spędził niewiele czasu na planie, a potem wszyscy mocno się zdziwili, że w okół niego kręci się większość fabuły. Nie masz jak montaż. Na ile to prawda nie wiem, bo jeszcze nie widziałam, ale nie omieszkam sprawdzić.
Caitriona - Pią 14 Wrz, 2007 20:03
| Gunia napisał/a: | | No i wszyscy pamiętają, że w poniedziałek na Polsacie o 21:00 jest "Pewnego razu w Meksyku", gdzie on się pojawia? |
Gunia, niech Ci Bozi w dzieciach wynagrodzi!! Toż to ja mam chrapkę na ten film już od baaardzo długiego czasu, a on teraz bedzie w tv i ja pewnikiem bym go przegapiła dgyby nie ty Dzięki słonko
Gunia - Pią 14 Wrz, 2007 20:35
| Caitriona napisał/a: | | Gunia napisał/a: | | No i wszyscy pamiętają, że w poniedziałek na Polsacie o 21:00 jest "Pewnego razu w Meksyku", gdzie on się pojawia? |
Gunia, niech Ci Bozi w dzieciach wynagrodzi!! Toż to ja mam chrapkę na ten film już od baaardzo długiego czasu, a on teraz bedzie w tv i ja pewnikiem bym go przegapiła dgyby nie ty Dzięki słonko |
Non problemo, signiorita. Sama się bardzo ucieszyłam, gdy zobaczyłam zajawkę.
Caitriona - Wto 18 Wrz, 2007 10:51
Dobra, obejrzałam Pewnego razu w Meksyku. Dla Johnny'ego oczywiście Film ogólnie nie jest dobry (w przeciwieństwie do Desperado, który był kiczowaty, ale na swój dziwny sposób porywał), mimo całej gamy znanych nazwisk (a może właśnie dlatego). Tak czy siak ja tam czekałam na kazde wejscie Deppa - świetny był z tymi dziwnymi kapeluszami, koszulką CIA i tzrecią ręką Ta, dla niego było warto się pomęczyć
Gunia - Wto 18 Wrz, 2007 16:56
Ja ten film trochę pomęczyłam, ale ogólnie to kiepszczyzna i większą część przehibernowałam. Szkoda, bo "Desperado" nawet lubię.
Caitriona - Pią 05 Paź, 2007 13:19
Aaa, to będzie uczta: http://www.filmweb.pl/Trailer?trailer.id=20272 <-- trailer Sweeney Todd
Gunia - Pią 05 Paź, 2007 14:57
Genialne! Dzięki, Cait. Ciekawe, kiedy będzie u nas?
Alison - Pią 05 Paź, 2007 16:17
Auć, jakie to fajne! Ja to chcę zobaczyć!!!
lizzzi - Pią 05 Paź, 2007 20:57
Coś ostatnio nie mam czasu, zeby popisać trochę, ale... w nadchodzącym tygodniu Johnniego będzie w telewizorni po pachy Teraz dokładnie nie pamiętam, ale chyba będą z nim ze 4 filmy
migotka - Nie 07 Paź, 2007 08:18
obejrzałam trzecia część Piratów. no gdyby nie Johnny film zanudziłby mnie
Caitriona - Pią 16 Lis, 2007 20:22
Czekam z niecierpliwością na ten film, a on dopiero u nas w lutym... Póki co można się pocieszyć nieco zamieszczonymi na www.filmweb.pl tapetkami, np.: http://tapeta.filmweb.pl/191945/02_1280.jpg
Mroczny Johnny, mniam!
Jeannette - Pią 16 Lis, 2007 20:27
Bardzo mniam! Caiti dopiero? Toż to tylko 2 miesiące! Tylko, jak na nasz kraj. Spodziewałam się w maju.
Caitriona - Pią 16 Lis, 2007 20:36
A ja jak 'gupia' miałam nadzieję, że jednak będzie wcześniej. Światowa premiera w grudniu i tak sobie myślałam, że i Burton, i Depp, i Helena są u nas znani i popularni i że moze ze względu na to szybciej Sweeney Todd zawita u nas. Tak sobie wmawiałam Ale cóż, poczekam i do 22 lutego.
Jeannette - Pią 16 Lis, 2007 20:58
| Caitriona napisał/a: | | A ja jak 'gupia' miałam nadzieję, że jednak będzie wcześniej. Światowa premiera w grudniu i tak sobie myślałam, że i Burton, i Depp, i Helena są u nas znani i popularni i że moze ze względu na to szybciej Sweeney Todd zawita u nas. Tak sobie wmawiałam Ale cóż, poczekam i do 22 lutego. |
Ja nie. Moje kino zamknięte i nie kwapią się z otwarciem. Więc poczekam na dobre duszki i obejrzę w d***u .
Caitriona - Nie 18 Lis, 2007 00:54
Ja muszę pójść i obejrzeć to w kinie - pomyśl, śpiewający w surround Johnny...marzenie! Właśnie obejrzałam sobie trailera i uświadomiłam, ze koniecznie będę musiała zakupić soundtrack z tego filmu.
Caitriona - Wto 20 Lis, 2007 21:46
No proszę - całkiem to interesujące może być: http://www.filmweb.pl/Sha...,Film,id=160203
"Shantaram" to adaptacja powieści Gregory'ego Davida Robertsa, której bohaterem jest australijski narkoman, fałszerz i handlarz bronią, który ucieka z więzienia o zaostrzonym rygorze i jako lekarz ukrywa się w indyjskich slumsach, by ostatecznie wziąć udział w walce z rosyjskimi wojskami w Afganistanie. Zdjęcia miały powstać zimą w Indiach.
Na planie mają się spotkać Depp oraz Abhishek Bachchan, a reżyserem ma być Mira Nair.
Oczywiście jak tylko skończy się strajk scenarzystów...
|
|
|