To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Informacje i nowosci

Gosia - Czw 02 Lis, 2006 20:49

Szkoda, ze subedit nie czyta rmów, bo chetnie zrobilabym jakis zrzut... :(
Ale w tym niebieskoszarym garniturku fajnie wyglada, tylko czemu go tak malo pokazuja?
Tak glaszcze tą statuetke, chyba chcialby ją dostac ;)
No i czemu nie odczytuje werdyktu, chetnie bym sobie go posluchala :lol:

Harry_the_Cat - Czw 02 Lis, 2006 20:53

No pewnie musieli to jakoś podzielić... Początkowo było wiadomo tylko, ze Jonas będzie wręczał nagrody, także i tak lepiej, że tak, a nie inaczej :mrgreen:
Gosia - Czw 02 Lis, 2006 20:58

Mysle ze chcieli zareklamowac w ten sposob "Robin Hooda", a co to za reklama tego filmu by byla bez Guya ;)
Zreszta uroczo trzymal tę statuetke :lol: No i to "Good evening" dla fanow ;)

Caitriona - Czw 02 Lis, 2006 21:31

Harry_the_Cat napisał/a:
A widziałaś go na tej gali? Nic nie komentujesz...

A gdzie to można zobaczyć??

Harry_the_Cat - Sob 04 Lis, 2006 10:41

To link do artykułu (ktrego nie mam czasu przeczytać), gdzie jest fotka Rysia z najnowszego projektu :Vicar of costam: http://www.thesun.co.uk/a...6510256,00.html
Gosia - Sob 04 Lis, 2006 11:05

Tyłem :(
Moga się wypchac takim zdjeciem ;)

Harry_the_Cat - Sob 04 Lis, 2006 11:36

Gosiu, przesadzasz! Pod tym kątem też nie wygląda źle ;) :lol:
Gosia - Sob 04 Lis, 2006 11:37

Najlepiej widac skore, niestety w sensie: ubranie :roll:
Harry_the_Cat - Wto 14 Lis, 2006 11:41

Pisałam jakiś czas temu, że Richard zagra w Vicar of Dibley - polski tytuł: Wikary na obcasach, czy coś w tym stylu... :roll:
To znany angielski sitcom, kręcony juz od wielu lat, w którym w roli głównej występuje Dawn French - ona jest strasznie zabawna.
Na te swięta zapowiedziano specjalny odcinek świąteczny, będący zarazem wielkim finalem. Właśnie w tym finale pojawi się nasz Ryś :) - gra tam księgowego o imieniu Harry - jak donoszą wszystkie żródła mamy w związku z nim przchlapane - nosi okulary (trochę tylko, nie na stałe) :thud: i podobno jest ogólnie cudowny... :thud:

W ostatnią niedziele i następną kręcone są części z udziałem widzów - oczywiście raporty szczęśliwców - bardzo szczegółowe napływają. Real Ryś jest podobno taki przystojny, że :thud: :thud: :thud: - parę osób miało nadzieję, że jak zobaczy go w realu, to się wyleczy, ale nic z tego nie wyszło. Zdecydowanie miał wybielane zęby i podobno jego nogi się ciągną i ciągną i ciągną...
Jedna obrotna młoda dama (ale starsza ode mnie) przebojem wdarła się do studia przed nagraniem (no, wcale się nie wdarła, miała farta) i udało się się GO poznać! Rozmwiali ok. 20 min i Helen twierdzi, że Ryś jest przeuroczy. Rozmowa była luźna, on był uprzejmy, zabawny i ogólnie zrelaksowany. Helen była na tyle przytomna, że zadawała nawet pytania, a po rozmowie (na koniec której Rysiek nachylił się nieco w jej kierunku i... wiecie co dalej :thud: ), zapisała najważniejsze fakty na karteczce, żeby móc się podzielić z nami :) (o mało nie rozbiła też swojego autka, tak byla roztrzęsiona z emocji). I tak (to, co ja teraz pamiętam, bo czytałam to tez lekko roztrzęsiona):
- kostium Rysia w RH - skóra, żadne podróby; :cool:
- RA zasugerował, że w RH delikatnie zmienia ubiór w pewnym momencie;
- powiedział, że chciałby zagrać w 2 serii (czyli raczej chyba Robin nie zabije Guya w wielkim finale... );
- Ryś :shock: czasami zagląda na c19, a jeśli nie, to dostaje info ze swojej agencji!!!
- b. podobała mu się praca nad VoD :D

I w tej chwili więcej nei pamiętam... :thud: Zerknę tam potem jeszcze i może coś dopiszę.

A, reżyserem tego odcinka VoD jest Richard Curtis!! :D

Caitriona - Wto 14 Lis, 2006 14:31

Jej, chciałabym zobaczyć Rysia jako księgowego w okularach w sitcomie!! :mrgreen: :mrgreen:

A ta Helen, jaka farciara! Ale fakt że przytomna skoro zadała mu tyle pytań. Ja pewnie gapiłabym sie z daleka i rechotała.....

Caitriona - Wto 14 Lis, 2006 14:32

Ciekawe na jaki kostium Guy zamieni swoją czarna skórę (to serio skóra?!) - moze na czarny zamsz... ;)
Harry_the_Cat - Wto 14 Lis, 2006 17:50

Caitriona napisał/a:
Ale fakt że przytomna skoro zadała mu tyle pytań. Ja pewnie gapiłabym sie z daleka i rechotała.....

Nawet napisła, że to nie było do końca tak, ze ona tylko pytała - rozmowa się gładko toczyła i tak jakoś naturalnie to było. A do spotkania doszło mniej więcej tak: kupiła kwiaty i napisała krótki liscik, jak dojechała do studia na nagrania, nikogo z widzów jeszcze nie było. Zapytała strażnika, czy może przekazać kwiaty komuś z ekipy, on ja pokierował dalej, tak ja odsyłali, az w końcu rozmwiając juz z asystentka producenta, którą miała poprosic, żeby przekazała kwiaty Ra, zobaczyła go kątem oka siędzącego na widwni i ogladającego próbę, więc uznała, że sama je doręczy. On była na tyle miły, że uzanała to za wystarczającą zachętę, żby się przysiąść i chwile z nim pogadać. Ogólnie ma dziewczyna nerwy ze stali, mi by język kołkiem stanal w gardle. I on tez musiał się naprawdę wspaniale zachować, że nabrała odwagi, że się przysiąść.

A jeśli chodzi o ta skórę, to w ogóle chyba wyszło od niego - bo to był dosyc szeroko komentowany temat. W ogóle Rysiek widział tylko 2 odcinki RH, bo ciągle pracuje i nie udało mu się nagrac kolejnych...

No i taki detal, ze podobno jego skóra jest doskonala.

Gosia - Wto 14 Lis, 2006 19:13

Harry_the_Cat napisał/a:
No i taki detal, ze podobno jego skóra jest doskonala.

w jakim sensie Harry ? :razz: W takim jaki mam na mysli :wink:

Harry_the_Cat - Wto 14 Lis, 2006 19:19

No, że facet nie ma nawet sladu zmarszczek :razz:
Harry_the_Cat - Śro 15 Lis, 2006 14:18

pst, pst... sorry, że mówię szeptem.... wiem, że to znowu ja ... i ze znowu na ten sam temat... :thud: - jestem beznadziejna...

szkoda, ze nie moge sie podpisac jako ktos inny.... Unieknelabym tych jęków - O Boże, a ta znowu o tym pysiu.... :roll:

w każdym razie - link do stronki ze zdjecimi z VoD - Rys jest tylko na dwóch i od razu powiem, że tyłem...

Dla niepoznaki podpisali go jako David Armitage, ale JA wiem...!

http://www.wireimage.com/...==243882&nbc1=1

Gosia - Śro 15 Lis, 2006 18:05

Harry !! :D
Nie wstydz sie :mrgreen:
Swoja droga, dwa zdjecia i na obu tylem ????
Czy zrobili to specjalnie, czy co ?? :? ??: No i jeszcze imie mu zmienili....

Caitriona - Śro 15 Lis, 2006 20:35

Gosia napisał/a:
No i jeszcze imie mu zmienili....

Co jest nieładne z ich strony....

Caitriona - Śro 15 Lis, 2006 20:36

Harry_the_Cat napisał/a:

szkoda, ze nie moge sie podpisac jako ktos inny.... Unieknelabym tych jęków - O Boże, a ta znowu o tym pysiu.... :roll:

A słyszysz gdzieś tu jakieś jęki? Jak już to zachwytu! :)

Gosia - Nie 19 Lis, 2006 16:23

Foteczki Rysia, niestety tylko małe:

malmik - Nie 19 Lis, 2006 17:53

Gosia napisał/a:
Foteczki Rysia, niestety tylko małe:

O kurcze Gosiu nie masz litości - chyba nie zasnę w nocy - zwłaszcza te w białej koszyli, przyprawiają o zawrót głowy.

malmik - Nie 19 Lis, 2006 18:44

AineNiRigani napisał/a:
a jak myslisz? :mrgreen:

Jak patrzę na te zdjęcia to nie myślę :shock:

Gosia - Nie 19 Lis, 2006 19:48

Malmik - wlasnie po to je zamiescilam, zeby nie mozna bylo zasnac w nocy ;)
malmik - Nie 19 Lis, 2006 20:00

Gosia napisał/a:
Tak, Aine, Miotełka zaraz posprzata.
Bo to nie na temat :razz:

Malmik - wlasnie po to je zamiescilam, zeby nie mozna bylo zasnac w nocy ;)

No to znaczy, że się z premedytacją znęcasz - ale podobają mi się takie tortury.

Ale tak a propos miotełki to jak człowiek zaczyna mówić o same wiecie czym (tym usuniętym) to zaraz przechodzi w niebyt.

Anonymous - Nie 19 Lis, 2006 20:44

Piękne te zdjęcia...zwłaszcza podoba mi się to ostatnie. Szkoda tylko że takie małe...
Harry_the_Cat - Nie 19 Lis, 2006 21:30

Gosiu - :thud: