Seriale - W słońcu i w deszczu. Lato w dramach
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 16:57
Całkowicie przypadkiem przy naszej bohaterce
Oglądam prezentację założeń tej manchwy - o matko, co to ma być?
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 17:09
Nie chciałabyś przymierzyć kostiumu? Publicznie?
Trzeba przyznać, że pięknie podrasowali przygody XiangQin
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 17:27
| BeeMeR napisał/a: | | Nie chciałabyś przymierzyć kostiumu? Publicznie? |
I to jeszcze kostiumu z kategorii "mokry sen nastolatka". Bo nawet panienki na dawnych okładkach heroic fantasy miewały na sobie bardziej osłaniające pancerne staniki...
No, podrasowali solidnie - i wprowadzili siebie jako "Trzech Muszkieterów"
A Zdzichu pannę wtedy olał i Ah Jin (chyba tak Drugi się nazywa) musiał ją ratować.
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 18:13
Oj no znowuż krzywda jej się nie działa jakaś okrutna, Ah Jin (faktycznie, prawie jak Ajit ) był na miejscu, a Zdzichu nie jest jeszcze oswojony do końca i jeszcze długo nie będzie, to jeden z dramowych mistrzów wyparcia rzeczy i emocji oczywistych Bo myślę że on już wie albo wkrótce załapie co się święci tylko nie umie się z tym pogodzić, no i wolałby zrobić mamie na przekór dla zasady, bo tak.
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 18:18
Zbliżam się do połowy dramy i na razie Zdzichu niczego nie załapał
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 18:21
Ciekawa jestem kiedy uznasz, że załapie
Bo ja się dotąd waham, bo załapanie to jedno, a okazanie to drugie - choć on zawsze był z tych, co prędzej coś zrobią niż powiedzą
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 18:35
| BeeMeR napisał/a: | Ciekawa jestem kiedy uznasz, że załapie
Bo ja się dotąd waham, bo załapanie to jedno, a okazanie to drugie - choć on zawsze był z tych, co prędzej coś zrobią niż powiedzą |
Będę to wnikliwie badać i śledzić Na razie z mocno znaczącym uśmieszkiem droczył się z panną i pytał ją, czy chce dołączyć w kąpieli w tych gorących źródłach. Ma sporo uroku w takich chwilach, skubany
Admete - Czw 20 Cze, 2019 18:38
| Cytat: | | Admete o czym jest ten zachwalany ChieF...? |
Pisałam na poprzedniej stronie. O posłach i posłankach, polityce, ale wcale nie nudne - raczej sensacyjne
Zwiastun do Watcher jest w poście larus, tak w połowie strony:
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 19:05
Oj, a ile uroku ma w TKA, skubaniec Ariel zresztą też, zwłaszcza, że ma lepszy makijaż i stroje, oboje czują się wyraźnie swobodnie i czarują się doskonale. Żebyż to jeszcze była dobra drama godna polecenia, ech.
W ciepłych źródłach podobało mi się też, jak drzemiący Zhishu nagle się obudził i khem, zakłopotał i uciekł jak mamusia zaczęła na głos omawiać walory panny.
Ja po części myślę, że on już zna swoją do niej słabość i między innymi dlatego ją zaprosił na "spacer", ale tego nie chce, nie rozumie, nie potrzebuje i się nie przyzna jeszcze długo.
Zośkę zaś zaprosił, tj. Pozwolił się zaprosić z zupełnie innego powodu.
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 19:20
Mamusia dobrze wiedziała, co robi - postanowiła podziałać na wyobraźnię syna
A Zdzichu właśnie się wyprowadził.
To już niedługo będzie to zamieszanie z jego zaręczynami? Bo dobrze kojarzę, że narzeczoną sobie znajdzie? Zośkę, jak przypuszczam?
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 20:08
Oj, jeszcze nie i nie
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 20:41
No dobra, to poczekam
A jak mnie coś znudzi, to przewinę
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 20:55
Poczekaj i baw się wciąż dobrze - to będzie kolejny etap wojny podjazdiwej, a wyprowadzka była niezbędna choćby po to, żeby XiangQin mogła go odwiedzić i sprać poduszką i jak zwykle będzie mu się należało. No i żeby tym słodszy był powrót do domu.
Omc narzeczona to dopiero pod sam koniec, jeszcze po drodze będzie sporo atrakcji, ale w razie czego sobie poprzewijasz, w ostateczności skocz do przedostatniego odcinka.
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 21:01
Ej no nie, 15 odcinków nie będę przeskakiwać Obejrzę sobie powoli.
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 21:06
Szkoda by było
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 21:08
Mówisz, że coś stracę?
Zośkę bym przewinęła, bo mnie wkurza.
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 21:33
A czy QS już odkryła gdzie ZS pracuje i zaczęła go nachodzić?
To imho jeden z bardziej żałosnych etapów życia QS bo strasznie z buta będzie traktowana przez ZS i Zośkę (acz Zośka nigdy realnym zagrożeniem nie będzie) ale atrakcji tam dodatkowych nie brakuje
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 21:44
No właśnie to oglądałam (skończyłam 15. odcinek) i po raz pierwszy mnie nasza panna nieco denerwuje (chociaż zagrana jest dalej dobrze).
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 21:51
Prawda? Ogarnęłaby się i zaczęła żyć swoim życiem Cokolwiek by sobie znalazła do roboty zamiast dać się tak poniżać, ech. Też mnie tu irytował jej ośli upór i brak najmniejszych pokładów dumy. Ah Jin jest tak samo niereformowalny. Ale i tak było mi jej przede wszystkim żal.
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 21:59
Jeśli mnie to bardziej zdenerwuje, to poproszę cię o wskazanie, do którego odcinka mam przeskoczyć, żeby ten żałosny etap w życiu bohaterki mieć już za sobą
Panna niby odzyskała dobry nastrój (bo dowiedziała się czegoś, co ją uspokoiło), ale nadal za dużo rzeczy mnie irytuje, a za mało mam tych, które mnie bawiły.
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 22:26
ZS jej powiedział, że nie mieszka u Zośki? No widzisz, próbowała chociaż się odciąć.
Poprzewijaj tylko rozmowy/obsługę Zośk bo to jest wredne, może starczy, bo omdlenie prowadzi do ciekawych rzeczy
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 22:41
| BeeMeR napisał/a: | Poprzewijaj tylko rozmowy/obsługę Zośk bo to jest wredne, może starczy, bo omdlenie prowadzi do ciekawych rzeczy |
No, ta obsługa w wykonaniu Zośki była wkurzająca na maksa
Teraz już była scena z nieskutecznym łapaniem taksówki i intrygą mamusi, więc ogląda się dobrze Durnych komplikacji oglądać mi się nie chce, interakcje głównych to co innego.
Czy mamusia nie ma przypadkiem genów pani Bennett? No, akcje typu "Jedź konno, bo zapowiada się na deszcz i będziesz musiała zostać na noc"
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 22:48
Dokładnie tak, też mi się pani Bennet kojarzyła z mamuśką
Poziom swatania i odstraszania konkurenta ten sam
Aragonte - Czw 20 Cze, 2019 22:49
O matko, scena prysznicowa, tj. fantazja prysznicowa Wyobraźnia jej rozszalała
BeeMeR - Czw 20 Cze, 2019 22:52
W sam raz przed wspólnym noclegiem
Tak myślałam, że polubisz tą wstawkę prysznicową
|
|
|