Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne II
Eeva - Czw 28 Maj, 2015 10:07
A nawet bardzo niexle.
Ksiązki sa trochę inne ale też mega
Admete - Sob 30 Maj, 2015 19:08
Ogląda ktos Aquarius z Duchownym? Były już dwa odcinki. Mnie się podoba.
Aragonte - Sob 30 Maj, 2015 23:59
Nie miałam jeszcze okazji.
Wrzucę linka do fanowskiego teledysku z Phryne i inspektorem
https://www.youtube.com/watch?v=kvHKB4HNYg8
Admete - Nie 31 Maj, 2015 06:46
Jest tez Wayward Pines - trzy odcinki były ( choć to chyba bardziej pasuje do fantastyki ).
Aragonte - Pon 01 Cze, 2015 11:25
| Eeva napisał/a: | A nawet bardzo niexle.
Ksiązki sa trochę inne ale też mega |
Zaczęłam "Kokainowy blues" i potwierdzam - dobrze mi sie to czyta
Caitriona - Pon 01 Cze, 2015 16:13
Ja ogladam Aquariusa i mi sie podoba. Fajnie jest też oglądać Duchovny'ego, mam do niego sporo sympatii.
Admete - Pon 01 Cze, 2015 17:25
Podobnie jest u mnie. Klimat tamtych czasów też odczuwalny.
Caitriona - Wto 02 Cze, 2015 12:02
Klimat, muzyka, niezłe stroje. Choć przyznam, że Mason ogólnie to mnie tylko wkurza i często po prostu przewijam sceny jego i jego "rodziny".
Admete - Wto 02 Cze, 2015 19:24
Mam tak samo - Mason i głupie pindy ( za przeproszeniem ) mnie nie interesują.
Admete - Nie 07 Cze, 2015 18:12
Mnie się rewelacyjnie ogląda Duchovnyego znów pod krawatem i kabura u boku Zatęskniło mi sie za Archiwum X.
Caitriona - Nie 07 Cze, 2015 21:29
| Admete napisał/a: | | Zatęskniło mi sie za Archiwum X. |
Mnie również Niedługo dane nam będzie obejrzeć 6 odcinków.
Admete - Nie 07 Cze, 2015 21:30
Obejrzę na pewno. A kiedy mają być?
Caitriona - Nie 07 Cze, 2015 21:35
A wiesz, że nie wiem. Jakoś nie wpadłam na pomysł żeby sprawdzić Ale chyba już całkiem niedługo.
Cathie - Pon 22 Cze, 2015 07:00
| praedzio napisał/a: | No, to pierwszy odcinek Tyranta za mną. Zapowiada się bardzo obiecująco. Mam tylko nadzieję, że utrzyma poziom.
|
Obejrzałam dwa pierwsze odcinki i na razie mi się podoba.
| praedzio napisał/a: | A ja przez weekend nadrobiłam Legends z Seanem Beanem. Całkiem fajny szpiegowski serial się z tego zrobił. Luuubię. |
Utknęłam w połowie. I jakoś nie mam weny, żeby wrócić. Nawet dla Seana.
| Admete napisał/a: | | Mnie Forever bawi. |
Mnie się podobało. Żałuję, że nie powstanie kolejny sezon.
| Caitriona napisał/a: | Wróciło też Ripper Street z trzecią serią |
Trzeci sezon jeszcze przede mną. Dwa pierwsze mi się podobały.
W weekend skończyłam pierwszy sezon "True Detective". Matthew McConaughey był niesamowity. Polecam. Nie wiem czy będę ogladać drugi sezon, bo zmieniają się główni bohaterowie, a ja jakoś nie przepadam za Colinem "Curusiem" Farrellem.
Jeśli nie widzieliście to polecam serial "Ray Donovan".
Szafran - Czw 25 Cze, 2015 02:13
Skończyłam w końcu bieżący sezon "Criminal Minds". Końcówka sezonu lepsza niż nudny początek, ale i tak - jak dla mnie formuła się zdecydowanie wypala. Oglądam już ten serial bez emocji, a kiedyś ogromnie mnie przerażał.
Dokańczam też "Castle'a" - i się bardzo dobrze bawię tym siódmym sezonem. Choć wyjaśnienia wątku zniknięcia Castle'a nie kupiłam. Ale odcinek z symulacją misji na Marsie - czadowy:D
Admete - Czw 25 Cze, 2015 06:57
Tez go kiedyś oglądałam, ale przestałam ze trzy, cztery lata temu.
Szafran - Czw 25 Cze, 2015 11:53
A który z tych dwóch porzuciłaś:)? Bo piszę o "Castle'u" i Criminal Minds.
A czy ogląda ktoś "Broadchurch"? Bo mi go ostatnio polecano i chcę zebrać więcej opinii:).
Admete - Czw 25 Cze, 2015 12:11
Jedno i drugie. Niewiele seriali oglądam dłużej niz przez 5,6 sezonów.
BeeMeR - Czw 25 Cze, 2015 12:19
| Szafran napisał/a: | | A czy ogląda ktoś "Broadchurch"? | Ja widziałam pierwszy sezon - absolutnie przepiękny klif w roli głównej
Jeśli idzie o treść, to jest bardzo brytyjska - tak bym rzekła, tj kryminał, 8 odcinków, wszystko się w trakcie pięknie zazębia i splata dopasowując jak puzzle, sezon jest zamkniętą całością - tj wiem, że powstaje/powstał kolejny, ale chyba się nie skuszę, wystarczy mi raz.
Na minus: domyśliłam się kto jest mordercą przed połową - nie szkodzi, obserwowałam rozwój wypadków, klif i nie znałam motywu.
Na plus: przekonałam się, że Tennant umie grać, bo dotychczas widząc go w czymśtam cały czas na wytrzeszczu na który mam alergię (bodaj to był Hamlet) zupełnie nie trafił mi do przekonania i miałam spore wątpliwości
W każdym razie jak najbardziej polecam
Aragonte - Czw 25 Cze, 2015 12:24
| Szafran napisał/a: | A który z tych dwóch porzuciłaś:)? Bo piszę o "Castle'u" i Criminal Minds.
A czy ogląda ktoś "Broadchurch"? Bo mi go ostatnio polecano i chcę zebrać więcej opinii:). |
Broadchurch (I sezon) bardzo polecam, dobry jest.
Do Castle'a może jeszcze wrócę, został mi do nadrobienia właśnie ten ostatni sezon
Admete - Czw 25 Cze, 2015 12:24
Też widziałam pierwszą serię. Podobała mi się. Na drugiej trochę zawisłam. Chyba nie wrócę.
Szafran - Czw 25 Cze, 2015 13:15
No dobra. To postanowione. Następny w kolejce, jak mnie najdzie na kryminał, "Broadchurch":).
Caitriona - Czw 25 Cze, 2015 14:21
Jeśli chodzi o Broadchurch to widziałam dwie serie i obie mi się bardzo podobały.
Harry_the_Cat - Czw 25 Cze, 2015 22:12
Ja juz nie pamietam za bardzo drugiej czesci Briadchurch, nie byla az taka dobra. Ale pierwsza - miodzio!!!
Eeva - Pią 26 Cze, 2015 09:06
| Harry_the_Cat napisał/a: | | drugiej czesci Briadchurch, nie byla az taka dobra. |
A mi się podobała i druga seria.
Tzn jak dla mnie zakończenie mega skopane, ale sama fabuła bardzo ciekawa mimo iż tempo akcji zupełnie inne
|
|
|