Ogłoszenia drobne - Mam, szukam, oddam w dobre ręce :)
Eeva - Nie 09 Cze, 2013 19:49
Dziękuję Praedzio!
Admete, jak najbardziej poproszę
Anaru - Nie 09 Cze, 2013 19:58
Mogę Ci podrzucić również namiary do mojej psiapsióły, która wprawdzie dopiero zaczyna rozkręcać biznes fotograficzny, ale fotografią zajmuje się od dawna, zdjęcia robi piękne i na dodatek z zawodu jest grafikiem komputerowym. Tyle, że z Krakowa jest, ale mobilna. Możesz pogadać z nią również.
Eeva - Nie 09 Cze, 2013 20:10
Anaru, poproszę
Dzięki dziewczyn za pomoc!
Agn - Nie 09 Cze, 2013 20:14
Kurczę, dałabym ci namiary na moich znajomych, ale oni raczej nasze okolice.
A zresztą, zerknij sobie...
www.arte-fakt.pl
Eeva - Nie 09 Cze, 2013 20:22
Dzięki, Agn!
BeeMeR - Wto 11 Cze, 2013 16:56
Ja bym podała moją Siostrę, znaną tu jako Anaru
Najładniejsze zdjęcia ze ślubu i sesji mam właśnie od niej (bo domorosły fotograf z doskonałym sprzętem zrobił nijakie i fatalnie wykadrowane - dobrze, że przynajmniej za nie nie płaciłam ) - Ania ma bardzo dobry aparat i jeszcze lepszą rękę do kadrowania plus robi milion zdjęć - jest z czego wybrać
tyle, że niezbyt mobilna (tj. nie zawsze) ani nie zawodowiec
Polecana przez nią graficzka ma jeszcze lepszy aparat i robi faktycznie świetne zdjęcia - w dodatku jak trzeba potrafi "łeb koniowi podnieść" odpowiednim programem więc też ją polecam
Loana - Pon 17 Cze, 2013 15:05
A ja chciałam Ci polecić tą moją koleżankę Zuzę, która robi pięknę albumy ślubne, księgi gości, zaproszenia i etykietki - wszystko zrobione bardzo starannie i niepowtarzalnie. Tutaj jest jej strona:
http://artystyczne-rekoczyny.blogspot.com/
A jakbyś chciała zobaczyć takie zwykłe, chaotyczne albumy, które robiłam (a Zuza mi pomagała) to zerknij tutaj:http://pudelkowo.wordpress.com/category/albumy/
Anonymous - Pon 17 Cze, 2013 15:15
Eeva, jak jeszcze aktualne to ja polecam http://www.arturbukowski.pl/
fajny chłopak, dojazd to nie problem widziałam, że w różnych miejscach focił. Na jego stronie super jest wszystko opisane!
Nie wiem jak stoją ceny jego usług w porównaniu z innymi ofertami, które przeglądałaś.
Mi się jego zdjęcia bardzo podobają, ma niesamowitą pasję. Byliśmy razem opiekunami na wycieczce kilka lat temu. Piękne zdjęcia zrobił. Jak dostałam je później i ogldałam
Eeva - Pon 17 Cze, 2013 15:19
Polukałam na te albumy i chyba najbardziej podobał mi się jednak ten, który pokazywałaś w aparacie
Anonymous - Pon 17 Cze, 2013 15:24
Nie wiek kto robil braterstwu zdjęcia. Moim zdaniem bez rewelki. Nawet nie miał jakoś wyczucia kadru dobrego, zdjecia fajnie wyglądały po obróbce, ale wiadomo fotoszopa rządzi. Sesja ślubna w czymś a`la pajęczyna mnie przeraziła...
Eeva - Pon 17 Cze, 2013 15:29
Taaak, nadal aktualne. dzięki, bardzo fajne zdjecia, już do niego piszę
Anonymous - Pon 17 Cze, 2013 15:36
Artur bardzo fajnym facetem jest, przynajmniej był
Fajnie, że Ci się podobają
Eeva - Pon 17 Cze, 2013 15:41
Bardzo mi się podobają. Mi zależy na jakiejś fajnej pomysłowej sesji zdjęciowej, bez przytulania się do drzewa i patrzenia sobie głęboko w oczy na tle zachodzącego słońca. Nie ma co się oszukiwać, nie jesteśmy słodką parką, którą ciągle się mizia i trzyma za rączki i szukamy fotografa, który będzie umiał to pokazać;-)
Anonymous - Pon 17 Cze, 2013 15:44
No właśnie taka była sesja Braterstwa. Plener ładny, ta pajęczyna przerażająca, a wszystko takie posągowe, nawet chciałam poszukać, ale nie mogę znaleźć :/ ale naprawdę nic niezwykłego.
Niestety na większości fotografii ślubnej retusz jest przesadzony i to okropnie wygląda ;/ Odrealnione osoby, takie manekinowate. Nie wiem gdzie tam uczucie widać, ale ja się nie znam
Akaterine - Nie 18 Sie, 2013 19:21
Może kogoś zainteresuje - sprzedaję kilka płyt z panną Marple oraz kolekcję 10 oper na DVD:
http://allegro.pl/panna-m...3481518324.html
http://allegro.pl/kolekcj...3481503555.html
Lady_Joanna - Czw 12 Wrz, 2013 11:17
A ja szukam takich butów http://www.dmusastore.com...-mary-jane.aspx i z tego co się doszukałam są tylko w USA, a od nich albo koszmarnie droga przesyłka (niby z opłatami celnymi, a to wcale nie prawda), albo nie wysyłają do Polski w ogóle. Wy jesteście światowe dziewczyny może któraś się gdzieś na takowe natknęła? Jeśli tak to bardzo proszę o powiadomienie
Anonymous - Czw 12 Wrz, 2013 11:59
a masz czas, czy Ci sie spieszy?
Lady_Joanna - Czw 12 Wrz, 2013 18:50
Strasznie napalona nie jestem, ale chciałabym przed zimą mieć takie buty . Mam martensy wysokie w stylu glanów też z USA, mają już chyba z pięć lat i nic im nie jest, pewnie jeszcze z dziesięć posłużą chyba, że się zamek z boku rozwali. W ogóle to ja "butomaniaczka" jestem, mąż mówi, że mam pół szafy butów ( no trochę przesadza... ), ale mam sporo....
Eeva - Pon 16 Wrz, 2013 12:06
Czy jest tu ktoś z Łodzi bądź okolic? Jutro w Silver Screenie o 18 jest wyświetlany Turandot Pucciniego. Mam do oddania podwójny bilet bo niestety nie zdążę dojechać
Trzykrotka - Pon 07 Paź, 2013 11:36
Kochani, mam znowu trochę książek do rozdania. Moja przyjaciółka wietrzy bibliotekę i tym razem chce oddać książki o tematyce celtyckiej - najogólniej rzecz biorąc. Książki są gratis, będzie prosiła tylko chętnych o zwrot kosztów wysylki. Proszę o zamówienia, mogą być w wątku, żeby było wiadomo, co zostało już zaklepane.
Oto lista
Kwiatkowska - "Prawdziwa historia Morgan Le Fay..." 1998 (powieść)
Shippey - "Droga do Śródziemia" (to jest o twórczości Tolkiena) 2001
Roger Lancelyn Green - "Król Artur i rycerze..." 1999 (powieść)
Gierek - "Celtowie" 1998
Weston - "Graal. Od starożytnego obrzędu..." 1998
Berthelot - Król Artur i rycerze .. 2003 (to jest taki bryk, ale bogato ilustrowany)
Krajewska - "Modlitwy celtów" (to chyba znasz, bo to M wydawało)
Cutler - O królu Arturze i rycerzach... (powieść)
Ellis - Druidzi 1998
Botheroyd - Słownik mitologii celtyckiej
Barber - Legenda Camelotu 1998
Piggott - Druidzi 2000
Baśnie irlandzkie
Loana - Pon 07 Paź, 2013 11:39
Ja bym poprosiła Droga do Śródziemia, Król Artu i Rycerze z 2003 roku i Baśnie Irlandzkie
Trzykrotka - Pon 07 Paź, 2013 11:48
Loana - kolorem czerwonym zaznaczyłam Twoje książki.
Loana - Pon 07 Paź, 2013 11:50
Dziękuję! A ile wynoszą koszty wysyłki i na jakie konto słać? Zaznaczam, że mi się W OGÓLE nie spieszy, więc spokojnie mogę poczekać, aż zbierze się wiecej osób i dziewczyna będzie miała więcej wysyłek na poczcie czy cuś, żeby nie latała z jedną (nie cierpię chodzić na pocztę ).
Trzykrotka - Pon 07 Paź, 2013 11:51
Masz już pw
praedzio - Pon 07 Paź, 2013 13:09
Ja bym była zainteresowana Kwiatkowską i Modlitwami Celtów.
|
|
|