Seriale - Dr House
Anonymous - Wto 02 Wrz, 2008 14:42
też mam radiowy internet i ten sam problem z youtube. Dlatego radzę sobie jak mogę. Takie uroki. Nawet internetu porządnego na wsi nie można mieć.
Tak się cieszę, że już niedługo normalne seriale wczoraj oglądałam M jak mdłości.. nigdy więcej trzeba wiedzieć kiedy dać sobie spokój dlaczego w Polsce tego nie chwytają...
Calipso - Wto 02 Wrz, 2008 14:46
| lady_kasiek napisał/a: | | M jak mdłości.. nigdy więcej |
Ja to nazywam M jak morderstwo,dlatego widziałam może tylko 4-5 pierwszych odcinków i nigdy więcej.
Anonymous - Wto 02 Wrz, 2008 15:07
o to widzisz ja kiedyś byłam zapalonym oglądaczem(w LO każdy odcinek był omawiany) i gdyby skończyli to 3-4 no niechby 2 lata tmu to luz, ale teraz to po prostu wczoraj autentycznie miałam mdłości co za szmira. Mam nadzieję, że twórcy house`a będą wiedzili kiedy odjeść w chwale a nie ciągnąć w nieskończoność. Jedna "Moda na sukces starczy'
Alicja - Wto 02 Wrz, 2008 15:40
jak to na wsi z moją radiówką jest niewiele lepiej.
Calipso, jeśli House tak długo by się ładował, to przynajmniej mogłabyś długo oglądać jego zdziwioną fizjonomię
damamama - Pią 05 Wrz, 2008 14:25
Wczoraj nowy odcinek House'a na dwójce a tutaj cisza. Było parę fragmentów fajnych. House zaczął przyznawać rację swoim lekarzom, kawały jakie robili sobie z Wilsonem, scena w windzie.
praedzio - Pią 05 Wrz, 2008 14:32
Oglądałam fragmentarycznie, ale przy scenie z podpiłowaną laską parsknęłam na cały głos powodując niezadowolenie śpiącej już współlokatorki.
Anonymous - Pią 05 Wrz, 2008 14:48
taaa? House leci w TV?
Skoro kawał z Wilsonem to musiał być 15 odcinek?
Alicja - Pią 05 Wrz, 2008 19:56
mnie podobał się fragment z jodyną oraz tekst ,że tylko House może pisać na tablicy, gdyż nie bez powodu jest biała - wiadomo do kogo. A potem ten ktoś odebrał mu CZARNY pisak. scena w windzie mogła zaszokować rodziców dziewczyny
damamama - Pią 05 Wrz, 2008 21:08
| lady_kasiek napisał/a: | | Skoro kawał z Wilsonem to musiał być 15 odcinek? |
W gazecie podają, że 38 (może liczą od początku I serii)
Calipso - Pią 05 Wrz, 2008 21:26
| Cytat: | | jeśli House tak długo by się ładował, to przynajmniej mogłabyś długo oglądać jego zdziwioną fizjonomię |
Wolę nie ryzykować,bo jeszcze będę miała go dosyć
Anonymous - Sob 06 Wrz, 2008 12:58
| damamama napisał/a: | | W gazecie podają, że 38 (może liczą od początku I serii) |
musi być jak piszesz
ale że ja przegapiłam House`a w TV
Alicja - Sob 06 Wrz, 2008 15:34
niewybaczalne a tak liczyliśmy na ciebie
Anonymous - Sob 06 Wrz, 2008 15:53
bo ja nie używam telewizora jakoś dziś oglądnęłam Mansfield Park a tak to przez cały tydzień nic... ale nadrobię Zawsze to kolejna okazja do podziwiania Grega i bandy
Alicja - Sob 06 Wrz, 2008 16:09
Housa humoru nigdy dosyć
Calipso - Sob 06 Wrz, 2008 23:02
| lady_kasiek napisał/a: | | dziś oglądnęłam Mansfield Park |
wiedziałam że o czymś zapomniałam
Alicja - Nie 07 Wrz, 2008 10:30
pamiętaj, że za tydzień kolejny film Austen
Calipso - Nie 07 Wrz, 2008 15:23
Tym razem ustawię przypomnienie w telefonie,bo zapisywanie na kartkach nie pomaga
damamama - Pon 08 Wrz, 2008 09:16
| Calipso napisał/a: | | Tym razem ustawię przypomnienie w telefonie,bo zapisywanie na kartkach nie pomaga |
To ciekawe, ilekroć ustawię przypomnienie na telefonie, to pamiętam o tym i bez przypomnienia.
Alicja - Pon 08 Wrz, 2008 17:48
| Calipso napisał/a: | | Tym razem ustawię przypomnienie w telefonie |
robię to nagminnie i mam tak jak damamama a jak nie zapiszę w tel. to nie pamiętam choćby nie wiem co
Calipso - Pon 08 Wrz, 2008 20:58
Dzisiaj miałam tak jak Wy zanim zadzwoniło mi przypomnienie,juz zdążyłam wysłać życzenia do przyjaciółki,o których nie zawsze pamiętam na czas.
Ona też uwielbia House'a
Alicja - Pon 08 Wrz, 2008 21:09
czyż to nie dziwne, że tak lubimy Housa? przystojny to on raczej nie jest, humor zgryźliwy i cudownie szpilasty, ale mieć takiego w domu, a nie daj Boże zakochać się w takim, to zgroza raczej niż błogosławieństwo dla kobiety
Calipso - Pon 08 Wrz, 2008 21:13
| Alicja napisał/a: | | czyż to nie dziwne, że tak lubimy Housa? |
kiedyś to dla mnie było dziwne,ale im bardziej się zagłębiałam w nim,tym bardziej jestem na tak ale masochistką chyba nie jestem
Alicja - Pon 08 Wrz, 2008 21:18
nieśmiało zauważę, że też go lubię więc pewnie ze mną coś nie tak. I mój mąż chętnie go ogląda, a to nie wiem co oznacza
Calipso - Pon 08 Wrz, 2008 21:25
Może ogląda go przez ukryte marzenia o medycynie
Alicja - Pon 08 Wrz, 2008 21:27
miejmy nadzieję, że tylko to. Mąż mój własny lubuje się we wszelkich krajanych operacjach, im bardzie krwawo tym lepiej, jak już gdzieś pisałam oglądał laparoskopię swojego kolana zawzięcie na ekranie podczas gdy go operowali
|
|
|