To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - George Clooney

Alison - Pią 02 Mar, 2007 18:42

Kaziuta napisał/a:
scullynka napisał/a:
Ja Clooney'a uwielbiam, bez względu na to jaki sobie jest. Uważam, że jest świetnym aktorem (oczywiście wcale nie przystojny)

Jak to nie przystojny, jak to nie przystojny?
On jest ślicznościowo zabójczo przystojny. :thud:

Oszyfiście, sze jest prześlicznościowo przezabójczo przeprzystojny :serduszkate:

Kaziuta - Wto 20 Mar, 2007 19:21

W piątek 23 marca o 21.05 na TVN "Peacemaker".
Oglądałam juz chyba ze trzy razy, ale dla Żorżika mogę i 100. :wink:

Anonymous - Wto 20 Mar, 2007 22:05

a czy tam nie gra przypadkiem Colin? Cos tam bylo podobnego w jego filmografii ...
Kaziuta - Wto 20 Mar, 2007 22:32

Z Colinem to był Playmaker.
Alison - Śro 21 Mar, 2007 11:54

Kaziuta napisał/a:
W piątek 23 marca o 21.05 na TVN "Peacemaker".
Oglądałam juz chyba ze trzy razy, ale dla Żorżika mogę i 100. :wink:

Kaziutek, wczoraj w kinie widziałam zajawkę tej najnowszej wersji Ocean Twelve. Dżordżyk... marzenie.... Do tego nie wiem jak Ty, ale ...Al Pacino i Andy Garcia :serduszkate: .
Jest tam taka scena : George się Andy'ego pyta: Are you ready? Ten nakłada ciemne okulary (ja piszczę) i mówi cudnym glosem: I was born ready i odchodzi, a George tak pięknie wywraca oczami, że ja znowu piszczę :banan:

Kaziuta - Śro 21 Mar, 2007 12:18

Nawet nie wiedziałam, że będzie III część Ocean :shock:
Juz się cieszę. Obu panów na A bardzo lubię. Co prada Andy jest troszeczkę kurduplowaty przy Żorżiku ale te oczy... śliczne.

Alison - Śro 21 Mar, 2007 12:20

Kaziuta napisał/a:
Nawet nie wiedziałam, że będzie III część Ocean :shock:
Juz się cieszę. Obu panów na A bardzo lubię. Co prada Andy jest troszeczkę kurduplowaty przy Żorżiku ale te oczy... śliczne.

Wszyscy trzej mają oczy zabójczo zabójcze na śmierć ze skonania :serduszkate:

Kaziuta - Śro 21 Mar, 2007 17:03

Oto znaleziony trajlerek :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=ZNZ6-p-Laa8

Kaziuta - Czw 22 Mar, 2007 22:31

A ja dzisiaj w kinie widziałam zajawke do "Dobrego Niemca" z Żorżikiem. Wyglądało bardzo zachęcająco, a Żorżik w mundurze powalający :thud:
Ide jak tylko zaczną grać.

Gosia - Pią 23 Mar, 2007 21:50

CLOONEY Wlasnie w TVN! Z Nicole Kidman!
W szczytowej formie i to w mundurze! :lol:
wyglada bosko! :thud:

Alison - Pią 23 Mar, 2007 21:56

Gosia napisał/a:
CLOONEY Wlasnie w TVN! Z Nicole Kidman!
W szczytowej formie i to w mundurze! :lol:
wyglada bosko! :thud:

Rzuca zabójcze spojrzenia! Idę się zabójnąć! :wink:

Gosia - Pią 23 Mar, 2007 21:57

Stanowczo to nie jest BRZYDAL! :mrgreen:
Marija - Pią 23 Mar, 2007 21:59

Gosia napisał/a:
Stanowczo to nie jest BRZYDAL! :mrgreen:
Ale dlaczego jest ładniejszy ode mnie? :bejsbol:
Kaziuta - Sob 24 Mar, 2007 00:10

Właśnie miałam zadać to samo pytanie Marijo. To nieludzkie jest aby byc tak pięknym. Ładni mężczyźni są potrzebni, co by było na kim oko zawiescić, ale aż tak to przesada.
Film obejrzałam z niekłamana przyjemnością. :slina:
Dla mnie to już nie ma znaczenie, co on gra, jak on gra byleby był i się uśmiechał i tak cudnie strzelał oczami.
Jestem na najlepszej drodze do zdrady Colina.
Chyba się walnę :bejsbol:

Kaziuta - Sob 24 Mar, 2007 00:44

A jak Wam sie podoba malutki Żorżik ?

Anonymous - Sob 24 Mar, 2007 14:55

Ło matko - te spodnie po starszym bracie?
Alison - Sob 24 Mar, 2007 16:02

Kaziuta napisał/a:
[url=http://img393.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

A jak Wam sie podoba malutki Żorżik ?

Łokropność! Ale to przeważnie jest na odwrót. Ja na ten przykład byłam ślicznym dzieckiem :roll: . Wnioski nasuwają się same... :sad:

Kaziuta - Sob 24 Mar, 2007 19:09

To tak jak ja Ali. Przybij piątke. :lol:
Marija - Sob 24 Mar, 2007 19:14

Co Wy wygadujecie? :shock: Nie ma to jak się dowartościować w sobotę wieczorem :? ??:
Kaziuta - Sob 24 Mar, 2007 19:29

My tylko stwierdzamy fakt, a dowartościowane sie czujemy bardzo bo do swojego wizerunku przez tyle lat juz zdążyłyśmy sie przyzwyczaić. :wink:
Alison - Sob 24 Mar, 2007 19:48

Kaziuta napisał/a:
My tylko stwierdzamy fakt, a dowartościowane sie czujemy bardzo bo do swojego wizerunku przez tyle lat juz zdążyłyśmy sie przyzwyczaić. :wink:

Swoją drogą, to nie bardzo miałyśmy jakąś alternatywę :roll: , ale oszyfiście tak jest jak Kaziuta mówi :wink:

Marija - Sob 24 Mar, 2007 20:22

Kaziuta napisał/a:
dowartościowane sie czujemy bardzo bo do swojego wizerunku przez tyle lat juz zdążyłyśmy sie przyzwyczaić. :wink:
Nnoo :cool: , to rozumiem :grin: !
Alison - Pią 30 Mar, 2007 09:34

Znowu mi się śnił George! Nie wiem dlaczego. Może dlatego, że oglądałam w kinie trailer z jego filmu, który posiadam i obiecałam go sobie wkrótce obejrzeć.
No, ale piszę o tym, bo się w końcu nie wygłupiał z happeningami na rzece, ani nie kazał mi nosić walizek, tylko stanął na wysokości zadania!
Otóż we śnie mój znienawidzony sąsiad przekuł mi się na wylot do kuchni, na całej szerokości i zaczął po mojej stronie układać jakiś taki daszek z kolorowych dachówek, każda inna! Tak się wkurzyłam, że go chciałam utłuc normalnie i z pokoju przyszedł Dżordżyk i go potężnie w mojej sprawie objechał. Zabijcie, nie pamiętam czy po polsku, czy po angielsku, ale sąsiad spadł po tamtej stronie z drabiny i ja się ze szczęścia obudziłam. Niestety muszę przyznać, że George wystąpił w takim obleśniarskim podkoszulku a'la Stefan Karwowski, ale co tam i tak był męsko-rycerski i niebotycznie przystojny.
Niech mi tylko ktoś wyjaśni skąd mi się w głowie takie idiotyzmy roją, jak cały wieczór siedziałam grzecznie w Mansfield Park :roll:

Harry_the_Cat - Pią 30 Mar, 2007 10:28

Alison napisał/a:
Niech mi tylko ktoś wyjaśni skąd mi się w głowie takie idiotyzmy roją, jak cały wieczór siedziałam grzecznie w Mansfield Park

Nie mam pojęcia... Ja niedosypiam więc mi się nic nie śni... Nawet jak spędzam cały wieczór i pól nocy w towarzystwie jakichś przystojniaków :oops: a właściwie to :cry2:

Maryann - Pią 30 Mar, 2007 10:30

Alison napisał/a:
Niech mi tylko ktoś wyjaśni skąd mi się w głowie takie idiotyzmy roją, jak cały wieczór siedziałam grzecznie w Mansfield Park :roll:

Może właśnie dlatego, że ZA GRZECZNIE... Wszak każda akcja powoduje reakcję... :wink: