Aktorzy - Alessio Boni
Marija - Śro 16 Sty, 2008 22:49
(tylko co on taki maluśki się otwiera? wprost zza tej świeczki go nie widać )
asiek - Śro 16 Sty, 2008 22:54
Marija, czyżbyś się chciała w jego usta wpić ? Niesztety, maluśkie som....
/kurtka wodna, nie znalazłam wiekszej fotki. /
Marija - Śro 16 Sty, 2008 23:02
| asiek napisał/a: | /kurtka wodna, nie znalazłam wiekszej fotki. / | Ha!! Ukrywają go przed nami !! Dlatego takie małe!!
asiek - Czw 17 Sty, 2008 19:32
A tu "dużo miejsca" do przytulania.
praedzio - Czw 17 Sty, 2008 19:41
Ja tam wolę być przytulana, niż przytulać...
asiek - Czw 17 Sty, 2008 19:50
Oooooo...żesz A tą panią, to się da wyciąć ?
Praedziu, dzięki...
praedzio - Czw 17 Sty, 2008 19:51
| asiek napisał/a: | Oooooo...żesz A tą panią, to się da wyciąć ? |
eee tam... zaraz wycinać... swoją twarz wkleić i już.
asiek - Czw 17 Sty, 2008 19:53
Gunia - Pią 18 Sty, 2008 15:10
Niech mi ktoś powie głośno, że 90 zł to przegięcie, cooo?
KLIK
Gosia - Pią 18 Sty, 2008 17:03
A Ty bys chciala Alessio za darmo?
Z tym wklejeniem swojej twarzy to w sumie niezly pomysl
Gunia - Sob 19 Sty, 2008 16:00
| Gosia napisał/a: | A Ty bys chciala Alessio za darmo? |
To do mnie? Jeśli tak, to za darmo nie, ale szczątki rozsądku mówią mi, że jeśli zamówię sobie film za 90 zł, to mnie mama z domu wywali.
Anonymous - Sob 19 Sty, 2008 16:37
| Gosia napisał/a: | A Ty bys chciala Alessio za darmo? |
No wiesz, Gosiu? W Twoich ustach? Toż to sugeruje najstarszy zawód świata.
Anonymous - Sob 19 Sty, 2008 16:38
| Gunia napisał/a: | | Gosia napisał/a: | A Ty bys chciala Alessio za darmo? |
To do mnie? Jeśli tak, to za darmo nie, ale szczątki rozsądku mówią mi, że jeśli zamówię sobie film za 90 zł, to mnie mama z domu wywali. |
To nikomu nie mow ile kosztowal. ja tak zrobilam z Sharpe'm
Anonymous - Sob 19 Sty, 2008 17:13
| AineNiRigani napisał/a: | | To nikomu nie mow ile kosztowal |
No proste
Możesz też wykorzystać mój patent zamówić "COŚ" na cudzy adres. I takim to cudnym szalenie sprytnym sposobem w domu nie widzą ile pieniędzy wydałam na książki od początku grudnia
Gunia - Sob 19 Sty, 2008 17:17
| lady_kasiek napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | To nikomu nie mow ile kosztowal |
No proste
Możesz też wykorzystać mój patent zamówić "COŚ" na cudzy adres. I takim to cudnym szalenie sprytnym sposobem w domu nie widzą ile pieniędzy wydałam na książki od początku grudnia |
Wiecie, to szczwany plan, ale nie znacie mojej mamy. Przy niej człowiek nigdy nie jest pewny, co się ukryje, a co nie. Poza tym wolałabym jej nie szokować, zwłaszcza po tym jak się jako tako pogodziła z prawie tysiącem złotych na książki w zeszłym roku. Poczekam parę miesięcy, albo załatwię to bezboleśnie, jak pojadę do brata.
Anonymous - Sob 19 Sty, 2008 17:31
| Gunia napisał/a: | | zwłaszcza po tym jak się jako tako pogodziła z prawie tysiącem złotych na książki w zeszłym roku. |
masz racje mamę trzeba oszczędzać, tak jak ja oszczędzam tatusia. Rok temu jak zobaczył trzy wieelkie reklamówy plus walizkę z książkami, które przywiozłam z Wrocka to ciężko to przeżywał. A to czego nie widzi to Go nie boli.
Bierz przykład Guniu. to szczwany i bezbolseny plan
adeptka - Pon 21 Sty, 2008 21:40
Ze wszystkich wcieleń Alessia wizualnie najbardziej podoba mi się książę Andrzej. Kiedy zobaczyłam go jako Heathcliffa miałam wrażenie, że nosi mop na głowie. Z bokobrodami i w mundurze wyglada zdecydowanie najatrakcyjniej.
Poza tym zgadzam sie z Aine, ja tez zwykle wole mezczyzn, ktorych rysy nie sa do konca reagularne, ale Alessio to wyjatek. Sama chcialabym miec takie usta.
Gosia - Pon 21 Sty, 2008 22:05
Usta to on ma faktycznie calusne
Witam adeptko
Anonymous - Pon 21 Sty, 2008 22:07
a wiecie, przy najbliższej okazji moze sobie nabede droga kupna te wersje WW. Ot mały fetyszyzm. No i tak kocham ten jezyk (Alessia kocham jak Collinsa Firtha )
Marija - Pon 21 Sty, 2008 22:09
| AineNiRigani napisał/a: | a wiecie, przy najbliższej okazji moze sobie nabede droga kupna te wersje WW. Ot mały fetyszyzm. No i tak kocham ten jezyk (Alessia kocham jak Collinsa Firtha ) | Aine ...
Gosia - Pon 21 Sty, 2008 22:23
No, ja najbardziej lubie ten klip
http://pl.youtube.com/watch?v=BSEvfupR3QE
Narya - Pon 21 Sty, 2008 22:32
| Gosia napisał/a: | | No, ja najbardziej lubie ten klip |
Ja też go uwielbiam I muzyka tak pięknie pasuje. Można patrzeć i słuchać, słuchać i patrzeć...
adeptka - Pon 21 Sty, 2008 22:35
Ja mam słabość do scenki z Nataszą energicznie pozbywającą się pantofelków , mimo że scenariusz: "ona robi coś niezgodnego z konwenansami, on uznaje to za urocze" jest bardzo wyświechtany.
Ale w scenie wyznawania uczuć, to przejęcie, ta niepewność Andrzeja...
Anonymous - Pon 21 Sty, 2008 22:50
| Marija napisał/a: | Aine ... |
taaak?
Gosia - Pon 21 Sty, 2008 22:52
I te drżace usta ...i nie wie gdzie oczy ma kierowac...
Fajna ta scena!
|
|
|