To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Hugh Dancy

Anonymous - Śro 07 Lut, 2007 22:56

No jesli jest Ioan (przeoczyłam że on tam gra :D ) i się ich tyle uzbierało, to się może zmusze...
Ni znosze tego gatunku filmowego, ale ciasteczka uwielbiam :D

przecinek - Pią 09 Lut, 2007 22:05

AineNiRigani napisał/a:
No jesli jest Ioan (przeoczyłam że on tam gra :D ) i się ich tyle uzbierało, to się może zmusze...
Ni znosze tego gatunku filmowego, ale ciasteczka uwielbiam :D

To ja jeszczę Ewana MCGregora dołożę. Niezła cukiernia wyszła.

Anonymous - Pią 09 Lut, 2007 22:10

ajajaj... to ja chyba jednak siegne (jak bede miec pod reka :D )
miłosz - Pią 09 Lut, 2007 22:37

Helikopter w ogniu to wg mnie lektura obowiązkowa. To jest świetne kino , z rewelacyjnymi zdjęciami :thud: :thud: :thud:
Anonymous - Pią 09 Lut, 2007 22:58

skoro tak wszyscy zachwalacie, to ja już nie mam nic do dodania tylko wędrówke do wypożyczalni :D
laura - Pią 09 Lut, 2007 23:03

Jakiś rok temu "Helikopter..." leciał na polsacie.Zaczęłam oglądać,ale wyłączyłam w momencie,w którym któryś z bohaterów spadł z helikoptera.To mnie jakoś strasznie poruszyło-nawet nie pamiętam dlaczego :cry:
Anonymous - Pią 09 Lut, 2007 23:11

a czy to nie był przypadkiem Lovelas? Coś mi tak miga, że właśnie on miał spaść na poczatku, dzieki czemu zbyt wiele sie nie nagrał w tym filmie :D
laura - Pią 09 Lut, 2007 23:19

Możliwe.Swego czasu cierpiałam na orlandomanię i może dlatego nie obejrzałam reszty filmu :wink:
Caitriona - Sob 10 Lut, 2007 21:12

Dokładnie, Orlando wypada z maszyny prawie na samym początku. ioan nie jest lepszy - wykończyła go padaczka...
Anonymous - Sob 10 Lut, 2007 21:21

hmmmm... to jaka jest dalej kolejnośc?
Caitriona - Sob 10 Lut, 2007 21:47

A, zobacz sama :razz: :mrgreen:
Anonymous - Sob 10 Lut, 2007 21:58

ale chciałabym się nastawić psychicznie. jak wszyscy tak mają kończyć, to ja jednak chciałabym znać jedynie kolejność... :D
Caitriona - Sob 10 Lut, 2007 22:12

Nie, nie wszyscy tak kończą albo szybko znikają z ekranu. Obejrzyj bo warto ;)
Anonymous - Sob 10 Lut, 2007 22:41

Juz zaplanowałam, ale nadal wolałabym wiedzieć który z moich ulubieńców marnie skończy, żeby się nie rozczarować.
Caitriona - Sob 10 Lut, 2007 22:59

Słonko, a gdzie elemnet zaskoczenia? Nie możesz tak wszystkiego wiedzieć ;)
Anonymous - Sob 10 Lut, 2007 23:06

elementem zaskoczenia będzie cała treśc i fakty że taki film oglądam. Więcej niespodzianek nie potrzebuję :D
Obawiam się, że bez tej informacji nie oglądnę ze strachu, że kolejnych beda wykańczać... :mrgreen:

Caitriona - Sob 10 Lut, 2007 23:10

Dobra: Ewan przeżyje ;)
Anonymous - Sob 10 Lut, 2007 23:41

tylko?
Caitriona - Sob 10 Lut, 2007 23:48

Basta! :mrgreen:

Potem to wytnę, oki? ;)

Anonymous - Nie 11 Lut, 2007 00:01

wycinaj, ale ja na razie i tak bedę pytać :mrgreen: :mrgreen:
Bo jeśli ma zginąć kolejny ulubieniec, chce być na to nastawiona psychicznie, żeby potem się nie załamać i nie popełnić samobójstwa - tak więc ostrzegam, że w Twoich rekach spoczywa moje życie :mrgreen:

Caitriona - Nie 11 Lut, 2007 00:04

Szantaż :cool:

Josh zostaje przy życiu, Ewan także, Ioan nie bierze udziału w walkach (padaczka), Orlando wypada z helikoptera (ginie?), Eric wychodzi cało. Ktoś jeszcze?...

Anonymous - Nie 11 Lut, 2007 00:11

No niestety, ale uratowałaś me skromne istnienie :D
Jeszcze Hugh :D

Caitriona - Nie 11 Lut, 2007 00:19

Łojej, klops - nie pamiętam co jest z Hugh...Serio.
Anonymous - Nie 11 Lut, 2007 00:39

Drogie panie zwracam się z apelem

*****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
CO SIĘ STAŁO HUGH ??? !!!!

*****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************8

Caitriona - Nie 11 Lut, 2007 00:40

:thud: :thud: :thud: :thud: :thud: