To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Fajny serial wczoraj widziałem ...

Pemberley - Śro 31 Sty, 2007 15:23

ma byc na AXN chyba od wielkanocy.
no, ja ogladam tak wlasnie teraz 7 serie Gilmore Girls, jak ty 3 Losta :razz:

Admete - Śro 31 Sty, 2007 15:24

No tak ;-) Tam była taka sympatyczna szefowa kuchni w hotelu Lorelai - jest nadal?
Pemberley - Śro 31 Sty, 2007 15:29

jest i ma dwojke dzieci, a byc moze bedzie miec wiecej.
sa plotki, ze zdejma ten serial w maju , wiec warto ogladac, bo " to se ne vrati"

Deanariell - Śro 31 Sty, 2007 17:25

Też to kiedyś oglądałam... podobało mi się - szkoda... chociaż w telewizji i tak od dawna nic nie oglądam... Świetne tam były relacje matki i córki :) w ogóle dobry serial obyczajowy...
Pemberley - Śro 31 Sty, 2007 23:04

ja goraco polecam, - soboty o 19.10 i powtorki w niedziele kolo. 14
Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 13:50

u nas leci nowy serial " Boston Legal" - komediowy serial o prawnikach zrobiony przez autorow " Ally Mc Beal"
REWELACJA!!!

Deanariell - Wto 13 Lut, 2007 21:20

Kiedy i na jakim programie? Chociaż jak znam życie, to do oglądania telewizji się nie zmuszę raczej... :) Tak z ciekawości pytam...
Pemberley - Wto 13 Lut, 2007 23:09

Deanariell napisał/a:
Kiedy i na jakim programie? Chociaż jak znam życie, to do oglądania telewizji się nie zmuszę raczej... :) Tak z ciekawości pytam...

no, ja ogladam na VOX w srody o 22.00

Deanariell - Wto 13 Lut, 2007 23:11

Aaaaa... to i tak odpada, bo nie mam tego programu...
Marija - Nie 04 Mar, 2007 22:50

Ha! "Mała Brytania" w czwartek o 22.45 na TVP2 :banan: !
Trzykrotka - Nie 04 Mar, 2007 23:07

Ja sie okropnie wystrzegam seriali, po kilka razy już dałam się ciągnąć uczuciowo i wyplątać nie mogłam z uzależnienia. Ale parę ukochanych miałam, wśrod nich Przystanek Alaska i Seks w wielkim mieście. Niedawno znalazlam coś, co jest idealnym połączeniem tych dwóch, czyli Uwaga, faceci! na TVN Style. Na razie były dwa fajne odcinki: nowojorska specjalistka od związków (kilka poradnikowych książek na koncie) utyka przypadkiem na Alasce, w miasteczku, gdzie papierosy samolot dowozi raz na miesiąc, a włącznie suszarki powoduje dwudniową awarię prądu w całym mieście. Przewrotnie, podoba jej się tam i postanawia zostac na trochę.
W miasteczku jest mało kobiet, za to przelewa się testosteron. Jest co obserwować, badać, pisac następną książkę. W roli głównej - Anne Heche.

Admete - Nie 04 Mar, 2007 23:24

Słyszałam o tym serialu. Cóż normalnym sposobem, to ja tego nie obejrzę, ale kiedyś, jakoś moze się uda. Jestem serialomaniaczką i przynaję się do tego. jestem nawet członkiem Anonimowych Serialoholików ;-) Uwielbiam jak po obejrzeniu kolejnego odcinka greysów jestem emocjonalnie rozjechana, kocham Spn za nastrój, humor i przystojniaków, Numbers za ciekawe postacie i swietny scenariusz, a PB za teorie spiskowe i świrniętego agenta Mahone ;-) A moje kultowe seriale to Przystanek Alaska, Babylon 5 i Archiwum X.
Anonymous - Nie 04 Mar, 2007 23:35

widziałam pierwszy odcinek i strasznie mi się spodobał. tylko oglądałam go znienacka, ot tak mi sie trafiło przypadkiem, zopaczyłam panią Heche (chyba tak sie pisze jej nazwisko? imienia w ogóle nie pamietam :D ),
nie zanotowała tytułu i zapomniałam...
Trzykrotko, rzuć mi, bardzo prosze, tytulikiem, ok?

Alison - Nie 04 Mar, 2007 23:44

Trzykrotka napisał/a:
Ja sie okropnie wystrzegam seriali, po kilka razy już dałam się ciągnąć uczuciowo i wyplątać nie mogłam z uzależnienia. Ale parę ukochanych miałam, wśrod nich Przystanek Alaska i Seks w wielkim mieście. Niedawno znalazlam coś, co jest idealnym połączeniem tych dwóch, czyli Uwaga, faceci! na TVN Style. .

Przystanek Alaska był diamentem wśród seriali, kochałam go bez pamięci i bylam nawet członkiem Stowarzyszenia , które powstalo w związku z nim :wink:
Co do "Uwaga faceci" widziałam pilota i bardzo mi sie podobał i wściekła jestem, że reszte puszczają w nie dla wszystkich dostępnym kanale, bo ja nie mam TVN Style :sad:
To po kiego licha pilota puszczali w normalnym TVNie? :sad:
Ten gość, co to ja ogrzewał pod kocykiem, to bardzo... tego... jest :cool:

Trzykrotka - Nie 04 Mar, 2007 23:58

Alison, gość od kocyka jest fajny, coraz fajniejszy :grin:
Anne Heche, jasne, Aine! Serial ma tytuł oryginalny Men in Trees. TVN Style do tej pory nie zajmowało się fabułą, więc chyba trochę zmieniają formułę od nowego roku. Musze się pilnować i nie przegapiać odcinków.
Skoro to jest kanał TVN, to może puszczą z czasem na ogólnoodstępnym?

Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 00:31

ale dziewuchy, na Boga, kiedy to idzie????
Trzykrotka - Pon 05 Mar, 2007 00:54

TVN Style, Uwaga, faceci! niedziela 22.00, powtórka w czwartek 22.30
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 01:04

dzięks :D
Marija - Pon 05 Mar, 2007 08:24

22.30?? Jest szansa na uśpienie potomków i hajże, na facetów w TVN :cool: :lol: .
Trzykrotka - Pon 05 Mar, 2007 08:46

No dokładnie! :grin:
Na razie co prawda żadnych gorszących treści nie było, więc nie wiem, czemu ta pora, ale może właśnie dla dobra matek wcześniej usypiających dzieci. Dla singli to początek wieczoru :grin:

Marija - Pon 05 Mar, 2007 08:52

Niesingle często wedle 23 padają na nos, czyli zasypiają w każdej pozycji, byle nie stojącej :mrgreen: .
Alison - Pon 05 Mar, 2007 09:54

Aaa nie denerwujcie mnie. Pora dla mnie w sam raz, ale kanał? No kanał po prostu :sad:

P.S. A może byś Trzykroteczko streszczała po troszeczku, tym co są losem pokrzywdzeni i własnym uporem :roll:

Marija - Pon 05 Mar, 2007 10:42

:pociesz: Postaram się opowiedzieć własnemi słowami, jak nie zapomnę obejrzeć :wink: . Chyba że to tylko do Trzykrotki rozpaczliwe wołanie.
Alison - Pon 05 Mar, 2007 10:57

Marija napisał/a:
:pociesz: Postaram się opowiedzieć własnemi słowami, jak nie zapomnę obejrzeć :wink: . Chyba że to tylko do Trzykrotki rozpaczliwe wołanie.

Do wszystkich litościwych dusz co mają te Style, których ja nie posiadam :cry:

Marija - Pon 05 Mar, 2007 11:02

Stylów nie posiadasz, ale za to styl masz! :grin: