Powieści Jane Austen - "Sanditon" - powieść w odcinkach
Gosia - Pią 25 Sie, 2006 13:05
Co prawda nie wiem co to ma wspolnego z prawem autorskim...
Mag - Pią 25 Sie, 2006 13:18
HURRRRA
Wiedziałam, że dobre serce nie pozwoli Ci patrzeć jek więdniemy w niewiedzy dziękuję
Aga85 - Pią 25 Sie, 2006 16:00
| Mag napisał/a: | Ago mam nadzieję,że się nie obrazisz jeśli zadam pytanie Gosi?
Gosiu, czy mogłabyś wykorzystać skaner, którym posłużyłaś się przy "Oneginie" w celu propagacji SANDITONU?
Wiem z dobrych źródeł ( ), że masz tą książkę Proszę
Odciążyłoby to Agę i dało nam dostęp do jedynej nieprzeczytanej JA |
Mag, nie mam powodu się obrażac. To Wy mi wybaczcie dziewczęta, ale ostatnio jestem strasznie zaganiana, mam mnóstwo obowiązków i na nic nie mam czasu, nie mówiąc już o komputerze, przed którym spędzam naprawde minimalną ilośc czasu
Cieszę się, Mag, że znalazłas wyjście z sytuacji, a Gosia zgodziła się pomóc. Gdybym miała skaner poszłoby łatwiej, ale na przepisywanie nie mam ostatnio czasu. Tak więc raz jeszcze wybaczcie, że Was tak zaniedbałam. I dziękuję Ci bardzo, Gosiu, że zgodziłas się mnie zastąpic
Gosia - Nie 27 Sie, 2006 11:50
Ze wzgledu na to, ze ta ksiazka zostala wydana stosunkowo niedawno przez wydawnictwo Proszynski i Spolka, zeby byc w zgodzie z prawem autorskim, postanowilam nie zamieszczac tych fragmentow. To co jest do tej pory traktujemy jako material pogladowy.
Mag - Śro 06 Wrz, 2006 10:59
Dopiero dotarłam do moich przesyłek ---- Gosiałku - nasza Mróweczko padam do nóżek
Tyle szczęścia na raz, nie wiem kiedy Ty znajdujesz na to wszystko czas, bo ja się nie wyrabiam, o czym świadczy ograniczona obecność Bridget na naszym forum :cry:
Bardzo dziękuję :grin:
milka - Wto 26 Wrz, 2006 08:47
Ale się cieszę że tu trafiłam
Ago, dzieki za link do Sanditon (już ściągnęłam, a nawet wydrukowałam) i za wklepywane przez Ciebie kawałki. Dołączam do grona zaglądających tu z myślą: i co dalej?
Trzykrotka - Wto 26 Wrz, 2006 12:05
Milko, ja mam Sanditon :grin: Już wydrukowane przez Prószyńskiego i spółkę. Zajrzyj na kawę, zapraszam :grin:
milka - Wto 26 Wrz, 2006 17:11
Trzykrotko, jak będzie i Sanditon i kawa to ja i bez zaproszenia przyjdę :smile: Niech no tylko moja 2-ga połowa wróci z Montenegro - zawijam kiecę i lecę
|
|
|