Richard Armitage - Berlin Station
praedzio - Śro 22 Lis, 2017 12:45
Specjalsem.
Anaru - Śro 22 Lis, 2017 13:40
Możliwe, pamiętam, że faktycznie dobrze się oglądało
BeeMeR - Śro 22 Lis, 2017 14:18
Mnie też się dobrze oglądało
W sumie następny sezon z dwoma specjalsami też
praedzio - Śro 22 Lis, 2017 14:31
Teraz jest nowa obsada, bo reaktywowano Strike Back. Na razie obejrzałam pierwszy odcinek i powiem, że też nie jest źle. Ale ja jestem niewymagający target: wystarczy mi piękna mężczyzna (Daniel MacPherson) z gunem w łapkach i mogę oglądać.
BeeMeR - Śro 22 Lis, 2017 14:49
No niestety, ja już odpadłam jakiś czas temu i nie planuję powrotu
ita - Nie 26 Lis, 2017 01:01
| Fibula napisał/a: | Pamiętaj, że rozpędza się wolno, tak z połowę sezonu, za to potem 1000% akcji. |
Racja, dokładnie połowę sezonu, mnie wciągnęło przy oglądaniu 5 odcinka. Wcześniejsze odcinki oglądałam właściwie tylko, żeby sobie popatrzeć i posłuchać RA.
Caitriona - Nie 26 Lis, 2017 13:20
A ja dalej oglądam Strike Back Takie moje guilty pleasure.
praedzio - Nie 26 Lis, 2017 14:13
Jako i u mnie.
Co prawda, wciąż się dziwię, że Daniel MacPherson nie ma tu elfich uszu, ale za to ma fajny tatuaż.
ita - Wto 28 Lis, 2017 22:10
Tak sobie oglądam Berlin Station, już 2 sezon i nie wiem kiedy akcja tak mnie wciągnęła, że jak się trafił odcinek prawie bez RA (3), to nawet nie zauważyłam jego nieobecności i kiedy mnie wciągnęły historie innych postaci. Bardzo fajnie się to ogląda, tym bardziej, że w życiu nie oglądałam takich seriali i gdyby właśnie nie RA, to bym nawet nie spojrzała w tamtą stronę. Że też tak łatwo się uprzedzić do czegoś, czy może nawet coś sobie wmówić.
praedzio - Wto 28 Lis, 2017 22:12
My Cię tu jeszcze wyedukujemy....
ita - Wto 28 Lis, 2017 22:17
| praedzio napisał/a: | My Cię tu jeszcze wyedukujemy.... |
Nauka to potęgi klucz, jakoś tak mówią, nie?
Bardzo przyjemna ta edukacja, no, no.
Agn - Wto 19 Cze, 2018 20:44
Ita, do raportu!
Ty mnie powiedz - czy Berlin station jest naprawdę godne uwagi? Tak żeby się o ten serial zabijać? Bo męczę się ze zdobyciem już któryś raz i nie mogę tego coco jumbo za choinkę. Zastanawiam się - może jednak nie powinnam się aż tak wysilać i dać sobie siana?
Alicja - Śro 20 Cze, 2018 06:51
Agn,nie wysilaj się bo zawsze mogę podesłać ci pendrive.
Agn - Śro 20 Cze, 2018 10:35
To by mi ulatwilo zycie, bo cosik mam problemy...
A im bardziej nie moge coco jumbo tym bardziej mam chec zobaczenia Rysia.
ita - Śro 20 Cze, 2018 16:45
| Agn napisał/a: | Ita, do raportu!
Ty mnie powiedz - czy Berlin station jest naprawdę godne uwagi? Tak żeby się o ten serial zabijać? Bo męczę się ze zdobyciem już któryś raz i nie mogę tego coco jumbo za choinkę. Zastanawiam się - może jednak nie powinnam się aż tak wysilać i dać sobie siana? |
Się stawiam
Myślę, że zabijać się za serial to nie warto, obejrzeć - tak. Na początku, chyba ze dwa pierwsze odcinki, miałam lekki problem z wciągnięciem się w serial, oglądałam go tylko dla RA. To był pierwszy (i ostatni) współczesny serial z RA, który oglądałam. Więc byłam ciekawa. Ale później wciągnęło mnie tak bardzo, że w ogóle nie było dla mnie ważne, czy RA jest na ekranie, czy też nie. Polecam! Może to nie jakiś super serial, wybitny i ambitny, ale dobry na pewno
Anaru - Śro 20 Cze, 2018 23:06
| Agn napisał/a: | Ita, do raportu!
Ty mnie powiedz - czy Berlin station jest naprawdę godne uwagi? Tak żeby się o ten serial zabijać? Bo męczę się ze zdobyciem już któryś raz i nie mogę tego coco jumbo za choinkę. Zastanawiam się - może jednak nie powinnam się aż tak wysilać i dać sobie siana? |
Ech, przecież ja to mam, bo zgarniałam dla Praedzia i to dwa razy, bo mi za pierwszym razem dysk padł i zeżarło wraz z innym dobytkiem . Weź penika w piątek.
A ja Praedziowi zapomniałam w końcu wysłać
Agn - Czw 21 Cze, 2018 09:15
Masz to? O...
Anaru - Czw 21 Cze, 2018 09:45
Nie pytałaś to nie mówiłam
Tylko teraz muszę wyczaić na którym dysku
Agn - Czw 21 Cze, 2018 10:00
Nie wiem, co masz na dyskach, ty masz tam miliard rzeczy.
Agn - Pią 22 Cze, 2018 09:16
Pierwszy odcinek byl bardzo ciekawy. Rysiek wygladal absolutnie do schrupania. Tylko on jest taki nieamerykanski do cna...
Anaru - Pią 22 Cze, 2018 09:23
Weź dyszczek
ita - Pią 22 Cze, 2018 13:54
| Agn napisał/a: | Pierwszy odcinek byl bardzo ciekawy. Rysiek wygladal absolutnie do schrupania. Tylko on jest taki nieamerykanski do cna... |
Ja go chyba jednak wolę w serialach kostiumowych.
Agn - Pią 22 Cze, 2018 14:02
Ja tez, ale tutaj dopiero widac jak nalezy, ze to jest kawal chlopa, a poza tym w garniturze prezentuje sie niebiansko.
Dzis machne chyba na dobranoc drugi odcinek. Bardzom ciekawa, co dalej.
ita - Pią 22 Cze, 2018 19:50
O, to znaczy, że się wciągnęłaś się od początku. Mnie pierwszy odcinek nie porwał. Za to później, ho ho
Agn - Pią 22 Cze, 2018 20:03
Wciagnelam sie. Ale ja lubie takie historie szpiegowskie.
|
|
|