To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Gotowe na wszystko

Jeannette - Sob 15 Lip, 2006 12:21

A ja nie oglądałam i dzisiaj nie ma powtórki..... :cry: wredny Polsat. :evil:
Gitka - Sob 15 Lip, 2006 16:04

Dziewczyny zobaczcie tu ponoć Polsat nie wyemitował jednej sceny
przeczytajcie dialog Gabrielle :grin:

http://www.filmweb.pl/%21...Topic,id=471689

Agnesse - Czw 20 Lip, 2006 09:27

Kolejny aktor dołącza do obsady "Gotowych na wszystko"

Potwierdziły się plotki, że Joshowi Hendersonowi, słabo znanemu polskim widzom aktorowi, który w Ameryce cieszy się coraz większą popularnością, zaproponowano rolę w 15 odcinkach "Gotowych na wszystko". Zagra on rolę 18-letniego siostrzeńca Eddie Britt granej przez Nicollette Sheridan. Przyjedzie do Wisteria Lane, by sprawiać kłopoty swojej ciotce i prawdopodobnie by rozkochać w sobie, którąś z mieszkanek młodego pokolenia.

Fabuła trzeciego sezonu "Gotowych na wszystko" ma wrócić do ciemnych korzeni pierwszej części przygód zdesperowanych gospodyń domowych. Jednocześnie serial ma być śmieszniejszy, niż sezon poprzedzający.

Źródło: FilmWeb

Aragonte - Śro 03 Maj, 2017 21:26

Czy ktoś może wie, gdzie można legalnie obejrzec "Desperatki"? Trzeba się zalogowac na jakimś zalukaj albo czymś podobnym? Przyjaciółka od dawna mnie namawia, więc może ulegnę i choc spróbuję :mysle: Widziałam pojedyncze odcinki, ale nic z tego nie pamiętam, więc to się nie liczy.
milenaj - Śro 03 Maj, 2017 22:31

Aragonte, zobacz na tvseriesonline....

zalukaj to już nie ma. Ja oglądałam niedawno całkiem, zimą na odstresowanie. i nadal daje radę. ;)

także polecam.

I tutaj chyba jest

http://iitv.pl/gotowe-na-...rican-dad-pilqc

Anaru - Pią 12 Maj, 2017 18:24

Oglądałam to kiedyś z przyjemnością :mrgreen: , ale kompletnie nie pamiętam w którym sezonie przerwałam :mysle: