Komunikaty - Zrzutka na domenę/serwer 2014
ŁukaszG - Wto 15 Lip, 2014 23:27
Witam
Od tygodnia nikt nowy się nie dopisał, czas leci więc zamykam listę.
Zgodnie z moją wcześniejszą informacją, osoby chętne do zrzutki, które nie wpisały się do chwili obecnej, mogę także przelać odpowiednią kwotę w dowolnym czasie. Wszelkie nadpłaty wynikłe w ten sposób, a także przez dodatkowe złotówki, które czasami pojawiają się w Waszych wpłatach, przejdą na przyszły rok. Pod koniec sierpnia, w tym samym wątku poinformuję Was, ile uzbierało się "nadpłaty", którą przeznaczymy na przyszłoroczną zrzutkę.
Składka dla osób, które zrzucają się na serwer i jedną domenę wynosi 8zł.
Składka dla osób, które zrzucają się na serwer i dwie domeny wynosi 15zł.
Podobnie jak w poprzednich latach proszę o umieszczanie w tytule przelewu jedynie wyrazu forum oraz swojego nicka z forum. Wyraz 'forum' poprzedzający nick jest dla mnie bardzo ważny, pozwoli mi potem szybko przefiltrować wpłaty na obu kontach.
Proszę także - jak w poprzednich latach - aby nie informować mnie na PW bądź maila o dokonanych już wpłatach, z pewnością wszystkie zostaną zauważone.
Jak co roku konta są te same (bank PKO BP i mBank), a ponieważ jak widzę prawie wszystkie osoby z listy zrzucały się w poprzednich latach, więc pewnie są w stanie odnaleźć moje PW z numerem kont w swoich skrzynkach. Osoby, które z jakiś powodów nie mają numerów kont proszone są o napisanie do mnie w tej sprawie, postaram się odpisać w ciągu doby.
Proszę o dokonanie wpłat do końca lipca. Dziękuję.
Pozdrawiam
Łukasz
ŁukaszG - Nie 03 Sie, 2014 22:09
Bardzo proszę o dokonanie wpłaty w ramach tegorocznej zrzutki.
Łukasz
Aragonte - Nie 03 Sie, 2014 22:24
Łukaszu, a ile osób nie wpłaciło? Dużo brakuje?
Pewnie ktoś się urlopuje i nie zagląda na forum
Eeva - Pon 04 Sie, 2014 08:18
Zapomniałam !!!!
Przepraszam, juz wpłacam.
BeeMeR - Pon 04 Sie, 2014 08:28
I ja
Anaru - Pon 04 Sie, 2014 11:48
| Aragonte napisał/a: | Pewnie ktoś się urlopuje i nie zagląda na forum |
Albo sklerozę ma
Trzykrotka - Wto 05 Sie, 2014 16:07
Przelałam wczoraj (przedwczoraj? ) - niestety jak to bywa - wyleciało mi kompletnie z głowy
Alicja - Wto 05 Sie, 2014 20:49
Nie zdążyłam wpisać się na listę, ale przelew już zrobiłam
ŁukaszG - Wto 05 Sie, 2014 21:33
Witam
Do kompletu brakuje już tylko trzech osób, na koniec tygodnia przypomnę im się na PW.
Dziękuję za wszystkie dotychczasowe wpłaty.
Pozdrawiam
Łukasz
arlekin - Śro 06 Sie, 2014 23:39
Właśnie wróciłam z urlopu. Zaraz zapłacę, ale moglibyście wskazać mi konto, bo oczywiście nie mogę się odnaleźć.
Przepraszam za opóźnienie.
ŁukaszG - Czw 07 Sie, 2014 06:43
Witam
Konta poszły na PW
Łukasz
Justine - Pią 08 Sie, 2014 13:20
Bardzo przepraszam za opóźnienie przelew dziś wysłałam
akne - Pon 25 Sie, 2014 18:59
Jak sądzę, już nikt nie przebije tak skończonej sklerotyczki jak ja Wakacje, choroby, brak internetu, odmawiający współpracy komp - nie są wytłumaczeniem... A jednak...
Wybacz Adminie
ŁukaszG - Pon 25 Sie, 2014 22:20
Witam
Dziękuję za wszystkie wpłaty.
W wyniku tegorocznej zbiórki, uzyskaliśmy nadpłatę w wysokości 4zł.
Podobnie jak we wcześniejszych latach, nadpłata zostanie przekazana na poczet przyszłorocznej zbiórki za około 10 m-cy.
Pozdrawiam
Łukasz
|
|
|