Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu
Loana - Czw 11 Lip, 2013 17:32
Kasiek, spójrz na fakty, które przedstawiłaś na forum. Poznałam Twoją Mamę - to super babeczka, konkretna - powiedziałabym, że sprawia wrażenie zaradnej. Nic nie pisałaś, jakoby Twoi Rodzice byli niepełnosprawni, w żadnym aspekcie. Więc jeśli tyle wiem, to stąd moje zdziwienie, że piszesz o nich jakby byli jakimiś dziećmi, które bez Ciebie same w domu nie wytrzymają. Szanuję Twoich Rodziców i uważam, że można im zaufać, że sobie dadzą radę Ale oczywiście mogę nie znać wszystkich faktów, w końcu nie o wszystkim piszesz. Tylko nie bądź zaskoczona moją reakcją - sądząc po tym, co mogłam poznać na forum Twoi Rodzice są naprawdę w porządku i nie trzeba koło nich skakać
Anonymous - Czw 11 Lip, 2013 17:57
Patrząc na fakty, które przedstawiłam i które Ty czytałaś
Inna sprawa, że wszystkiego mam nie pisać. Ty patrzysz na to tak, ja inaczej. Nie twierdzę, że sobie nie poradzą, bo to nie o to chodzi.
W tej sytuacji nie wiesz wszystkiego i nie możesz wiedzieć lepiej niż ja. Ciągniesz rozmowę, nie wiem w jakim celu. Napisałam, że mogę mieć problem z wyjazdem i tyle.
A Mamik i Tacik rządzą, to wiadomo
Loana - Pią 12 Lip, 2013 09:35
Przepraszam Kasiek, chyba za mocno zareagowałam. To wyraz mojej zazdrości o Twoich Rodziców - bardzo chciałabym mieć takich. I pewnie stąd moja reakcja. Bo gdybyś napisała po prostu, że Ci nie pasuje to pikuś, taki rodzaj tradycji na forum, w ogóle nie zwróciłabym uwagi. Ale Ty napisałaś w takiej formie, że odebrałam to jako zarzut, że ferajna w domu nie daje Ci jechać, bo są tacy niesamodzielni - a przecież tak nie jest, masz wspaniałych Rodziców. I dlatego rzuciłam się ich bronić własną szeroką piersią Ale masz rację, nie ma co kruszyć kopii nie znając szczegółów, dlatego przepraszam Ciebie i Twoich Rodziców, że w ogóle wciągnęłam ich w te rozmowy na forum
Anonymous - Pią 12 Lip, 2013 10:00
Nie Loano nie masz za co przepraszać )
Mam wspaniałych Rodziców, są za wspaniali, ciężko jest być dzieckiem ludzi tak dobrych i fajnych, uczeń nigdy nie przerośnie Mistrzów. Oni są samodzielni, za samodzielni, muszę pilnować, żeby nie rozwijali żagli za bardzo, bo mają swoje lata. Gdyby to byly moje dzieci dostaliby po tyłku i zamknęłabym ich za karę w komórce pod schodami, a tak mogę tylko być i pilnować.
Agn - Nie 21 Lip, 2013 20:49
Eevo, i jak? Coś ustalono względem terminu?
Swoją szosą dziś na 3 godzinki zawitała do Wrocka Barbarella. Zatem wrocławianki się skrzyknęły i na chybcika na lodach i plotach wylądowało towarzystwo w postaci niżej podpisanej, Anaru, Trifle, Loany i, oczywiście, Barbarelli. Fajnie było! Krótko, ale strasznie sympatycznie.
Loana - Nie 21 Lip, 2013 20:53
Potwierdzam, super było! Przepraszam Agn za moje niewybredne komentarze, oczywiście żartowałam - moim stylem niestety -_-'
Cieszę się, że mogłam poznać Trifle i spotkać się z dziewczynami, a zwłaszcza z Barbarellą
Agn - Nie 21 Lip, 2013 21:30
Loano, gdybyś mnie obraziła, strzeliłabym focha na miejscu. Wiem, że to był żart i mam z niego ubaw. Spokojnie.
trifle - Nie 21 Lip, 2013 21:58
Który który żart?
Potwierdzam, było fajnie
Loana - Nie 21 Lip, 2013 22:02
Agn - tak, to był żart, ale jak zwykle nie wyszedł mi zbyt subtelnie - ech, taki mój los Ale Ciebie mogę przeprosić - robię to nawet z przyjemnością
Anaru - Nie 21 Lip, 2013 22:10
| trifle napisał/a: | | Który który żart? |
Przypuszczam, że błyszczący
Agn - Nie 21 Lip, 2013 22:16
Loano, ale nie masz za co przepraszać, przecież się z tego śmiałam.
No weź, bo zaraz ktoś pomyśli, że zamiast na lody poszłyśmy się mieszać z błotem.
trifle - Nie 21 Lip, 2013 22:23
Spaliły mi się ramiona. Tego nie przewidywałam
Ponoć taka pogoda przez dwa tygodnie ma być. Zwariuję
Agn - Nie 21 Lip, 2013 22:30
Też mam czerwone ramiona, ale nie jest tak tragicznie. 2 tygodnie? SERIO? SUUUUUUUPEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eeva - Pon 22 Lip, 2013 08:23
| Agn napisał/a: | | Eevo, i jak? Coś ustalono względem terminu? |
termin chyba pozostaje 15-18 sierpnia
Agn - Pon 22 Lip, 2013 09:19
Klepię sobie termin weekendowy.
Anaru - Pon 22 Lip, 2013 23:40
Ja sobie też klepię
Agn - Pon 22 Lip, 2013 23:51
Nie dało rady w piątek, ale w sobotę powinnam móc wpisać sobie wolne. Uff...
Anaru - Wto 23 Lip, 2013 00:25
U mnie też tylko weekend wchodzi w rachubę.
Eeva - Wto 23 Lip, 2013 08:12
Wspaniale. To w takim razie ja czwartek i piątek rezerwuję sobie na Drezno
Agn - Wto 23 Lip, 2013 10:05
A przez całą sobotę i niedzielę będziesz musiała się męczyć w moim towarzystwie.
Loana - Wto 23 Lip, 2013 10:14
Na osłodę jest szansa, że chwilę spędzisz w moim wspaniałym towarzystwie
Eeva - Wto 23 Lip, 2013 11:02
| Agn napisał/a: | | A przez całą sobotę i niedzielę będziesz musiała się męczyć w moim towarzystwie. |
Myślę, że jakoś to przezyję:D
Anaru - Wto 23 Lip, 2013 13:23
Będziesz musiała przeżyć większe stado
Eeva - Wto 23 Lip, 2013 13:24
Hahaha, jakoś się tym nie martwię
Eeva - Pią 26 Lip, 2013 08:31
Nastąpiła zmiana planów. Tzn nadal przyjeżdżam, termin ten sam, tylko 16-17 jestem w Dreźnie. To znaczy, że we Wro będę 15 i 18
Przepraszam za zamieszanie czasowe
|
|
|