Aktorzy - Jack Davenport
Gitka - Sob 24 Cze, 2006 18:25
Moniczko, ta fotka to z Piratów
http://www.jack-davenport...ls.php?album=23
A mogłabyś mi tylko tak w przybliżeniu, napisać o czym rozmawia Jack w tym wywiadzie.
Proszę.
Ale mi wstyd :oops:
Admete - Sob 24 Cze, 2006 22:03
Oprócz Piratów widziałam tego aktora tylko w jednej części zagadek Miss Marple. Grał tam przystojnego policjanta
Caitriona - Nie 25 Cze, 2006 14:16
Jejku, co oni mu tam zrobią w tej części "Piratów..."? Biedny komandor Norrington nie wygląda jak on sam; przypomina pirata...
Anonymous - Nie 25 Cze, 2006 23:50
Giteczko, jaki wstyd, ja też trzy po trzy rozumiem z tego wywiadu. Straszny tam hałas, ale postaram się wsłuchać i napiszę jak to zrozumiałam
Gosia - Nie 25 Cze, 2006 23:52
Moniko, a co Ty za Goscia robisz?
Monika - Pon 26 Cze, 2006 08:41
| Gosia napisał/a: | Moniko, a co Ty za Goscia robisz? |
Faktycznie, ostatnio zaliczyłam kilka gościnnych występów
Anonymous - Wto 27 Cze, 2006 02:07
za to w końcu wygląda jak należy
Gitka - Wto 27 Cze, 2006 09:15
Tutaj też wygląda bardzo interesująco...
Anonymous - Wto 27 Cze, 2006 09:23
Bardzo.
Monika - Wto 27 Cze, 2006 09:57
Ciekawe kto go tak urządził.
Gitko, przesłuchałam wywiad i powiem szczerze że nie wszystko rozumiem, Jack mówi często niewyraźnie, no i ten okropny hałas sztućców, rozmowy ludzi.
Może napiszę w skrócie to co zrozumiałam, pytania dotyczyły ról Jacka w "This life" (mnóstwo ludzi wciąż pamięta Jacka jako Milesa)i "Coupling", jakieś podobieństwa. Jack odpowiedział że jako Steve miał inną fryzurę, z czego był bardzo zadowolony. Poza tym "Coupling" to dosyć długi sitcom, ale gra w nim to świetna zabawa. Na koniec reporter pyta jakiego amerykańskiego aktora widziałby w roli Steva: Sean Penn, Jack Nicholson, Tim Robbins.
I to tyle, może dałoby się kogoś namówić bardziej kompetentnego do tłumaczenia :grin: Dziewczyny, kto się zgłasza?
Gitka - Wto 11 Lip, 2006 16:08
Caitrionko, świetne avatary dodałaś :grin:
Piraci biją rekordy oglądalności :grin:
Tacy przystojni faceci tam grają, że nie ma się w ogóle co dziwić
Monika - Czw 13 Lip, 2006 15:37
Dzięki Caitri, avatary świetne :grin:
Piraci w kinach już za tydzień
Caitriona - Czw 13 Lip, 2006 16:04
Dołokładam swoją wesołą 'twórczość':
Gitka - Czw 13 Lip, 2006 19:37
Caitriono, Twoja twórczość jak zwykle rewelacyjna.
Moniczko, już jesteś z Nami?
Davenport bardzo się cieszy
Monika - Czw 13 Lip, 2006 19:57
Caitri, perfekcyjnie, jak zawsze
Gitko, ja też się cieszę, że Was widzę i Jacka tez, a jakże
Davenport na premierze Piratów
Z żoną
Gitka - Czw 13 Lip, 2006 20:00
Moniczko, ale fajne fotki znalazłaś.
Ciekawe o czym to panowie rozmawiają, że tak się ubawił.
Ale ładnie wygląda na tym zdjęciu z żoną, przystojniak bez dwóch zdań.
ANGELO - Czw 13 Lip, 2006 20:01
| Harry_the_Cat napisał/a: | | ANGELO napisał/a: | ostatnio oglądałam The wedding date z jego udziałem - taka ckliwa komedia romantyczna grał tam rolę drugoplanową a w sumie patrząc na tytuł to pierwsze skrzypce bo to on był panem młodym
początkowo nie skojarzyłam nazwiska z osobą ale pomogły mi zdjęcia w niebieskiej koszuli np. |
I warto obejrzeć? Bo się ostatnio zastanawiałam... |
kwestia gustu jeżeli lubisz tego typu filmy to polecam bo jest zabawny
jest to typowa komedia romantyczna utrzymana w lużnej formie z pozytywnym
zakończeniem oczywiście
jeżeli podobała ci się Pretty women to ten też ci się spodoba są o podobnej tematyce
Monika - Czw 13 Lip, 2006 20:11
Ogromnie podoba mi się aktorka grająca główną rolę w "Pretty man", prześliczna rudowłosa kobieta, podobno ulubiona aktorka Woodego Allena.
Żona Davenporta nie specjalnie mi się podoba, ma bardzo ostre rysy twarzy, z tego co wyczytałam to przed ślubem znali się szmat czasu.
Caitriona - Czw 13 Lip, 2006 22:15
Na tym pierwszym zdjęciu Moniki, no po prostu miód dla mych oczu: Depp, Davenport, Hollander i Nighy. Piękne.
Agnesse - Sob 15 Lip, 2006 18:40
| Monika napisał/a: | | Ogromnie podoba mi się aktorka grająca główną rolę w "Pretty man", prześliczna rudowłosa kobieta, podobno ulubiona aktorka Woodego Allena. |
To Julia Roberts, zagrała w jeszcze wielu filmach :grin:
Admete - Sob 15 Lip, 2006 22:13
W Pretty Man grała Debra Messing, natomiastw Pretty Woman Julia Roberts. O który film chodziło?
Agnesse - Nie 16 Lip, 2006 11:11
Admete, przepraszam, przeoczyłam brak "wo" przed "man". Nie wiem, czy druga aktorka jest też rudowłosa, ale to było pierwsze skojarzenie. Trochę nie bardzo wiedziałam jak połączyć to z Woody Allenem, ale procesy myslowe blondynki potrafią wiele rzeczy zdziałać :smile:
Monika - Pon 17 Lip, 2006 12:08
| Admete napisał/a: | | W Pretty Man grała Debra Messing, natomiastw Pretty Woman Julia Roberts. O który film chodziło? |
Chodziło mi o "Wedding date", nie wiem skąd mi się wziął ten "Pretty man"
I właśnie o Debrę Messing A włosy ma rude i to ogniście rude :grin:
http://images-eu.amazon.c...02.LZZZZZZZ.jpg
Sprawdziłam właśnie na filmwebie, u nas ten film nosił nazwę "Pretty man, czyli chłopak do wzięcia" - stąd ta omyłka :grin:
Monika - Pon 17 Lip, 2006 12:15
Wracając do Jacka, to zaczynam coraz bardziej się przekonywać do jego pirackiego wyglądu
WOW Może i jest rozchełstany, rozwichrzony i co tam jeszcze, ale wygląda ciekawiej niż w pierwszej części, mundurowi mówię stanowcze nie
Anonymous - Pon 17 Lip, 2006 13:03
Grzeczniutki Janc w mun durku i garnitutrku mnie nie kręci. Cos tak jak tez gosc grajacy meza Małgosi (i brata Marysi). Podobni sa typem irody.
Jednak Jack obrośniety - mniamuśny przeraźliwie !!!!!!
|
|
|