To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Jack Davenport

Gitka - Sob 24 Cze, 2006 18:25

Moniczko, ta fotka to z Piratów
http://www.jack-davenport...ls.php?album=23
A mogłabyś mi tylko tak w przybliżeniu, napisać o czym rozmawia Jack w tym wywiadzie.
Proszę.
Ale mi wstyd :oops:

Admete - Sob 24 Cze, 2006 22:03

Oprócz Piratów widziałam tego aktora tylko w jednej części zagadek Miss Marple. Grał tam przystojnego policjanta :-)
Caitriona - Nie 25 Cze, 2006 14:16

Jejku, co oni mu tam zrobią w tej części "Piratów..."? Biedny komandor Norrington nie wygląda jak on sam; przypomina pirata...

Anonymous - Nie 25 Cze, 2006 23:50

Giteczko, jaki wstyd, ja też trzy po trzy rozumiem z tego wywiadu. Straszny tam hałas, ale postaram się wsłuchać i napiszę jak to zrozumiałam :wink:
Gosia - Nie 25 Cze, 2006 23:52

Moniko, a co Ty za Goscia robisz? ;)
Monika - Pon 26 Cze, 2006 08:41

Gosia napisał/a:
Moniko, a co Ty za Goscia robisz? ;)

Faktycznie, ostatnio zaliczyłam kilka gościnnych występów :wink:

Anonymous - Wto 27 Cze, 2006 02:07

za to w końcu wygląda jak należy :D
Gitka - Wto 27 Cze, 2006 09:15

Tutaj też wygląda bardzo interesująco...

Anonymous - Wto 27 Cze, 2006 09:23

Bardzo.
Monika - Wto 27 Cze, 2006 09:57

Ciekawe kto go tak urządził.

Gitko, przesłuchałam wywiad i powiem szczerze że nie wszystko rozumiem, Jack mówi często niewyraźnie, no i ten okropny hałas sztućców, rozmowy ludzi.

Może napiszę w skrócie to co zrozumiałam, pytania dotyczyły ról Jacka w "This life" (mnóstwo ludzi wciąż pamięta Jacka jako Milesa)i "Coupling", jakieś podobieństwa. Jack odpowiedział że jako Steve miał inną fryzurę, z czego był bardzo zadowolony. Poza tym "Coupling" to dosyć długi sitcom, ale gra w nim to świetna zabawa. Na koniec reporter pyta jakiego amerykańskiego aktora widziałby w roli Steva: Sean Penn, Jack Nicholson, Tim Robbins.

I to tyle, może dałoby się kogoś namówić bardziej kompetentnego do tłumaczenia :grin: Dziewczyny, kto się zgłasza?

Gitka - Wto 11 Lip, 2006 16:08

Caitrionko, świetne avatary dodałaś :grin:
Piraci biją rekordy oglądalności :grin:
Tacy przystojni faceci tam grają, że nie ma się w ogóle co dziwić :wink:

Monika - Czw 13 Lip, 2006 15:37

Dzięki Caitri, avatary świetne :grin:
Piraci w kinach już za tydzień :wink:

Caitriona - Czw 13 Lip, 2006 16:04

Dołokładam swoją wesołą 'twórczość':

Gitka - Czw 13 Lip, 2006 19:37

Caitriono, Twoja twórczość jak zwykle rewelacyjna.
Moniczko, już jesteś z Nami?
Davenport bardzo się cieszy :wink:

Monika - Czw 13 Lip, 2006 19:57

Caitri, perfekcyjnie, jak zawsze :wink:
Gitko, ja też się cieszę, że Was widzę i Jacka tez, a jakże :banan: :banan: :banan:

Davenport na premierze Piratów

Z żoną

Gitka - Czw 13 Lip, 2006 20:00

Moniczko, ale fajne fotki znalazłaś.
Ciekawe o czym to panowie rozmawiają, że tak się ubawił.
Ale ładnie wygląda na tym zdjęciu z żoną, przystojniak bez dwóch zdań.

ANGELO - Czw 13 Lip, 2006 20:01

Harry_the_Cat napisał/a:
ANGELO napisał/a:
ostatnio oglądałam The wedding date z jego udziałem - taka ckliwa komedia romantyczna grał tam rolę drugoplanową a w sumie patrząc na tytuł to pierwsze skrzypce bo to on był panem młodym
początkowo nie skojarzyłam nazwiska z osobą ale pomogły mi zdjęcia w niebieskiej koszuli np.

I warto obejrzeć? Bo się ostatnio zastanawiałam...

kwestia gustu jeżeli lubisz tego typu filmy to polecam bo jest zabawny
jest to typowa komedia romantyczna utrzymana w lużnej formie z pozytywnym
zakończeniem oczywiście :mrgreen:
jeżeli podobała ci się Pretty women to ten też ci się spodoba :wink: są o podobnej tematyce :lol:

Monika - Czw 13 Lip, 2006 20:11

Ogromnie podoba mi się aktorka grająca główną rolę w "Pretty man", prześliczna rudowłosa kobieta, podobno ulubiona aktorka Woodego Allena.

Żona Davenporta nie specjalnie mi się podoba, ma bardzo ostre rysy twarzy, z tego co wyczytałam to przed ślubem znali się szmat czasu.

Caitriona - Czw 13 Lip, 2006 22:15

Na tym pierwszym zdjęciu Moniki, no po prostu miód dla mych oczu: Depp, Davenport, Hollander i Nighy. Piękne. :)
Agnesse - Sob 15 Lip, 2006 18:40

Monika napisał/a:
Ogromnie podoba mi się aktorka grająca główną rolę w "Pretty man", prześliczna rudowłosa kobieta, podobno ulubiona aktorka Woodego Allena.

To Julia Roberts, zagrała w jeszcze wielu filmach :grin:

Admete - Sob 15 Lip, 2006 22:13

W Pretty Man grała Debra Messing, natomiastw Pretty Woman Julia Roberts. O który film chodziło?
Agnesse - Nie 16 Lip, 2006 11:11

Admete, przepraszam, przeoczyłam brak "wo" przed "man". Nie wiem, czy druga aktorka jest też rudowłosa, ale to było pierwsze skojarzenie. Trochę nie bardzo wiedziałam jak połączyć to z Woody Allenem, ale procesy myslowe blondynki potrafią wiele rzeczy zdziałać :smile:
Monika - Pon 17 Lip, 2006 12:08

Admete napisał/a:
W Pretty Man grała Debra Messing, natomiastw Pretty Woman Julia Roberts. O który film chodziło?

Chodziło mi o "Wedding date", nie wiem skąd mi się wziął ten "Pretty man" :shock:
I właśnie o Debrę Messing :wink: A włosy ma rude i to ogniście rude :grin:
http://images-eu.amazon.c...02.LZZZZZZZ.jpg

Sprawdziłam właśnie na filmwebie, u nas ten film nosił nazwę "Pretty man, czyli chłopak do wzięcia" - stąd ta omyłka :grin:

Monika - Pon 17 Lip, 2006 12:15

Wracając do Jacka, to zaczynam coraz bardziej się przekonywać do jego pirackiego wyglądu :mrgreen:

WOW :thud: :thud: :thud: Może i jest rozchełstany, rozwichrzony i co tam jeszcze, ale wygląda ciekawiej niż w pierwszej części, mundurowi mówię stanowcze nie :banan: :banan: :banan:

Anonymous - Pon 17 Lip, 2006 13:03

Grzeczniutki Janc w mun durku i garnitutrku mnie nie kręci. Cos tak jak tez gosc grajacy meza Małgosi (i brata Marysi). Podobni sa typem irody.

Jednak Jack obrośniety - mniamuśny przeraźliwie !!!!!!