Komunikaty - Spotkanie górsko-sielskie
Anonymous - Czw 29 Mar, 2012 06:18
Aine sorri ale w tym gronie to ja jestem niedojdą wszechczasów...
Barbarella - Czw 29 Mar, 2012 20:13
Mnie to obojętne, chociaż wolałabym nie zaczynać od Giewontu...
Aragonte - Czw 29 Mar, 2012 20:41
| lady_kasiek napisał/a: | | Aine sorri ale w tym gronie to ja jestem niedojdą wszechczasów... |
No nie wiem, dzielnie Cię gonię - nie dalej jak dziś siadając w autobusie łupnęłam się w kolano tak mocno, że prawie z bólu zeszłam
Anonymous - Czw 29 Mar, 2012 20:43
Taaaak?
Astma, rozmiary orki, pięć minut sapania po tym jak wlozę na swoje III piętro, stawy wysiadające regularnie, ostatnio znowu biodro, i coś w śródstopiu.
Dzięki Bogu, życ długo nie chcę
Admete - Czw 29 Mar, 2012 21:46
Trzeba faktycznie poszukac jakiegos miejsca i lokum. Ja moge tylko w pierwszej połowie lipca lub pierwszej połowie sierpnia.
Anonymous - Czw 29 Mar, 2012 22:00
Ja bym proponowała Krynicę Górską, byłam tak kawałek czasu temu w swietnym i niedrogim pensjonacie... wspominam fenomenalnie, tylko to ciut po sezonie było, więc może dlatego tak tanio...
Agn - Czw 29 Mar, 2012 22:11
| Cytat: |
Mnie to obojętne, chociaż wolałabym nie zaczynać od Giewontu... |
Niekoniecznie zaraz Giewont. Ale góry-góry, nie pagórek za osiedlem.
Anonymous - Pią 30 Mar, 2012 00:29
To ja pewnie i tak odpadne - bede pod koniec sierpnia - moge przedluzyc lub przyspieszyc sobie urlop o te kilka-kilkanascie dni tak, aby zaczac od ostatniego weekendu sierpnia, albo na nim zakonczyc. Ale nie oplaca mi sie latac w te i nazad 2-krotnie w miesiacu... Przepraszam...
Barbarella - Pią 30 Mar, 2012 19:58
| Agn napisał/a: | | Cytat: |
Mnie to obojętne, chociaż wolałabym nie zaczynać od Giewontu... |
Niekoniecznie zaraz Giewont. Ale góry-góry, nie pagórek za osiedlem. |
Zdecydowanie góry-góry. Na dzień dzisiejszy pasuje mi druga połowa lipca i cały sierpień, mogą być także jakieś weekendy w maju i czerwcu.
Agn - Pią 30 Mar, 2012 23:42
Jakowyś weekendzik być może dałoby się skombinować. Jak będę przy kasie (bo w lipcu i sierpniu niczego nie gwarantuję), to by można pokoncypować.
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 11:21
No tęsknię za Wami.... muszę tak od maja zacząć jakieś weekendowe rundki objazdowe robić i poodwiedzac Was, bo ciągnie mnie do Was
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 14:12
na jakis weekend w okolicach lotniska, to i ja sie pisze
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 14:18
chyba w okolicach mojego lotniska....
Jeśli wspolny wypad to tam gdzie tanio. We wrześniu przybywa do Polski Il Divo i nie ma opcji, żeby mnie tam nie było.
Il Divo dla mnie to jak Loreena dla Aragonte....
Właśnie Loreeny dawno nie słuchałam
Barbarella - Sob 31 Mar, 2012 16:16
I nadal bez konkretnych terminów....
Weekend majowy wszyscy już mają zaplanowany?
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 16:32
Nie
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 18:16
dodam tylko ze termin przed i w czasie euro jest w moim przypadkub niemozliwy. Ceny biletow sa straszne...
Agn - Sob 31 Mar, 2012 18:18
Ja jeszcze nie bardzo wiem, który termin będzie moim majowym weekendem. O ile w ogóle się załapię.
BeeMeR - Sob 31 Mar, 2012 18:23
Ja to nawet nie wiem kiedy jest Euro
za to maj mam zaplanowany
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 18:27
ale za to skoro Il Divo jest w Polsce, postaram sie wymanewrowac urlop tak, aby sie zalapac
Kasiek, a gdzie jedziesz, do Sopotu i Gdanska, czy do Lodzi?
Agn - Sob 31 Mar, 2012 18:55
Ale! Ale! Córuś, ty sobie aby na pewno wyskrob kilka minut dla Wrocławia, hmm? Sherloczek czeka.
No chyba że całe ojro spędzisz we Wro, to spoko, nie ominiesz mnie szerokim łukiem.
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 18:57
Ociec, w zaleznosci od tego jak duzo czasu bede miec, tak czy inaczej Wrocek jest w moich jesiennych planach niezaleznie od tych sielsko-anielskich
Agn - Sob 31 Mar, 2012 19:04
Jak tylko zdybię cię w okolicach, to przymuszę do odwiedzin, nie ma to tamto.
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 19:11
No wiesz... ja m.in. do Cie sie wybieram, wiec przydybanie trudnym nie bedzie
Aragonte - Sob 31 Mar, 2012 19:25
| lady_kasiek napisał/a: | Jeśli wspolny wypad to tam gdzie tanio. We wrześniu przybywa do Polski Il Divo i nie ma opcji, żeby mnie tam nie było.
Il Divo dla mnie to jak Loreena dla Aragonte.... |
Ech, chciałabym się z Wami wszystkimi spotkać, ale kompletnie nie wiem, co z tego wyjdzie, bo pewne terminy mnie gonią i w sumie to powinnam ostro pracować
Może choć jakiś weekend na wypad do Wrocka znajdę?
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012 20:27
Aine tylko Łódź, chcę zabrać Mamę a dla Niej tłuc się na Pomorze to ciut za dużo...
|
|
|