Aktorzy - Nicole Kidman
Harry_the_Cat - Wto 25 Lip, 2006 15:58
A ja Cię Ago trochę powspieram! Jak będziesz miała okazję, to sobie obejrzyj, jak nie - to się specjalnie dla Nicole (żeby na temat było ), nie wysilaj. Ja chyba w ogóle sobie odpuszczam.
kikita - Wto 25 Lip, 2006 16:21
Film podobał mi sie i to bardzo .Piekna i wzruszająca scena kiedy tych dwoje po tylu latach spotyka sie i kiedy ,że tak powiem juz na zawsze w krótkim czasiesie rozstaja. Faktem jest,że Nicol wypadła blado
ale bede bronic dziewczyny , taka w koncu była i jej bohaterka .Natomiast Renee grała kobietę z ikra , przebojowa. Zagrała rewelacyjnie , to głównie jej zasługa,że nie nudziłam sie ani przez chwile.Oskar należał sie jej z pewnoscią.Reasumujac,ja osobiście polecam ten film.
Aga85 - Wto 25 Lip, 2006 16:23
| Harry_the_Cat napisał/a: | A ja Cię Ago trochę powspieram! Jak będziesz miała okazję, to sobie obejrzyj, jak nie - to się specjalnie dla Nicole (żeby na temat było ), nie wysilaj. Ja chyba w ogóle sobie odpuszczam. |
Dzięki, Aniu . Chyba właśnie tak zrobię
Jeannette - Wto 25 Lip, 2006 23:14
Ja tam wolałabym najpierw przeczytać książkę, żeby potem porównać o odpowiednio obsmarować.
Anonymous - Czw 27 Lip, 2006 17:44
He he dla mnie film jest do bani - to pisałam. I mam identyczne zdanie jak Trzykrotka. Wz zasadzie opowiedziała Ci cały film. ale nadal twierdzę, ze warto zmeczyc go dla Renee.
P.S. Aga ja tez w sklepie nigdy nie wiem czego chce (chyba ze jestem zdecydowana i szukam czegos konkretnego.
Aga85 - Czw 27 Lip, 2006 19:56
| AineNiRigani napisał/a: | | He he dla mnie film jest do bani - to pisałam. I mam identyczne zdanie jak Trzykrotka. Wz zasadzie opowiedziała Ci cały film. ale nadal twierdzę, ze warto zmeczyc go dla Renee. |
Może i "zmęczę" ten film, ale na razie mam co oglądac, a jak akurat ten wpadnie mi jakimś cudem w ręce, to wtedy obejrzę
| AineNiRigani napisał/a: | | P.S. Aga ja tez w sklepie nigdy nie wiem czego chce (chyba ze jestem zdecydowana i szukam czegos konkretnego. |
Hehe, miło jest miec świadomośc, że nie tylko ja mam takie problemy
Anonymous - Czw 27 Lip, 2006 20:32
He he koleżanka pracowała w sklepie muzycznym. Zawsze twierdziła, że kobiety to najgorsi klienci. Nigdy nie wiedzą czego chca, porafią zmienić zdanie kilkakrotnie, a na koniec i tak nic nie kupują
A mama mojej przyjaciółki już się wstydzi u nas do sklepów z ciuchami wchodzić. Bo ciągle mierzy i mierzy i nigdy nie kupuje.
Gunia - Pon 10 Gru, 2007 21:26
Kolejna ładna reklama perfum. Idą Święta, czy co?
Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 22:15
ale ona juz od dawna sie pojawia...
Gunia - Pon 10 Gru, 2007 22:17
Ja zauważyłam dopiero wczoraj.
Kaziuta - Wto 11 Gru, 2007 19:55
NK była twarzą Chanel z poprzedniego roku, teraz jest Keira.
Wolę Nicole.
Anonymous - Wto 11 Gru, 2007 20:09
a ja Keire
Gunia - Wto 11 Gru, 2007 20:42
| Kaziuta napisał/a: | | NK była twarzą Chanel z poprzedniego roku, teraz jest Keira. |
Widziałam Keirę, ale dlaczego puszczają Nicole?
Anonymous - Wto 11 Gru, 2007 21:45
a dlaczego nie? W koncu znana aktorka, za reklame zaplacili, nie?
Gunia - Wto 11 Gru, 2007 21:46
Zawsze myślałam, że płacą za rok takiej "twarzy" za rok i dłużej po prostu nie mogą bez nowej umowy.
Maryann - Wto 11 Gru, 2007 21:53
A czy to przypadkiem nie jest tak, że one firmują różne rodzaje perfum ? Nicole chyba "piątkę, a Keira "Coco Mademoiselle"...
Caitriona - Wto 11 Gru, 2007 22:26
Zdecydowanie wolę Nicol I czy jej tu nie towarzyszy przypadkiem chłopak z "To właśnie miłość" (ten z wątku z Laurą Linney i jej chorym bratem)?
Harry_the_Cat - Wto 11 Gru, 2007 22:29
Chyba tak - Rodrigo Santoro - Kserkses z 300.
A. Zdecydowanie wolę Keirę. To przez Nicole nigdy nie obejrzałam Moulin Rouge.
Caitriona - Wto 11 Gru, 2007 22:33
Ja też za nią jakoś bardzo, bardzo nie przepadam, ale po Innych można powiedzieć że zaczęłam ją tolerować, moze nawet więcej niż tolerować A Moulin Rouge wart, moim zdaniem, jest każdego poświęcenia
I, serio? Ten chłopak grał w 300? Musze obejrzeć ten film raz jeszcze...
Harry_the_Cat - Wto 11 Gru, 2007 22:34
No on tam włosów nie ma To go trudniej rozpoznać.
Caitriona - Wto 11 Gru, 2007 22:36
Jezu, fakt - Kserkses jest łysy, ale i tak póki nie zobaczę nie uwierzę
Harry_the_Cat - Wto 11 Gru, 2007 22:38
Zobacz tu: http://imgserv.ya.com/gal...871324004i3.jpg
Aniołki Charliego i 300.
Caitriona - Wto 11 Gru, 2007 22:51
W życiu bym go nie poznała! Tzn w 300. A Aniłoki mnie tak znudziły, ze widocznie do scen z jego udziałem nie doszłam.
Sori wszystkich za offtopika
snowdrop - Śro 12 Gru, 2007 11:07
A ja lubie Nicole, wytrzymała z oszołomem Tomem Cruisem tyle czasu, należą jej sie oklaski. Poza tym ładnie śpiewa. Harry, koniecznie obejrz Moulin Rouge, Ewan tam przepięknie śpiewa.
Gunia - Śro 12 Gru, 2007 16:24
I David Wenham jest taki przystojny! Uwielbiam "Moulin Rouge", a przy "Roxene" aż mi ciarki przechodzą...
|
|
|