Komunikaty - Panowie i Panie Wroclaw na planie...
aneby - Nie 26 Wrz, 2010 20:10
Calipso Witaj z nowego miejsca
Calipso - Pon 27 Wrz, 2010 19:13
| lady_kasiek napisał/a: | | Calipso napisał/a: | | Kasiek ! Chyba się obrażę, że się nie pochwaliłaś |
Czemu nie mogę dostać, nie wiem za co... ale zaczynam się przyzwyczajać.... za co się obrazisz? Tak, żebym wiedziała.... |
Za to, że nie wspomniałaś o Wrocławiu.
Aneby
Anonymous - Pon 27 Wrz, 2010 19:36
A o czym miałam wspominać?
Calipso - Pon 27 Wrz, 2010 19:39
Już nieważne....
trifle - Pon 27 Wrz, 2010 19:49
Calipso, Kasiek przyjeżdża do Wrocławia odkąd ja jestem na studiach Mam nadzieję, że się wreszcie uda Choć biorąc pod uwagę fakt, że ja sama np noclegu nie mogę zaoferować, oraz różne inne rzeczy, które mogą się napatoczyć, nie dziwię się, że ciężko z tym idzie.
Może siódmy Potter nas zintegruje Chociaż jak patrzę na mój podwójny plan zajęć - nie wiem, czy dożyję
Anonymous - Pon 27 Wrz, 2010 19:56
Trifle, ale Wrocław wcześniej to był rzucany tak luźno, że "kiedyś"
a jak się rzuca mi konkretnym terminem to sprawdzam autobus, opcje i hajże.
Owszem trzeba wziąźć poprawkę na nagłe zdarzenia losowe, moją pato-nielogiczną rodzinę.
trifle - Pon 27 Wrz, 2010 20:09
Ale ja wiem, ja nie mam żadnych pretensji, nie wyrzucam nic. Dyć ja też tak gadam, "trzeba się spotkać tuitam", ale bez konkretów to wszystko takie pływające jest.
Alicja - Wto 28 Wrz, 2010 20:00
Calipso, jak rozumiem, już dotarłaś i mam nadzieję - spaliłaś za sobą wszelkie mosty?
Dorfi - Wto 28 Wrz, 2010 21:39
Bardzo jestem ciekawa jak szanowni pracodawcy zareagowali na tę wiadomość
Calipso - Śro 29 Wrz, 2010 08:54
| Alicja napisał/a: | | Calipso, jak rozumiem, już dotarłaś i mam nadzieję - spaliłaś za sobą wszelkie mosty? |
Tak Alicjo, we Wrocławiu jestem od czwartkowego wieczoru. Mosty całe. | Dorfi napisał/a: | | Bardzo jestem ciekawa jak szanowni pracodawcy zareagowali na tę wiadomość |
Co masz na myśli ?
BeeMeR - Śro 29 Wrz, 2010 09:03
Ja akurat nie jestem za paleniem mostów, zwłaszcza jeśli dotyczą rodziny
Ale z całego serca kibicuję Calipso i trzymam kciuki za rychłe znalezienie pracy i samodzielności
*oj, chętnie bym też pojechała do Wrocławia na jakiś weekend, a na razie nie ma na to widoku *
Anaru - Śro 29 Wrz, 2010 11:28
| BeeMeR napisał/a: | Ale z całego serca kibicuję Calipso i trzymam kciuki za rychłe znalezienie pracy i samodzielności |
Ja też, bardzo bardzo
Calipso - Pią 01 Paź, 2010 15:11
Dziewczyny
Anaru, bardzo się cieszę że mogłam wreszcie z Tobą chwilę porozmawiać Mam nadzieję, że niedługo znów się zobaczymy
Anonymous - Czw 10 Lut, 2011 01:35
Dżem dobry. Wrocław znowu na plan. Fejsbukowo się zgadała i rozwinąć trzeba.
Ktoś o ilorazie wysoko ponad przeciętnej, Geniusz jakiś(wyleciało mi z głowy kto konkretnie), ale umysł ma ten ktoś nielichy wpadł na pomysł wspaniały, coby się spotkać i LOTRa maraton urządzić.
Jako, że fejsbuk, fejsbukiem, nie wszyscy wiedzieć muszą wszystko a i szerszemu forumowemu gronu niech wiadome będzię.
Ustalenia poczynić czas już.
Nie, że jutro, czy za tydzień.
Dograjmy się, żeby każdej pi razy oko pasowało.
I... dopełnijmy przeznaczenia.
(Wrocław dlatego, że forumek tam ostatnio mnogo i komuś się wypsnęło, ze wersja reżyserska jest )
Sołłł?
Admete - Czw 10 Lut, 2011 08:12
Zazdraszczam - chętnie bym z wami LOTR pooglądała, ale za daleko ten Wrocław, za daleko...Cóż mam nadzieję, że relacje z oglądania będą Jak teraz LOTR oglądałam, to ciągle mi się kompanijne fazy przypominały. Zaraz po skończeniu filmowej wersji zabieram się za książkę. Poza tym od Rielli dziś mam zamiar przynieśc Od Valinoru do Mordoru.
Kasiek wczoraj zauważyłam, że Nazgul ma strasznie krzywe zęby. Weź go zabierz do ortodonty Ogólnie w Mordorze nie mają opieki dentystycznej, oj nie mają
Anonymous - Czw 10 Lut, 2011 08:57
Bo Nazgulowi nie oatrzy się w zęby. On od tego jest by kochać Go i wrogów by jadł Twych
To może miejsce zmienimy. Wrocław daleko jest...
Calipso - Czw 10 Lut, 2011 09:18
| lady_kasiek napisał/a: | | Wrocław daleko jest... |
| Admete napisał/a: | | ale za daleko ten Wrocław, za daleko... |
Daleko ? A co ja miałam powiedzieć kilka miesięcy temu ?
( jeżu, juz prawie 5 miesiecy ..... )
Admete - Czw 10 Lut, 2011 09:22
Ja jestem nieruchawa na starość. Do Krakowa trudno mi się wybrać, a co dopiero tam...
Alicja - Czw 10 Lut, 2011 14:00
| Admete napisał/a: | | Zazdraszczam - chętnie bym z wami LOTR pooglądała, ale za daleko ten Wrocław, za daleko |
po co mam to samo pisać drugi raz wspomnijcie tam tych , którzy nie mogli dojechać i z wami obejrzeć
Loana - Czw 10 Lut, 2011 17:58
O, a u kogo ten maraton?
Jak Kasiek chce sie do Wrocka wybrac, to sluze noclegiem
Anonymous - Czw 10 Lut, 2011 18:22
Nie boisz się, że którąś Piękna Ci zabiorę, albo obie?
Loana - Czw 10 Lut, 2011 18:30
A wez, za jakis czas oddasz z pocalowaniem reki
Anonymous - Czw 10 Lut, 2011 18:32
Chyba śnisz Jak widziałam na zdjęciach to mi się ręce aż wyciągały same.
Loana - Pią 11 Lut, 2011 06:12
Bo na zdjeciach nie rycza, nie zadaja jedzenia, a potem nim nie pluja, nie wymiotuja, nie marudza i nie skrzypia,nie klada sie na podlodze i na ziemi i nie choruja .
Calipso - Pią 11 Lut, 2011 06:26
| Loana napisał/a: | | O, a u kogo ten maraton? |
Jeszcze nic nie jest ustalone, ale Ciebie mam nadzieję nie zabraknie I Elbereth oczywiście też
|
|
|