Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Anonymous - Pon 28 Cze, 2010 22:07
| Deanariell napisał/a: | | Weźcie mnie nie stresujcie na zapas... |
ale ani się oglądniesz wydasz za mąż i już
Deanariell - Pon 28 Cze, 2010 22:19
| lady_kasiek napisał/a: | | ale ani się oglądniesz wydasz za mąż i już |
Taaaaa... Najpierw kandydat na męża będzie musiał przejść ostre testy, rozmowę kwalifikacyjną i uzyskać certyfikat obojga rodziców (czytaj: prawdopodobnie córka i tak zrobi, co będzie chciała... ) - ewentualnie jeśli byłby choć w połowie tak czarujący jak Dean...
Agn - Pon 28 Cze, 2010 22:21
No, Rielluś, chciałabyś mieć Deana za zięcia? Jeździ samochodem, nie ma stałej pracy, wiecznie dziewczynę by zostawiał, a dzieci (ewentualne) wychowywałby pewnie jak żołnierzy. Jak wielbię Deana, tak miałabym wątpliwości.
Deanariell - Pon 28 Cze, 2010 22:34
| Agn napisał/a: | | No, Rielluś, chciałabyś mieć Deana za zięcia? Jeździ samochodem, nie ma stałej pracy, wiecznie dziewczynę by zostawiał, a dzieci (ewentualne) wychowywałby pewnie jak żołnierzy. Jak wielbię Deana, tak miałabym wątpliwości. |
Ale przynajmniej mógłby TAK wyglądać - chociaż właściwie to nie wiem czy to też byłoby takie dobre... Im przystojniejszy, tym trzeba bardziej pilnować... To może mógłby mieć takie dobre i szlachetne serce, jak nasz bohater , temu nie sposób się oprzeć.
Anonymous - Pon 28 Cze, 2010 22:38
Kiedy Dean jest wymarzonym zieciem, jedynie zawod jest nienajlepszy. Ale skoroobiecal wrocic na lono spoleczenstwa - to kandydat najlepszy z najlepszych
praedzio - Wto 29 Cze, 2010 05:34
Nie mogłam się powstrzymać.
To wszystko przez te tańce irlandzkie...
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 07:43
Ja tam Riellę rozumiem. Męża dla dziecka takiego Ikera to bym nie chciałą. Inna sprawa zięć WYGLĄDAJĄCY jak Iker.
wpierw się napaliłąm, że Oni w strojach hiszpańskich tańczą
Calipso - Wto 29 Cze, 2010 10:54
Ufff, trafiłam do nowego wątku
*rozkłada kocyk tuż obok zabawek Agn*
Calipso - Wto 29 Cze, 2010 10:59
Riella napisała :
| Cytat: | | Tak się chyba sama oszukiwałam, że nie mam ochoty na szósty sezon - im dalej od zakończenia piątego, tym chęci i tęsknota wzrastają. Mimo wszystko przykro będzie musieć się przyzwyczaić do tego braku czekania na nowy sezon SPN, kiedy serial zostanie definitywnie zamknięty... |
Oh, dobrze Ciebie rozumiem Mam nadzieję, że amerykańcy niczego nie zepsują, bo inaczej porachuję im kości
To kiedy wracają chłopaki ?
Aragonte - Wto 29 Cze, 2010 11:20
| praedzio napisał/a: | Nie mogłam się powstrzymać.
To wszystko przez te tańce irlandzkie... |
Kręcą wiatraczka?
Melduję się w szóstym temacie supernaturalnym - chyba pora nadrobić ten V sezon, hmmmm...
Historia o Samie-dusiołku była zabawniejsza opowiadana bezpośrednio - ale to już kwestia Ainowej ekspresji
Admete - Wto 29 Cze, 2010 11:26
Nadrabiaj Koniecznie
praedzio - Wto 29 Cze, 2010 11:28
Dobra, to teraz prawdziwe spoilery, a nie przyduże fotki w spoilero-ramkach ( ) :
Admete - Wto 29 Cze, 2010 14:01
Nawet mi się podoba takie rozwiązanie niektórych wątków. Lubię niedopowiedzenia.
BeeMeR - Wto 29 Cze, 2010 14:06
Ja bym nie chciała Deana na zięcia - ale to dlatego, że nie chciałabym się ślinić do własnego zięcia , a do Deana mi się zdarzało
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 14:44
No tak, to powazny argument.
Pragne tylko dodac, ze mnie sie pierwszy spoiler praedwarda nie otwiera
praedzio - Wto 29 Cze, 2010 15:01
Pierwszy dzisiejszy?
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 16:36
a jusci
praedzio - Wto 29 Cze, 2010 18:06
No, to chyba teraz już wiesz, co w nim było.
Kolejny newsik:
Znany jest już tytuł premierowego odcinka szóstej serii. Jak podaje SpoilerTV brzmi on Exile on Main Street, co jest jawnym odniesieniem do jednego z albumów zespołu The Rolling Stones o tym samym tytule.
Agn - Wto 29 Cze, 2010 20:26
O żesz... czy to znaczy, że Stonesi uświetnią odcinek swą muzyką???
Chłopcy kręcący wiatraczka wyglądają bosko. Jak zwykle...
praedzio - Wto 29 Cze, 2010 20:32
No, to na dobranoc takie cuś ku uciesze:
Prawda, że kochamy zwierzęta?
Agn - Wto 29 Cze, 2010 20:34
AAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWW...................
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 20:46
Ha - ten samowy troche zbity z pantalyku
Agn - Wto 29 Cze, 2010 21:10
Jakbyś siedziała Samowi na kolanach, też by cię zbiło.
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 21:11
Niekoniecznie. Ale u Deana - z pewnoscia
Caitriona - Wto 29 Cze, 2010 21:20
| Agn napisał/a: | | O żesz... czy to znaczy, że Stonesi uświetnią odcinek swą muzyką??? |
To by było piękne
Witam wszystkich w nowym wątku
|
|
|