To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."

Anonymous - Pon 28 Cze, 2010 22:07

Deanariell napisał/a:
Weźcie mnie nie stresujcie na zapas...

ale ani się oglądniesz wydasz za mąż i już :mrgreen:

Deanariell - Pon 28 Cze, 2010 22:19

lady_kasiek napisał/a:
ale ani się oglądniesz wydasz za mąż i już

Taaaaa... Najpierw kandydat na męża będzie musiał przejść ostre testy, rozmowę kwalifikacyjną i uzyskać certyfikat obojga rodziców :twisted: (czytaj: prawdopodobnie córka i tak zrobi, co będzie chciała... :roll: :-P ) - ewentualnie jeśli byłby choć w połowie tak czarujący jak Dean... :mysle: :mrgreen:

Agn - Pon 28 Cze, 2010 22:21

No, Rielluś, chciałabyś mieć Deana za zięcia? Jeździ samochodem, nie ma stałej pracy, wiecznie dziewczynę by zostawiał, a dzieci (ewentualne) wychowywałby pewnie jak żołnierzy. Jak wielbię Deana, tak miałabym wątpliwości. ;)
Deanariell - Pon 28 Cze, 2010 22:34

Agn napisał/a:
No, Rielluś, chciałabyś mieć Deana za zięcia? Jeździ samochodem, nie ma stałej pracy, wiecznie dziewczynę by zostawiał, a dzieci (ewentualne) wychowywałby pewnie jak żołnierzy. Jak wielbię Deana, tak miałabym wątpliwości.

Ale przynajmniej mógłby TAK wyglądać ;) - chociaż właściwie to nie wiem czy to też byłoby takie dobre... :mysle: Im przystojniejszy, tym trzeba bardziej pilnować... :roll: :-P To może mógłby mieć takie dobre i szlachetne serce, jak nasz bohater :serce: , temu nie sposób się oprzeć. :)

Anonymous - Pon 28 Cze, 2010 22:38

Kiedy Dean jest wymarzonym zieciem, jedynie zawod jest nienajlepszy. Ale skoroobiecal wrocic na lono spoleczenstwa - to kandydat najlepszy z najlepszych
praedzio - Wto 29 Cze, 2010 05:34

Nie mogłam się powstrzymać. :lol:

Spoiler:

To wszystko przez te tańce irlandzkie...

Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 07:43

Ja tam Riellę rozumiem. Męża dla dziecka takiego Ikera to bym nie chciałą. Inna sprawa zięć WYGLĄDAJĄCY jak Iker.

wpierw się napaliłąm, że Oni w strojach hiszpańskich tańczą :cry2:

Calipso - Wto 29 Cze, 2010 10:54

Ufff, trafiłam do nowego wątku :mrgreen:
*rozkłada kocyk tuż obok zabawek Agn*

Calipso - Wto 29 Cze, 2010 10:59

Riella napisała :
Cytat:
Tak się chyba sama oszukiwałam, że nie mam ochoty na szósty sezon - im dalej od zakończenia piątego, tym chęci i tęsknota wzrastają. Mimo wszystko przykro będzie musieć się przyzwyczaić do tego braku czekania na nowy sezon SPN, kiedy serial zostanie definitywnie zamknięty...

Oh, dobrze Ciebie rozumiem :-| Mam nadzieję, że amerykańcy niczego nie zepsują, bo inaczej porachuję im kości :bejsbol:
To kiedy wracają chłopaki ?

Aragonte - Wto 29 Cze, 2010 11:20

praedzio napisał/a:
Nie mogłam się powstrzymać. :lol:

To wszystko przez te tańce irlandzkie...

Kręcą wiatraczka? :lol:

Melduję się w szóstym temacie supernaturalnym - chyba pora nadrobić ten V sezon, hmmmm...

Historia o Samie-dusiołku była zabawniejsza opowiadana bezpośrednio - ale to już kwestia Ainowej ekspresji :lol:

Admete - Wto 29 Cze, 2010 11:26

Nadrabiaj :) Koniecznie :)
praedzio - Wto 29 Cze, 2010 11:28

Dobra, to teraz prawdziwe spoilery, a nie przyduże fotki w spoilero-ramkach ( ;) ) :

Spoiler:
Brytyjski magazyn SFX w ostatnim numerze opublikował krótkie wywiady ze scenarzystami Supernatural, który wyjawiają trochę informacji na temat postaci, jakich możemy spodziewać się w sezonie szóstym.
- Crowley odegra w nowej serii dużą rolę (może będzie głównym wrogiem?)
- scenarzyści rozważają przywrócenie Śmierci (Jeźdźca Apokalipsy), Trickstera oraz Ellen i Jo (jako duchy)
- Chuck raczej się nie pojawi, nie zostanie wyjaśnione również jego tajemnicze zniknięcie w końcówce Swan Song

Admete - Wto 29 Cze, 2010 14:01

Nawet mi się podoba takie rozwiązanie niektórych wątków. Lubię niedopowiedzenia.
BeeMeR - Wto 29 Cze, 2010 14:06

Ja bym nie chciała Deana na zięcia - ale to dlatego, że nie chciałabym się ślinić do własnego zięcia :P , a do Deana mi się zdarzało ;)
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 14:44

No tak, to powazny argument. :D

Pragne tylko dodac, ze mnie sie pierwszy spoiler praedwarda nie otwiera

praedzio - Wto 29 Cze, 2010 15:01

Pierwszy dzisiejszy?

Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 16:36

a jusci :)
praedzio - Wto 29 Cze, 2010 18:06

No, to chyba teraz już wiesz, co w nim było. ;)

Kolejny newsik:

Znany jest już tytuł premierowego odcinka szóstej serii. Jak podaje SpoilerTV brzmi on Exile on Main Street, co jest jawnym odniesieniem do jednego z albumów zespołu The Rolling Stones o tym samym tytule.

Agn - Wto 29 Cze, 2010 20:26

O żesz... czy to znaczy, że Stonesi uświetnią odcinek swą muzyką??? :excited:

Chłopcy kręcący wiatraczka wyglądają bosko. :mrgreen: Jak zwykle...

praedzio - Wto 29 Cze, 2010 20:32

No, to na dobranoc takie cuś ku uciesze:

Prawda, że kochamy zwierzęta? :-P

Agn - Wto 29 Cze, 2010 20:34

AAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWW................... :serce:
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 20:46

Ha - ten samowy troche zbity z pantalyku :P
Agn - Wto 29 Cze, 2010 21:10

Jakbyś siedziała Samowi na kolanach, też by cię zbiło. :-P
Anonymous - Wto 29 Cze, 2010 21:11

Niekoniecznie. Ale u Deana - z pewnoscia :P
Caitriona - Wto 29 Cze, 2010 21:20

Agn napisał/a:
O żesz... czy to znaczy, że Stonesi uświetnią odcinek swą muzyką???

To by było piękne :D

Witam wszystkich w nowym wątku ;)