To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Harry_the_Cat - Wto 21 Lip, 2009 11:33

Zapowiada sie naprawde dobrze :) Chetnie zrobilabym sobie powtorke z calosci, ale w UK mam tylko czesc plytek :( .
Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 12:02

Oglądnęłyśmy z Mami Wendigo.... mam nadzieję, ze pomalutku się wkręca :mrgreen:
Deanariell - Wto 21 Lip, 2009 12:37

Nowa odsłona wątku, a tutaj od razu spoilerami po oczach walą :rotfl: Jak dla mnie - bomba :banan_czerwony: Zapowiada się smakowicie ten nowy sezon... Lucek myślę będzie ciekawy, może nie najśliczniejszy (jeśli to faktycznie ten aktor), ale coś intrygującego w spojrzeniu ma ;) Zwodniczo wygląda moim zdaniem... Poza tym jeśli chodzi o piękno, to nie wystarcza Wam dwu Winchesterów plus Castiel? :mysle: Jeszcze w Lucku by się chciały podkochiwać :-P Too much beauty will kill you... Nienasycone :roll: :)
Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 13:02

Odezwała się nasycona :mrgreen: Pierwsza by stworzyła love-fanclub :wink:

Nigdy nie ma zbyt dużo męskiego piękna :serduszkate:

BeeMeR - Wto 21 Lip, 2009 13:04

Deanariell napisał/a:
Too much beauty will kill you...
Eee tam :-P
Ja kiedyś myślałam, że dwaj najprzystojniejsi bracia świata (nie z tego, ;) ) mi wystarczą, ale gdzie tam - przez to, że Castiel też piękny nic im nie ubyło - a więcej do podziwiania :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2:

BeeMeR - Wto 21 Lip, 2009 14:57

pozwoliłam sobie subiektywnie wyciąć z kontekstu fragment zdania z w/w "TV Guide Kripke Interview": :P
"Pretty much every demon in Hell and on Earth is out gunning for Dean Winchester, because he is pretty" :serduszkate:
:mrgreen:

Deanariell - Wto 21 Lip, 2009 17:24

lady_kasiek napisał/a:
Odezwała się nasycona :mrgreen: Pierwsza by stworzyła love-fanclub :wink:

Dla Lucka? :confused3: Never! Musiałby chyba w ciało Jensen'a się wcielić :P Moja droga Kasiu, ja, jak już kocham, to wiernie i do grobowej deski ;) Takie mam zasady. I tak się składa, że "Acklesism is my religion" :mrgreen: Żadne Lucki i Castiele tego nie zmienią :serce2:

Harry_the_Cat - Śro 22 Lip, 2009 00:20

Dodatek z DVD sezonu 4: http://www.youtube.com/watch?v=4YavkUhLt7c
Harry_the_Cat - Śro 22 Lip, 2009 01:51

i znów ja :P

spoilerów ciąg dalszy -

Cytat:
This week's TV Guide magazine has a small bit of script for 5.01:

Spoiler:

INT MOTEL ROOM - NIGHT - CONTINUOUS

Dean Struggles. As --

The MOTEL DOOR OPENS. And a BEAUTIFUL WOMAN, 30, ENTERS. Along with a DEMON MINION.

BEAUTIFUL WOMAN
I always knew you were a big, dumb, slow, dim pain in the ass, Dean. But I never dreamt you were so V.I.P. I mean, you're supposed to ice the Devil? You? if I'd known, I'd've ripped your pretty, pretty face off ages ago.

DEAN
(chilled)
...Ruby...

BEAUTIFUL WOMAN
(rolls her eyes)
Try again. Go back further.

DEAN
Meg.

Yep -- it's our old Season One Adversary, the Demon Meg! In a new meatsuit. She smiles.

a wrzesień jeszcze daleko....

Agn - Śro 22 Lip, 2009 09:43

Hurra!!! Nowy wątek! *zabiera graty ze starego i mości się wygodnie w nowym*

lady_kasiek napisał/a:

Lejdis.... and Lejdis :mrgreen:
Obrazek

Wygląda całkiem demonicznie. Aczkolwiek tak jak dziewczyny - muszę go zobaczyć w akcji. I z charakteryzacją, mniemam, że takowa będzie. :mrgreen:

Calipso - Śro 22 Lip, 2009 09:59

Harry_the_Cat napisał/a:
spoilerów ciąg dalszy -
Cytat:

:shock: A ona po co wraca? :roll:

Agn - Śro 22 Lip, 2009 10:05

Ja akurat Meg lubiłam. Wiem, była wredna, psuła chłopakom szyki i generalnie bruździła, ale i tak ją lubiłam. Tak samo jak lubię postać Alistaira - niewytłumaczalna sympatia, zapewne po prostu dlatego, że podoba mi się sposób, w jaki gra go aktor.
Calipso - Śro 22 Lip, 2009 10:20

Alistaira też lubię,chociaż jego głos był... niepodchodzący.
Agn - Śro 22 Lip, 2009 10:26

A mi się podoba. Właśnie ten głos... on brzmi, jakby się nieco nudził. IMHO to daje świetny efekt. :D
Ale nie musi się wszystkim podobać.

Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 10:45

Agn napisał/a:
A mi się podoba. Właśnie ten głos... on brzmi, jakby się nieco nudził. IMHO to daje świetny efekt.

Słuchać i patrzeć na niego mogłąm tak jak na Mag, która była ciekawa postacią. Trwam przy swoim irytowała mnie zawsze najbardziej Bella

Admete - Śro 22 Lip, 2009 10:46

Niestety Mag będzie w nowym ciele, więc nie wiadomo jak zagra. Oby wybrali kogoś na miarę tej wcześniejszej aktorki.
BeeMeR - Śro 22 Lip, 2009 10:57

NO właśnie ja się boję nie tego, że Mag wróci, ale że mi "nowe wcielenie" zepsuje jej wizję jak usilnie starała się to zrobić "nowa" Ruby :mysle:
Calipso - Śro 22 Lip, 2009 17:27

Agn napisał/a:
A mi się podoba. Właśnie ten głos... on brzmi, jakby się nieco nudził. IMHO to daje świetny efekt.

Mam na myśli to,że ma niewyraźną wymowę.O ile nie miałam zdytnich problemów ze zrozumieniem kwestii Deana,o tyle Alastaira ciężko byłoby mi zrozumieć.

Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 19:53

No proszę Pań dziś Mama sama się dopominała o dzienną porcję Supernaturalności .
Ogladałyśmy trzeci odcinek. Możemu oglądać tylko jeden dziennie, bo Mama swoje lata ma i medycznie udokumentowane silne serce, ale siedzi w takim napieci, jak na szpilkach normalnie, że boję się zwiększać dawkę.
Po dzisiejszym odcinku to doszła do wniosku, ze po takim oglądaniu strach się kąpać.... Ona oglada pierwszy raz i ciągle Jej się podoba a ja odświeżam wrażenia i kurczę na początku chłopaki strasznie pompatyczni byli. Te pełne patosu zwroty... dobrze, że im przeszło. Teraz wypowiadają się bardziej na luzie...
I młodsi są..... i tacy :serduszkate:

Ja dziś widziałam te zielone oczyska Dean`a to normalnie aż miałam ochotę się przez moment!! bić na gołe klaty z Riellą :wink:

Admete - Śro 22 Lip, 2009 19:55

Cytat:
Ja dziś widziałam te zielone oczyska Dean`a to normalnie aż miałam ochotę się przez moment!! bić na gołe klaty z Riellą

Umarłam ze śmiechu ;) Kasiek Ty jeszcze do nas kiedys przyjedziesz? Prawda? ;)

Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 20:02

Admete napisał/a:
Kasiek Ty jeszcze do nas kiedys przyjedziesz? Prawda?

Wątpię aby mecz Realu w Turbi mnie powstrzymał.... :wink: :mrgreen:

Admete - Śro 22 Lip, 2009 20:05

Zielone jest piękne ;) I niebieskie castielowe. Lato jest to ja będe analfabetyczna... ;) Kasiek w orientalnym wątku coś dla Ciebie ;)
Deanariell - Śro 22 Lip, 2009 23:23

lady_kasiek napisał/a:
Ja dziś widziałam te zielone oczyska Dean`a to normalnie aż miałam ochotę się przez moment!! bić na gołe klaty z Riellą

Ale to nie byłoby w porządku - na gołe czy ubrane - i tak przegrywam w przedbiegach :roll: Patrz sobie, patrz w te zielone oczyska i długaśne rzęsiska (tylko żebyś się zeza nie nabawiła jak Ci wejdą w pole widzenia równocześnie Sam W. z Cas'em :P ) - od patrzenia jeszcze nikomu nie ubyło ;) Ja będę w milczeniu nadal sprawować kapłańską posługę w świątyni Idola - semper fidelis - forever green and freckles - Acklesism for eternity! :mrgreen: A Castiel na Archanioła! :cool: :lol:

Admete - Czw 23 Lip, 2009 09:25

I znowu :rotfl: W milczeniu? A od kiedy to uprawiasz cnotę milczenia? ;) Semper Fi? Normalnie jak w Marines ;)
Anonymous - Czw 23 Lip, 2009 10:32

Deanariell napisał/a:
Ja będę w milczeniu nadal sprawować kapłańską posługę w świątyni Idola - semper fidelis - forever green and freckles - Acklesism for eternity!

no nie :rotfl: :rotfl: :rotfl: