Seriale - Czas honoru
nicol81 - Nie 30 Lis, 2008 22:15
| RaczejRozwazna napisał/a: | | Uśmiercili najlepszego aktora!!! |
No właśnie ja dlatego myslałam, że Czesław przezyje... | lady_kasiek napisał/a: | | z drugiej strony jakby to odbicie było bez ofiar po stronie "naszych" to by było mało realistyczne a inne postacie mają szansę na rozwinięcie ich wątku Bronek z Wandą lub Muchą, Janek z Leną... no i pozostaje wątek rodziny Leny... tu duże pole do popisu. No i Guzik On w sumie jest taką dosyć sympatyczną postacią, ale taką wiecznego chłopca co się tylko za pannami ugania. Ciekawe by było jakby on zginął w czasie odbijania Władka to byłaby dramatyczna sytuacja. |
Zgadzam się, że bez ofiar byłoby źle, ale wolałabym Michała...
Ale na pewno musi być druga seria! Przecież nic nie wiadomo i wszystkie wątki otwarte
Alicja - Pon 01 Gru, 2008 06:57
zgadzam się z wami, nadal nie wiadomo czy Władek przeżyje tyfus.Ojciec zginął odbijając i ratując własne dziecko - jak to pasuje znowu do tytułu. Z Bronkiem nadal nie wiadomo co będzie. O rodzinie Leny nie wspominając. Wygląda jakby scenarzyści nie mieli pomysłu na zakończenie serialu. mam niedosyt
damamama - Pon 01 Gru, 2008 11:30
Mnie się wydaje, że pomysł to oni mieli a zakończyli w ten sposób specjalnie. Jeżeli oglądalność jest spora to zawsze można dokręcić II serię, wtedy nie zakończone wątki są jak znalazł. Wczoraj myślałam, że już nie zobaczę filmu. Wyłączyli światło o 19.05 a włączyli gdy leciała już czołówka, na styk.
Dorfi - Pon 01 Gru, 2008 13:56
Ja się niestety załapałam na samą końcówkę, bo...... zapomniałam
Gosia - Czw 04 Gru, 2008 19:55
Nie wiem czy wiecie.. ja tego serialu nie oglądałam, ale myślę, że to good news dla Was:
Drugi sezon historii polskich dywersantów w czasie II Wojny Światowej zaplanowano na wrzesień 2009 roku.
Jak donosi portal Medialink.pl "Czas Honoru" miał średnią oglądalność w wysokości 2,86 mln osób, co przekłada się na udział programu w tym czasie antenowym na poziomie 17,39 procent.
Ostatnie odcinki tego serialu przyciągnęły przed telewizory największą publiczność - 3,14 mln widzów, co stanowiło 19 procent udziału w całym paśmie antenowym.
Według danych cennikowych, przychody z reklam zapewniły TVP2 5,71 mln zł.
Kolejne odcinki powrócą na wizję we wrześniu 2009.
damamama - Pią 05 Gru, 2008 10:18
Bardzo się cieszę. Lubiłam ten serial. Wydaje mi się, że większość seriali większą oglądalność rejestruje w trakcie i pod koniec niż na początku.
nicol81 - Pią 05 Gru, 2008 19:51
| damamama napisał/a: | | Wydaje mi się, że większość seriali większą oglądalność rejestruje w trakcie i pod koniec niż na początku. |
Dobre seriale- kiepskie wręcz przeciwnie, jako i za długo trwające...
| Gosia napisał/a: | | ja tego serialu nie oglądałam |
Dziękuję za wiadomości Polecam ci, Gosiu, ten serial, jak będzie okazja- a znając TVP, będzie
Alicja - Śro 11 Mar, 2009 18:52
w połowie marca mają rozpocząć kręcenie Czas honoru 2, a odcinki te oglądać będziemy mogli jesienią, prawdopodobnie w publicznej tv
Barbarella - Śro 11 Mar, 2009 19:01
Ja też się cieszę że będzie kontynuacja. Chociaż generalnie nie znoszę filmów o drugiej wojnie światowej...
Gitka - Pią 03 Kwi, 2009 13:12
Rozpoczęły się zdjęcia do drugiej serii "Czasu honoru"
http://www.stopklatka.pl/...skad=newsletter
Anonymous - Sob 04 Kwi, 2009 15:59
i wreszcie !!
damamama - Wto 07 Kwi, 2009 15:22
Bardzo się cieszę.
Gitka - Czw 09 Kwi, 2009 13:50
Pierwsze zdjęcia z drugiej serii Czasu honoru
http://www.popcorner.pl/p...483500.html?i=0
Gitka - Czw 30 Kwi, 2009 12:56
Różczka w ramionach Zakościelnego. Zobacz zdjęcia
http://www.stopklatka.pl/...skad=newsletter
Anonymous - Czw 30 Kwi, 2009 14:15
nie podoba mi się zmiana akatorki. Ostaszewska psowała do tej epoki. Nie lubię tej następczyni....
Alicja - Sob 02 Maj, 2009 21:17
dlaczego Różczka? będę myślała o Oficerach
Anonymous - Sob 02 Maj, 2009 21:32
Osobiscie wyzej sobie cenie Rozczke niz Ostaszewska - jest bardziej roznorodna i uniwersalna, moze zagrac i niesmiala pensjonarke, seksownego wampa i ostra policjantke, arystokratke z klasa i prymitywna kobite z nizin spolecznych. i wszystko jej wychodzi.
W roli Wandy pewnie sie sprawdzi, ale nada tej postaci chyba inny wymiar. Zastanawiam sie - moze to dobrze? Pomimo doswiadczen Wanda byla cholernie naiwnym dzieciuchem, po doswiadczeniach z I serii pewnie dojrzala w przyspieszonym tempie i te zmiane mozna odnotowac wlasnie te zmiana aktorki. To moze byc calkiem udany eksperyment...
Alicja - Sob 02 Maj, 2009 22:02
mnie niestety po oficerach trochę się opatrzyła zobaczymy jesienią, może nie będzie tak źle jak mnie się wydaje. Pewnie zdążę zatęsknić, a jeszcze później stwierdzę że dobry wybór
Anonymous - Sob 02 Maj, 2009 22:07
Ja oficerow ogladalam o tyle o ile, ale widzialam w kiulku innych produkcjach - zawsze z rownae wielka przyjemnosciai
Alicja - Pon 10 Sie, 2009 18:59
w TVP 2 jesienią rozpocznie się emisja Czas Honoru 2.
Pierwszy odcinek drugiej serii już 13 września o godz. 21-05
Anonymous - Śro 12 Sie, 2009 20:54
| Alicja napisał/a: | | Pierwszy odcinek drugiej serii już 13 września o godz. 21-05 |
postaram się zapamiętać
dzięki
nicol81 - Czw 13 Sie, 2009 21:05
Dzięki za wiadomość
A ja zastanawiałam się nad rodziną Sajkowskich- teoretycznie dopatrzenie się ich pochodzenia zaprowadziło ich do getta. Ale chyba i tak mieliby przechlapane, skoro profesor był taki znany. Niemcy chyba i tak by nie odpuścili polskiemu uczonemu...
A w ostatnim odcinku Bronek I Janek nieźle dali ciała podczas akcji śledczej Na szczęście teraz wkroczy prawdziwy mężczyzna
Alicja - Nie 13 Wrz, 2009 12:21
to już dzisiaj, pierwszy odc. drugiego sezonu na TVP 2
Anonymous - Nie 13 Wrz, 2009 12:29
Wreszcie... ciekawa jestem jak poprowadzą te wątki jak się sprawdzi nowa obsada../
Alicja - Pon 14 Wrz, 2009 18:51
początek już mamy za sobą, zmiana aktorki nie była złym pomysłem, Różczka jest chyba nawet lepsza Aine, mówiłam?
|
|
|