Seriale - SUPERNATURAL
Deanariell - Wto 14 Paź, 2008 21:28
Otwieram Jesienny Przegląd Fanvidów SPN-owych
Na początek - co kryje się w TYCH oczach? http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Admete - Wto 14 Paź, 2008 21:32
Jesienny przegląd mówisz...Chyba Ci rzeczywistośc dogryzła - wzięła i użarła
| Cytat: | | Właśnie miałam pisać, że to mi się również podobało - w takim razie też sobie puszczę jeszcze raz Forsaken (końcówka filmiku KAPITALNA!). Nie wiem dlaczego, ale autentycznie kojarzy mi się z apokalipsą ... [Dżizas... a mogłam nawet nie wiedzieć, że taki aktor istnieje... FATUM ] |
Końcówka jest z Croatoan - moim zdaniem demony testowały wtedy nie tylko Sama - sprawdzały również, jak daleko Dean może się posunąć w kwestii zabicia brata...
Deanariell - Wto 14 Paź, 2008 21:46
| Admete napisał/a: | Jesienny przegląd mówisz...Chyba Ci rzeczywistośc dogryzła - wzięła i użarła |
Jensenofobiacancerosa Nieuleczalne Ciężki przypadek...
| Admete napisał/a: | | Końcówka jest z Croatoan - moim zdaniem demony testowały wtedy nie tylko Sama - sprawdzały również, jak daleko Dean może się posunąć w kwestii zabicia brata... |
Też tak myślę, z perspektywy ostatnich wydarzeń... wszystko zaczyna do siebie pasować - i teraz powoli z przeszłości wyłaniają się kolejne elementy szatańskiego planu YED-a...
[Wyobraziłam sobie właśnie, jak urządzimy kiedyś maraton SPN i obejrzymy wszystkie pięć serii jednym ciągiem ]
Gunia - Wto 14 Paź, 2008 21:53
| Deanariell napisał/a: | [Wyobraziłam sobie właśnie, jak urządzimy kiedyś maraton SPN i obejrzymy wszystkie pięć serii jednym ciągiem ] |
5 serii x średnio 20 odcinków x 40 minut daje 4000 minut, a to jest 66,66666666666... godziny!
Calipso - Wto 14 Paź, 2008 21:57
| Admete napisał/a: | | fajnie, że są tam tez panowie, bo jak na razie nie słyszałam o panach, którym się ten serial podoba. |
Najwyrażniej nie dosyć głośno mówiłam o moim bracie W ramach przypomnienia napiszę,że jak zobaczył pierwszy odcinek,to zapytał "oni są takimi innymi wiedźminami?" Do brata jeszcze doliczę trzech sąsiadów płci męskiej Płeć żeńska : zero i tego nadal nie mogę pojąć
Calipso - Wto 14 Paź, 2008 22:00
| Deanariell napisał/a: | Jensenofobiacancerosa Nieuleczalne Ciężki przypadek... |
Ale jaki kochany przypadek
*wraca do Sama*
aneby - Wto 14 Paź, 2008 22:00
Mojego męża też można doliczyć, nawet powiedział, ze jest to jeden z lepszych seriali jakie oglądał (a ostatnio męczy SG)
Nie jest co prawda tak zakręcony jak ja
Deanariell - Wto 14 Paź, 2008 22:22
| Gunia napisał/a: | 5 serii x średnio 20 odcinków x 40 minut daje 4000 minut, a to jest 66,66666666666... godziny! |
Sama liczba wygląda demonicznie Niestety nieszczęsna III seria jest jak wiadomo w stanie okaleczonym - czyli krótsza... [zawsze się denerwuję na tę myśl ]
Ale co ja znalazłam! Zamęczę Was tą piosenką może, video jednak o mistrzostwo lepsze, niż poprzednie - jak dla mnie Końcówka prawie jak ze Star Wars'a Świetny i pomysłowy montaż uważam - przy okazji ciekawe streszczenie historii naszej ulubionej rodziny W. Proszę Państwa, przed Państwem http://pl.youtube.com/wat...feature=related
[Prawie słyszę w tym momencie Admete jak mówi, że mi już całkiem odbija ]
Gunia - Wto 14 Paź, 2008 22:30
| Deanariell napisał/a: | ama liczba wygląda demonicznie Niestety nieszczęsna III seria jest jak wiadomo w stanie okaleczonym - czyli krótsza... |
No właśnie dlatego szacunkowo wyszło 20 odcinków - 2 x 22 i 1 x 16. No ale to oczywiście tylko przybliżony wynik, napisałam o nim, bo prawie zemdlałam, jak spojrzałam na kalkulator.
Deanariell - Wto 14 Paź, 2008 22:52
| Gunia napisał/a: | to oczywiście tylko przybliżony wynik, napisałam o nim, bo prawie zemdlałam, jak spojrzałam na kalkulator. |
I dobrze zrobiłaś, bo istotnie robi wrażenie Czyli zapowiada się w przyszłości prawdziwie diabelski maraton, jak coś
No to na dobranoc, w ramach JPF SPN , jeszcze jeden filmik: Family For Ever
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Harry_the_Cat - Śro 15 Paź, 2008 07:01
Hmmm... tyle ciekawych rzeczy do obejrzenia, a ja nie mam kiedy... i do tego wczoraj trochi zabalowałam Nadgonię, jak wrócę dziś - około 10....
Caitriona - Śro 15 Paź, 2008 12:50
Riella, dzięki za filmiki Naprawdę niezłe. Chyba najbardziej mi się podoba ten "A Winchester Story" z piosenką Within Temptation (sama muzyka tego zespołu też mi się coraz bardziej podoba ).
Deanariell - Śro 15 Paź, 2008 14:12
| Caitriona napisał/a: | Riella, dzięki za filmiki Naprawdę niezłe. |
Cieszę się więc Żałuję, ze nie mojego autorstwa... Chciałabym się kiedyś nauczyć robić takie filmiki, ale pewnie i tak (nawet gdybym umiała) nie byłoby teraz na to czasu - założę się, ze nad dobrym fanvidem trzeb chwilkę posiedzieć, podłubać
Chciałam zauważyć również, że Jesienny Przegląd Fanvidów SPN-owych nadal aktualny - proszę więc w miarę chęci wklejać swoje ewentualne propozycje, jeśli oczywiście znajdziecie coś wyjątkowego, przedstawiającego dodatkowo jakąś wartość artystyczną Możemy później wybrać, który z nich był naszym zdaniem najlepszy (z drugiej strony nic nie musimy wybierać, liczy się sama zabawa i związane z nią odprężenie ). Ja oczywiście jestem do bólu monotematyczna w wyborze (czyt. koncentruję się w poszukiwaniach głównie na Dean'ie), więc jeśli komuś za mało Sam'a, to czekamy na fanvidy w odpowiednie tematycznie - może wyłuskacie jakieś nowe perełki filmowe?
Dzięki Caitri za komentarz - mnie również podoba się "A Winchester Story" z piosenką Within Temptation (jak stwierdziła słusznie Admete, ta muzyka i słowa często doskonale pasują do SPN-u - tworzą wspólnie takie przyjemne napięcie dramatyczne ). Poza tym moimi faworytami są "Tortured Soul" (wiadomo o kim ) i "Forsaken"
praedzio - Śro 15 Paź, 2008 14:31
Taaa... Ja niestety, nie bardzo będę mogła uczestniczyć w JPF SPN, gdyż na moim pracowym sprzęcie nie chodzą filmy z youtube (i tak cud, że forum działa!), tak więc we własnym imieniu proszę, żeby nie zaniedbywać młodszego Winchestera, bo inaczej czuję, że cosik monotematycznie się zrobi...
Caitriona - Śro 15 Paź, 2008 17:51
| Deanariell napisał/a: | | Dzięki Caitri za komentarz |
Ależ nie ma za co | Deanariell napisał/a: | | Chciałabym się kiedyś nauczyć robić takie filmiki |
Ja przez chwilkę się nad tym kiedyś zastanawiałam i doszłam do wniosku ze nie mam takiej cierpliwości, a i komp chyba nie jest odpowiedni. Także pozostałam przy avkach i tapetach | Deanariell napisał/a: | | proszę więc w miarę chęci wklejać swoje ewentualne propozycje, |
Jak na coś trafię to się podzielę, ale przyznam ze ja za dużo tego nie oglądam; w sumie ograniczam sie do tego co Wy tutaj zamieszczacie
A, i cudne jest to zdjecie z Twojego Riella avka
Harry_the_Cat - Śro 15 Paź, 2008 22:05
Ja muszę poszukać jakichś fajnych - bo mam folderek z ulubionymi na kompie, ale ich nie ma jak tu zaprezentowac, chyba ze znajde na YT....
Harry_the_Cat - Śro 15 Paź, 2008 22:49
Świeżynka -: http://de.youtube.com/watch?v=v_8FKX857zE
ETA: to nie video - dla Jensenomaniaczek - picspam z Dark Angel: http://civillove.livejournal.com/70707.html#cutid1
Harry_the_Cat - Czw 16 Paź, 2008 00:43
I jeszcze info o jutrzejszym/eee... dzisiejszym... odcinku: http://www.sfuniverse.com...-robert-singer/
Admete - Czw 16 Paź, 2008 14:52
Jak zwykle świetny wywiad. Miło kolejny raz stwierdzić, że twórcy naszego serialu to ludzie na poziomie Jutro trochę później przychodze z pracy i troche jestem z tego powodu zła.
Harry i Caitri - jak tam poczta?
Harry_the_Cat - Czw 16 Paź, 2008 18:51
Poczta działa
Agn - Czw 16 Paź, 2008 18:52
Borze mój wielki i szumiący! Nareszcie obejrzałam 04x03! No, wbił mnie ten odcinek w fotel. Skąd Kripke bierze te pomysły? Jasna d... errrrrr... jasny gwint, czy one się nie kończą? W pierwszym momencie myślałam, że będzie trochę jak "Powrót do przeszłości", ale nie było aż tak. Impala mnie wzruszyła. Historia rodzinki zaskoczyła (aczkolwiek... w sumie dlaczego? Co jak co, ale akurat TA rodzinka miała prawo mieć nieźle namieszane w historii). I jak fajnie dobrali młode wersje Johna i Mary. No John to jest po prostu... o rany... I był taki rozkoszny, taki nie-łowca. Serce mi się krajało, kiedy słuchałam, jak Mary chciała czegoś innego, jak bardzo nie chciała, by jej dzieci były tak wychowywane, jak ona. A jednak... były. Bo ona zginie. Dean Van Halen zabił mnie. Ale to jeszcze nic. Słowa Deana wbiły gwoździe w mej trumnie: "Sammy, wherever you are... mom's babe! ...I'll go to hell. Again."
PS Rielluś, cud avek! Kocham to zdjęcie.
Harry_the_Cat - Czw 16 Paź, 2008 20:00
Okej - I am NOT a happy bunny now: http://www.tvguide.com/Ne...news-26608.aspx
Chociaż Robert Singer powiedział wczoraj coś innego, więc w sumie nie wiadomo.
Admete - Czw 16 Paź, 2008 20:08
Jared może nie wiedzieć wszystkiego. Z drugiej strony Sam musi sie trochę pobrudzić. Ostatecznie anioły muszą mieć jakis powód, by go nie lubić.
Thin cieszę się, że obejrzałaś w końcu odcinek z podróżą w czasie
Agn - Czw 16 Paź, 2008 21:56
A jak ja się cieszę... Cudowny był. I teraz tylko taki brzydki napis się pojawił "to be continued". Szlaaaaag! Ja chcę już!!! Kripke, ty sadysto...
Harry_the_Cat - Czw 16 Paź, 2008 22:07
wywiad z Jaredem: http://www.youtube.com/watch?v=DYjwn5Nd_qA
|
|
|