To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Siurpryza, czyli niespodzianka! :)

anika - Wto 19 Sie, 2008 12:10

Mag, WIELKIE DZIĘKI !!! :kwiatki_wyciaga:
Jak tego dokonałaś, wspaniała kobieto?

Monika - Wto 19 Sie, 2008 20:42

Niesamowite, Mag :banan: :banan: :banan: Jesteś pełna niespodzianek :wink: A może Rysio w wolnej chwili wpadnie na forum, chociaż... wiem, wiem, to już byłaby gwiazdka z nieba :thud:
Anetam - Śro 20 Sie, 2008 13:25

Monika napisał/a:
Niesamowite, Mag :banan: :banan: :banan: Jesteś pełna niespodzianek :wink: A może Rysio w wolnej chwili wpadnie na forum, chociaż... wiem, wiem, to już byłaby gwiazdka z nieba :thud:

Wtedy na forum byłoby takie przeciążenie,że w końcu żadna z nas nie mogłaby z nim porozmawiać i każda by była rozczarowana :mrgreen:

anika - Pią 22 Sie, 2008 12:02

Mag,
JESTEŚ WIELKA!
serdeczne dzięki.
Czekam z niecierpliwością.
powiem jak mama Benet "wysłałaś i nic nie powiedziałaś" ja bym chyba pękła na forum.
Pozdrawiam i miłego lezenia.
A

Admete - Pią 22 Sie, 2008 12:52

Mag medal Ci się należy ;-)
Gunia - Pią 22 Sie, 2008 16:07

Brawka, Mag, za cenną prospołeczną inicjatywę! ;)
:oklaski:

Gosia - Pią 22 Sie, 2008 18:07

I faktycznie musiał jeszcze do tego interesu dołożyć. Ale super reakcja! :serce:
Należą sie Rysiowi za ten list gorące podziekowania :kwiatek: no i oczywiscie podziekowania dla Ciebie za wspanialy pomysl :kwiatki_wyciaga:
To naprawde swiadczy o tym, ze mu woda sodowa do glowy nie uderzyla, i ze jest bardzo sympatycznym facetem. :serduszkate:
Strasznie jestem ciekawa co mu napisalas :wink:

W kazdym razie po raz kolejny :lovera:
To przeliterowanie nazwy forum mnie rozczuliło :serduszkate:

maharet - Pią 22 Sie, 2008 21:19
Temat postu: wow
Brawo za inicjatywę. Jak miło spojrzeć na tą dedykację... i have tears in my eyes...
Agn - Sob 23 Sie, 2008 17:39

No, Rysiu, jeśli twoje fanki do tej pory tylko cię grzały swą miłością, to teraz czeka cię efekt cieplarniany... :mrgreen:
agnesa - Sob 23 Sie, 2008 19:52

Brawo. :oklaski:
Anonymous - Sob 23 Sie, 2008 20:32

Słodziutki On musi być :) )))
Alicja - Sob 23 Sie, 2008 21:24

Mag13 napisał/a:
A poza tym musiał wydać 72 pensy na znaczek, o cenie koperty już nie wspominając!

jak wynika raczej nie jest małostkowy :wink:
Mag wspaniała niespodzianka,

Mag13 napisał/a:
*I znowu udaję się pod lipę*
wypoczywaj do woli jeśli masz mieć od tego tak nieziemskie pomysły
Harry_the_Cat - Sob 23 Sie, 2008 21:37

Alicja napisał/a:
Mag13 napisał/a:
A poza tym musiał wydać 72 pensy na znaczek, o cenie koperty już nie wspominając!

jak wynika raczej nie jest małostkowy :wink:

Ech... nie wiem, jak Wam to powiedzieć ;) , ale zasadniczo rozsyłanie podpisanych zdjęć to część jego pracy ;) Wygląda to, z tego, co pamiętam tak, że raz na jakis czas Richard wpada do agencji zabiera korespondencję i jedzie z tym do rodzinnego domu, gdzie czyta/podpisuje zdjęcia. Czasami to trwa dłużej - szczególnie jeśli akurat kręci RH. Potem wysyła - często z Leicester (np. mój był tam wysłany), ale widocznie teraz jest tak zajęty, że zajmuje się tym też w Londynie ;) Nie mniej jednak szacun, za dedykację z trudną obcą nazwą :oklaski:

Gosia - Sob 23 Sie, 2008 21:39

Ale mi sie wydaje, ze najczesciej aktorzy czy piosenkarze prosza o koperte zwrotna ze znaczkiem czy kuponem. Tak, zeby do tego nie dokladac ;) Przynajmniej kiedys o tym slyszalam. Nie wiem, jak jest w przypadku Rysia.
Tak czy inaczej szacunek :oklaski:

Gunia - Sob 23 Sie, 2008 21:43

Gosia napisał/a:
Ale mi sie wydaje, ze najczesciej aktorzy czy piosenkarze prosza o koperte zwrotna ze znaczkiem czy kuponem. Tak, zeby do tego nie dokladac ;)

W jednym jedynym przypadku, kiedy osobiście zainteresowałam się czymś takim, znaczek nie był wymagany, a to bynajmniej nie jakaś specjalnie bogata "gwiazda". ;)
Co nie zmienia faktu, że to miły gest.

Harry_the_Cat - Sob 23 Sie, 2008 22:22

Gosia napisał/a:
Ale mi sie wydaje, ze najczesciej aktorzy czy piosenkarze prosza o koperte zwrotna ze znaczkiem czy kuponem. Tak, zeby do tego nie dokladac ;) Przynajmniej kiedys o tym slyszalam. Nie wiem, jak jest w przypadku Rysia.
Tak czy inaczej szacunek :oklaski:

W poprzedniej agencji tak właśnie było. Nie wiem, jak jest teraz.

Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 09:39

Gunia napisał/a:
a to bynajmniej nie jakaś specjalnie bogata "gwiazda".

Ben jest na razie na dorobku :P
Rysiek jest wielki nie ma co! :lovera:

Gunia - Nie 24 Sie, 2008 16:21

lady_kasiek napisał/a:
Gunia napisał/a:
a to bynajmniej nie jakaś specjalnie bogata "gwiazda".

Ben jest na razie na dorobku :P

Ale odsyła za swoje. ;)

Alicja - Nie 24 Sie, 2008 16:51

Harry_the_Cat napisał/a:
Ech... nie wiem, jak Wam to powiedzieć , ale zasadniczo rozsyłanie podpisanych zdjęć to część jego pracy

nawet często nie jego, a agenta tudzież sekretarki, co nie zmienia faktu, że niespodzianka jest miła :-D ktokolwiek to nie był nagłówkował się nad polską pisownią :wink:

BeeMeR - Śro 27 Sie, 2008 12:52

Piękna niespodzianka :mrgreen: - a przeliterowanie polskiej nazwy forum rozczulające :serduszkate:
Brawo za inicjatywę! :oklaski: :kwiatki_wyciaga:

Pemberley - Śro 27 Sie, 2008 15:11

Meg, rewelacyjny pomysl!!! :oklaski:

Gartuluje!! Rysiu dostaje ciagle jakies prezenta z niemieckiego i angielskiego forum i dziekuje za to regularnie w rozmaity sposob. Ciesze sie, ze teraz zna tez i nasze forum. :banan: :oklaski:

Gunia - Czw 28 Sie, 2008 01:12

Mag13 napisał/a:
Są na C19 także informacje o konieczności załączenia koperty zwrotnej i porady, jak to może uczynić ktoś mieszkający poza W. Brytanią. Jako skąpy Pomorzak przerzuciłam koszty na adresata, co było zresztą powszechne w XIX wieku. Znani angielscy pisarze, np. Walter Scott, narzekali, że poczta od miłośników ich twórczości rujnuje ich! :mrgreen:

A propos - uwielbiam tę "pocztową" anedgotkę o Twainie! :rotfl:

Alicja - Czw 28 Sie, 2008 20:19

Mag, jak Pomorzak Pomorzakowi - jesteś niezła z tym przerzuceniem kosztów :rotfl:
Harry_the_Cat - Czw 28 Sie, 2008 23:45

No to nie jest tak, że zupełnie nikt. Tylko jedni są najwyraźniej bardziej samolubni od innych i mają takie coś tylko dla siebie ;)
Serenitka - Pią 29 Sie, 2008 13:32

Mag! to cudownie ze przedstawilas Rysiowi ze w Polsce tez go kochaja!
swietna robota, a obejrzenie tej wlasnorecznej dedykacji z polska nazwa forum - poprostu bezcenne!!!
ja bym chyba taki oryginalny liscik od niego powiesila kolo lozka i codzien głaskała :)

Ehhh Rysio jest absolutnie cudowny, tym gestem jeszcze bardziej mnie rozczulił...
:lovera: