Kącik graficzny - SPN kubek
Deanariell - Pią 27 Cze, 2008 18:40
| Caitriona napisał/a: | | Albo hot albo mroczny Dean... |
Hot is really hot but...
Mrrroczny Dean jest mrrrrrrrrrrrrrr... No i ta Impala tak pięknie tam wyszła... Perfect!
Caitriona - Pią 27 Cze, 2008 18:52
Właśnie, Impala - to chyba jednak mroczny Dean
Aragonte - Pią 27 Cze, 2008 23:02
| Deanariell napisał/a: | | Caitriona napisał/a: | Dzisiaj hurtem lecę |
Ten drugi projekt... |
Caitri, pojechałaś
Ja zdecydowanie wybiorę projekt nr 1
Kasia, piękne!
Admete - Sob 28 Cze, 2008 10:12
To ja chcę mrrocznego Deana z Impalą, a nad drugim się zastanowię - Hot albo pierwszy, żeby mieć też Sama.
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 10:24
A może jakiś projekt na naczynie rytualne z Samem?
praedzio - Sob 28 Cze, 2008 10:41
Musze chyba sama nad tym popracować...
Ale ja nie mam takich zdolności jak Cait i Kot!
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 10:57
Praedziu proszę uwierzyć w siebie!
Sama też biorę się za instalowanie Gimpa
Harry_the_Cat - Sob 28 Cze, 2008 17:38
Hehe... Harry wrocila
Ale najpierw przejrzę inne watki, SPN zostawię sobie na deser
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 18:54
Harry na Ciebie możemy liczyć My Wyznawczynie Jedynego Najsłodszego zawsze Niewinnego Sama Ty nam na pewno zzaprojektujesz jakoweś rytualne naczynie
A przy okazji Witaj
Harry_the_Cat - Sob 28 Cze, 2008 19:01
Co Ty, ślepa jesteś? TEAM DEAN!
Agn - Sob 28 Cze, 2008 19:03
Fajniutki ten kubas! Impala pierwsza klasa.
Caitriona - Sob 28 Cze, 2008 19:10
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Co Ty, ślepa jesteś? TEAM DEAN! |
praedzio - Sob 28 Cze, 2008 19:12
Ej, to nie było miłe...
Nie płacz, Kaśku! Poradzimy jakoś...
*praedzio odkurza miotełką Photoshopa i popada w głęboką zadumę nad swoimi możliwościami*
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 19:31
kasiek idzie podlać winnice a potem popełnić rytualne samobójstwo
wprawdzie wiem, ze praedzio nie zawiedzie
Harry_the_Cat - Sob 28 Cze, 2008 19:33
Nie rozpaczaj, jutro Twoja Hiszpania z Ikerem na czele ma szanse sięgnąć po puchar
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 19:58
O Moja Miłości.... Kochanie Moja Śliczne.... Ale tu nie o tym powody do rozpaczy mam, nadzieje moje zawiedziono:|
Deanariell - Sob 28 Cze, 2008 23:18
| Harry_the_Cat napisał/a: | Co Ty, ślepa jesteś? TEAM DEAN! |
Witaj Harry ossssstra jesteś Ale ja osobiście lubię osoby, które stawiają sprawę jasno Sama oczywiście też bardzo cenimy - w końcu to młodszy Winchester (krew nie woda), jednak dusza sprzedana za Dean'a Team Dean... piękny ten bannerek Oj będziesz biedna cierpieć na koniec III sezonu, oj, oj... Wspólnie jakoś przetrwamy
No to pomyśl w takim razie nad naczyniem rytualnym z podobizną Deana
Harry_the_Cat - Sob 28 Cze, 2008 23:22
| Deanariell napisał/a: |
Witaj Harry ossssstra jesteś |
Dzięki. I nie masz pojęcia... Czasami się dziwię, że Warszawianki ze mną jeszcze gadają...
| Deanariell napisał/a: | | Sama oczywiście też bardzo cenimy - w końcu to młodszy Winchester (krew nie woda), |
Jasne, że tak - Dean nie byłby Deanem bez Sama
| Deanariell napisał/a: | Oj będziesz biedna cierpieć na koniec sezonu, oj, oj... Wspólnie jakoś przetrwamy |
A zbliżam się już coraz bardziej... Ale złem takiego maratonu jest to, że trochę mi się odcinki mylą - nie pamiętam tytułów ani numerów
Deanariell - Sob 28 Cze, 2008 23:41
| Harry_the_Cat napisał/a: | | A zbliżam się już coraz bardziej... Ale złem takiego maratonu jest to, że trochę mi się odcinki mylą - nie pamiętam tytułów ani numerów |
Nie przejmuj się ja też nie pamiętam - Admete mi zawsze wszystko przypomina albo sama muszę sobie to sprawdzać - są w necie spisy tytułów (nawet z opisami odcinków), no problem
A kubeczki jak Ci się podobają? Np. ten czarny projekt z Dean'em i Impalą?
Harry_the_Cat - Nie 29 Cze, 2008 16:00
nie wiem, czy bedziemy sie w stanie zdecydowac na jakis projekt...
Cait - jaki powinny byc rozmiary?
Caitriona - Nie 29 Cze, 2008 18:42
Ja wzięłam rozmiary ze strony empik-foto tzn 2244x945 Ta oferta jest atrakcyjniejsza niż np oferta firmy Orfi gdzie robiłyśmy salonowe przypinki.
Aragonte - Pon 30 Cze, 2008 23:56
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Deanariell napisał/a: |
Witaj Harry ossssstra jesteś |
Dzięki. I nie masz pojęcia... Czasami się dziwię, że Warszawianki ze mną jeszcze gadają... |
Harry, w realu to mniej gryzie
Praedzio, Kasiek - mnie w sumie wystarczy chyba kubeczek z obu braćmi, bo w sumie obu chciałabym oglądać, pijąc kawę czy herbatę (tzn. chętnie wykorzystam projekt Caitri, jeśli się zgodzi ) Uwielbiam braci W., ale moje serce i tak od lat należy do pana spoza SPN...
praedzio - Wto 01 Lip, 2008 07:39
Ja, gdybym chciała pomieścić wszystkich panów, którzy skradli me serducho, to kawę musiałabym pić w sporych rozmiarów garnuszku...
I też myślę, że chciałabym widzieć obu panów plus Impalę.
Ale pobawić się graficznie nie zaszkodzi. A tak w ogóle, to jak to cenowo wychodzi?
Caitriona - Wto 01 Lip, 2008 09:58
| Aragonte napisał/a: | | tzn. chętnie wykorzystam projekt Caitri, jeśli się zgodzi |
Nie tyle się zgodzę, ale będę zaszczycona Szalenie będę się cieszyć jeśli któryś projekt będzie wykorzystany | praedzio napisał/a: | | A tak w ogóle, to jak to cenowo wychodzi? |
W empiku kubeczek kosztuje 20 zł.
Anonymous - Wto 01 Lip, 2008 10:19
| praedzio napisał/a: | | Ja, gdybym chciała pomieścić wszystkich panów, którzy skradli me serducho, to kawę musiałabym pić w sporych rozmiarów garnuszku... |
beczka, beczka byłaby najlepsza
|
|
|