Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Gosia - Wto 03 Cze, 2008 08:07
Ciiiiiiiiiiiiii, proszę nie zdradzać intymnych szczegółów
w każdym razie "Between.." warto obejrzeć
cieszę się, że będzie nas więcej na tym spotkaniu
Sofijufka - Wto 03 Cze, 2008 11:23
| Aragonte napisał/a: | | Sofijufka napisał/a: | | no i ja! |
Przybędziesz? |
A co! Dorzucę sobie do dziennego przerobu po stronie, to wygospodaruję czas...
Caitriona - Wto 03 Cze, 2008 12:58
O, fajnie!
Aragonte - Wto 03 Cze, 2008 14:03
Super, Sofi
Dziewczyny, to ile nas mniej więcej będzie? Bo jeśli idziemy do CK Oberży, to lepiej zamówić stolik, bo w piątek wieczorem może tam być bryndza...
Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 15:10
kurczę dojechac mam czym, ale wrócić, chyba, że przekimam w stolicy.
Bo mam dojazd do dworca zachodniego i mogę być tam o godzinie 16 taka godzina może być? i jest tam możliwość żeby znaleźć lokum na kieszeń biednego studenta na przenocowanie? chyba, ze pójdę spać do ziomków studentów bo wrócić w ten sam dzień nie mam czym :|
Gosia - Wto 03 Cze, 2008 15:14
Może faktycznie zamowic stolik w CK Oberży?
Już nas tam znają, ze zlotu zeszłorocznego
Aragonte - Wto 03 Cze, 2008 15:40
| lady_kasiek napisał/a: | kurczę dojechac mam czym, ale wrócić, chyba, że przekimam w stolicy.
Bo mam dojazd do dworca zachodniego i mogę być tam o godzinie 16 taka godzina może być? i jest tam możliwość żeby znaleźć lokum na kieszeń biednego studenta na przenocowanie? chyba, ze pójdę spać do ziomków studentów bo wrócić w ten sam dzień nie mam czym :| |
Lady_kasiek, może sprawdź tę ofertę (zaznaczam, że nigdy tam nie nocowałam )
http://www.hostelkarolkowa.pl/cennik.php
Gosiu, myślę, że bez rezerwacji się nie obejdzie - to piątek, nie ma co ryzykować
Chyba nie zostanę z Wami zbyt długo, powinnam szybko wrócić i chałturzyć
Gosia - Wto 03 Cze, 2008 17:05
No co Ty! Taaakie spotkanie, a Ty masz zamiar szybko uciekac????
Rozumiem, ze wczoraj moglas nas zlekceważyc , w koncu znasz nas jak wlasna kieszen (nie wiem czy to dobre porownanie ), ale wieksze grono to co innego...
Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 17:52
ooo ta baza spaniowa by mi pasowała, ale problem jest taki, że warszawy nie znam wcale, więc pewnie się zgubię
Tamara - Wto 03 Cze, 2008 19:06
Ja mam pecha nie mogę :idzie się zastrzelić:
Aragonte - Wto 03 Cze, 2008 19:31
| Mag13 napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | Mag zaszczycisz nas? ;> odsapnij chwilę od torturowania studentów i ogień |
Za stara jestem! Byłby dysonans estetyczny! |
Mag, Ty prowokatorko Lepiej od razu się przyznaj, że nie chcesz nas znać
Tamara, na pewno będzie jeszcze okazja, nie martw się
Sofijufka - Wto 03 Cze, 2008 19:38
| Mag13 napisał/a: | | lady_kasiek napisał/a: | Mag zaszczycisz nas? ;> odsapnij chwilę od torturowania studentów i ogień |
Za stara jestem! Byłby dysonans estetyczny! |
Najstarsza to jestem ja! Wczesną-m emerytką-m...
Caroline - Wto 03 Cze, 2008 19:44
| lady_kasiek napisał/a: | ooo ta baza spaniowa by mi pasowała, ale problem jest taki, że warszawy nie znam wcale, więc pewnie się zgubię | Jeśli wysiadasz na Centralnym trafisz na pieszo bez problemu, narysujemy Ci
Tamara - Wto 03 Cze, 2008 19:51
Hmmm spróbuję stanąć na głowie i może mi się uda...
Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 20:09
| Caroline napisał/a: | | Jeśli wysiadasz na Centralnym trafisz na pieszo bez problemu, narysujemy Ci |
aha to jeszcze rodziców uświadomię jaka ich przyjemność czeka ;D
Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 21:04
jaaasne Mag, tak mów wykorzystasz sabat coby uprowadzić Thorntona. I nie chcesz się pokazywać w gronieprawdziwych Dam? pięknie.
Aragonte - Wto 03 Cze, 2008 21:09
| Mag13 napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Mag, Ty prowokatorko Lepiej od razu się przyznaj, że nie chcesz nas znać |
Zadatki na śledczego widzę! |
Przejrzałaś mnie
| Mag13 napisał/a: | Ale w sobotę mam od rana zajęcia - trudno byłoby wrócić do domu o sensownej porze, gdy spotkanie w samo południe, czyli o 17.00 |
Rozumiem. No to szkoda
Tamara - Wto 03 Cze, 2008 21:26
A studenci nie ucieszyliby się z wolnego ? Mogłabyś np. zadać im całonocny maraton z nową płytą N&S w kontekście historii obyczajów i włókiennictwa brytyjskiego w XIX w z wyciągnięciem wniosków na poniedziałek , a Ty do nas
Anonymous - Śro 04 Cze, 2008 06:58
| Mag13 napisał/a: | | Właśnie w tej kolejności! |
prawdziwi studenci
malmik - Pią 06 Cze, 2008 20:37
No to może ja też wpadnę
Darcy - Pią 06 Cze, 2008 22:31
O rany, spotkanie! To i ja będę! Kończę pracę o 17, ale wyjdę wcześniej, bo zaparkować w okolicach Chmielnej to nie taka prosta sprawa. A stolik trzeba koniecznie rezerwować. To w końcu piątkowe popołudnie.
Ale fajnie.
Anonymous - Sob 07 Cze, 2008 12:52
a mi niestety plany się komplikują i chyba nic z tego nie wyjdzie. To znaczy z mojej obecności niestety :|
Caitriona - Sob 07 Cze, 2008 18:34
| malmik napisał/a: | | No to może ja też wpadnę |
Bo Cię zara strzelę; nie ma wpadne tylko ma być!
Lady Kasiek - może jeszcze się tak ułoży że dasz jednak radę
Anonymous - Sob 07 Cze, 2008 20:15
właśnie strasznie bym chciała, tylko, że piątek mam okulistę wreszcie po chyba 3 latach i w sobotę po południu gdzieś mam z tatą jechać i kurczę będę stawała na głowie
malmik - Nie 08 Cze, 2008 13:38
| Caitriona napisał/a: | | malmik napisał/a: | | No to może ja też wpadnę |
Bo Cię zara strzelę; nie ma wpadne tylko ma być!
Lady Kasiek - może jeszcze się tak ułoży że dasz jednak radę |
Zdecydowanie wpadnę bo muszę chłopaków odebrać z Chomiczówki o 18.30. Mąż sobie wyjechał i nie mam wyjścia
|
|
|