Aktorzy z filmów dickensowskich - Paul McGann czyli Eugene Wrayburn
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 21:50
Zrobię co w swojej mocy. Paul jest tego wart chyba
Alicja - Czw 28 Sie, 2008 20:11
Lady_kasiek masz okazję zaszaleć Best co wydaje film po polsku - Our Mutal Friend i jeszcze kilka Dickensowskich, a Merlin sprzedaje od września
Anonymous - Czw 28 Sie, 2008 21:07
zaszaleć jest dobrym określeniem. jednak kluczowym w calej sprawie jest ekwiwalent pieniężny.
Za to będę "kosztownie" obchodzić swoje urodziny.
Bo orginalny Eugene jest wart każdej ceny
Gosia - Czw 28 Sie, 2008 21:18
Tu się zgodzę, choć wiem, że na każdy na tym forum tak uważa
Np. są wielbiciele Johna Harmona ...
Ostatnio Paula nieco zaniedbalam, ale powroci, bo juz zamowilam sobie "Naszego wspolnego przyjaciela" by Best Film.
Mam nadzieje, ze kiedys też zdobędę film "The Hanging Gale", z jego udzialem, ktorego jeszcze nie widzialam.
Gitka - Czw 28 Sie, 2008 23:52
| Gosia napisał/a: |
Np. są wielbiciele Johna Harmona ...
|
Oooo, to na pewno ja
Alicja - Pią 29 Sie, 2008 08:39
matko, ja dzięki wam to muszę się tak starać, żeby szukać po necie tych aktorów, ja zadeklarowana przeciwniczka telewizji wierząca, że tylko książki przetrwają wieki
wyjątkiem jest tylko House oczywiście
Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 11:27
Bo Harmon uroczy jest w tych zalotach. I taki biedny tylko weź i przytul
Alicja - Nie 10 Sty, 2010 19:39
oglądałam wczoraj Hornblowera i z ogromnym zdziwieniem zauważyłam tam naszego aktora zatrzymałam film i dla pewnosci przyjrzałam się uważnie i z bliska grał w części 5 oficera marynarki, bodajże Bush. Całkiem przystojnego oficera Dobrze mu w mundurze
Caitriona - Pon 11 Sty, 2010 12:54
Paul McGann gra w Hornblowerze w czterch odcinkach, a jego postać to William Bush
Alicja - Pon 11 Sty, 2010 13:56
jakich czterech? gdzie go przegapiłam ?
nazwisko poprawiłam, dzięki
Caitriona - Pon 11 Sty, 2010 15:40
Nie przegapiłaś. W piątym odcinku pojawia się po raz pierwszy. I będzie juz do końca
|
|
|