Aktorzy - Patrick Dempsey
Gosia - Wto 08 Lip, 2008 23:31
Sama wiem, ale nic na to nie poradze
Harry_the_Cat - Wto 08 Lip, 2008 23:32
Wszystko ok. Ja też mam parę rzeczy na sumieniu
maniutka - Wto 08 Lip, 2008 23:55
| Gosia napisał/a: | | maniutka - ładny avatar |
a dziekuje bardzo
wczoraj bylam w dołku (i nadal jestem) z powodu zakonczenie czwartej serii Doctora Who, wiec postanowiłąm, że Doctor nie może być już a Rose to i nie będzie na moim avatarze. Choć przez jakiś czas. A ten wzrok Patrica, i ta scena , choć ogladając to się popłakałam
Gosia - Śro 09 Lip, 2008 00:00
Ten jego hipnotyzujacy wzrok i usmiech i ta rytmiczna muzyka "Destination" - swietna scena! Mieli racje ze to puscili w zwolnionym tempie...
No i to co potem
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 02:57
Dla Gosi: http://community.livejour...429.html#cutid1
Gosia - Czw 17 Lip, 2008 14:28
U la la Zwlaszcza ten pierwszy
Zreszta nastepne też niczego sobie, zwlaszcza drugi
malmik - Czw 17 Lip, 2008 17:29
Oj ten romarzony w skórze jest mniamuśny
Admete - Czw 17 Lip, 2008 18:37
Zdecydowanie w skórze
asiek - Czw 17 Lip, 2008 18:44
| Admete napisał/a: | | Zdecydowanie w skórze |
YES !
Caitriona - Czw 17 Lip, 2008 18:45
No, ta skórka niczego sobie
malmik - Czw 17 Lip, 2008 21:05
Właśnie przy kupeczce prasowanka obejrzałam sobie Zaczarowaną - mój mąż się mocno zdziwił, że oglądam bajki kiedy nie ma dzieci . Film - cóż - rzeczywiście bajka - czasami i mi ciężko było zdzierżyć ale fragmenciki Dempsika w stanie zakochania baaarrrrdzo realne - zaraz chyba odkopię 7 życzeń na videło i sobie ten stan jeszcze pooglądam. A w ogóle to zabrałam jeden nieudany kubasek, przygotowany jako pierwsza wersja prezentu dla Gosi, do pracy (oczywiście z Depmsikiem) i bardzo smacznie mi się pije z niego kawkę
Gosia - Czw 17 Lip, 2008 21:40
Ja mysle ze smacznie
Chyba w najblizszym czasie obejrze sobie "Made of Honor"
winterm - Pią 18 Lip, 2008 01:23
Zjadam, oblizuję się a potem powtarzam...
Gosia - Czw 24 Lip, 2008 22:29
Dempsik w reklamie okularów:
maniutka - Czw 24 Lip, 2008 22:33
i wszystko jasne
Gosia - Pią 25 Lip, 2008 21:56
Na E! Entertainement lecial wlasnie program, którego bohaterem był Patrick - True Hollywood Story. Naogladalam sie Dempsika
Trzeba przyznac, ze jako mlody nie był zbyt przystojny ale za to pozniej ....
Wlasciwie on nie ma oszałamiającej urody, ale ma to cos w sobie, a postać doktora McDreamy to właśnie ujawnia i podkreśla.
To ciekawe, ze dopiero po 40-ce stal sie bozyszczem kobiet
malmik - Nie 27 Lip, 2008 19:42
Okulary okularami ale jaki smaczny avek...
Gosia - Nie 27 Lip, 2008 20:19
Też tak mi sie wydaje
Gitka - Pon 28 Lip, 2008 15:03
Gosiu, wywiad z Patrickiem
http://www.stopklatka.pl/...skad=newsletter
Gosia - Pon 28 Lip, 2008 16:20
Giteczko, bardzo dziekuje
Wywiad bardzo fajny. Ciekawy jest ten fragment:
Kariera w Hollywood to olbrzymia pokusa, nie chcę jednak popełnić błędu i odejść z "Chirurgów" zbyt wcześnie. Nie podcina się gałęzi, na której się siedzi. Moja przyszłość w świecie filmu na razie wygląda dość niepewnie, a serial przynajmniej zapewnia mi stabilizację. Dzięki niemu wiem, na czym stoję.
To jest tez odpowiedz na pytanie, czemu aktorzy lubia grac w serialach.
No ale oczywiscie inne fragmenty tego wywiadu są jeszcze bardziej interesujace
Gosia - Pią 01 Sie, 2008 19:44
Obejrzalam wlasnie "Lucky 7" (Do siedmiu razy sztuka").
Krótko przed śmiercią Rachel układa dla swojej 7-letniej córki Amy plan jej przyszłego życia. Wynika z niego, że dopiero jej siódmy chłopak okaże się jej prawdziwą miłością. Mijają lata. Amy (Kimberly Williams) cały czas postępuje według planu swojej matki. Kończy studia prawnicze, jednak wciąż czeka na prawdziwą miłość. Wkrótce poznaje przystojnego Daniela (Brad Rowe), który od razu podbija jej serce. Niestey, byłby on dopiero jej szóstym chłopakiem. Amy postanawia więc znaleźć sobie kogoś, a potem rzucić go i ostatecznie związać się z Danielem. Wpada na pomysł by umówić się z Peterem (Patrick Dempsey), właścicielem sklepu z bajglami
Film poleciła mi Alison. Oczywiscie magnesem był ... Patrick Dempsey!!!
Film jest bardzo przyjemny, cieply. Komedia romantyczna. Podobala mi sie relacja glownej bohaterki z ojcem i przyjaciolmi. No i oczywiscie Patrick jest slodki
Wyglada zupelnie jak w Greys Anatomy i swoją rolą troszke przypomina McDreamy`ego, zwlaszcza w jednej z rozmow z glowna bohaterką.
Uwielbiam jak on mowi" "You know?" i patrzy tymi swoimi smutnymi troche oczami. ...
No i ma niebieską bluze
A raz jest nawet w szlafroczku:
Podobal mi sie motyw rąk
No i akcja w duzej mierze dzieje sie w ... Seattle!
malmik - Pią 01 Sie, 2008 20:11
| Gosia napisał/a: | | Film poleciła mi Alison. Oczywiscie magnesem był .. |
Alison?
Gosia - Pią 01 Sie, 2008 20:17
No, widziala kiedys ten film i pamietala, ze gral tam Patryczek i byl slodziutki
malmik - Pią 01 Sie, 2008 20:20
Jestem zbulwersowana bo ci dwa ostatnie spotkania ciosałam o nią kołki na głowie więć uważam, że nie tylko nasza Matka kochana!!!!!!!
Gosia - Pią 01 Sie, 2008 20:23
Tak, Malmiczku, soreczki. Faktycznie tak bylo.
Obie mi go polecalyscie, wiec serdecznie Wam dziekuje, bo sie nie zawiodlam, a wrecz przeciwnie. Chyba ten film podobal mi sie nawet bardziej niz "Made of Honor".
|
|
|