To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Galadriel - Nie 01 Lip, 2007 10:20

Aine, bardzo miło było Cię poznać i objadać się tudzież opijać w Twoim towarzystwie. Z tym, że ja już dawno strawiłam, bo u mnie to szybko idzie. :mrgreen:
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 10:32

Ha - bedziem sobie teraz słodzić niczym ta pyszna czekolada :D Wzajem, wzajem :D

A jedzonko? Kochana, niczym wąż trawiłam do tej pory (z zapasem na kolacje i śniadanie), ale przecież kobieta w ciąży może wszystko, nie? :D

BeeMeR - Nie 01 Lip, 2007 10:58

Może, może :mrgreen:
Ja obżarstwo moje starałam się wytrząść potem na imprezie :wink: :cheerleader2: :banan_Bablu: :banan_czerwony: :banan: :taniec: :taniec: :taniec:

Dzięki za miłe chwile razem :hello: :thanx:

Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 11:44

Ja wytrzęsłam na starych murach i w busiku - ale i tak nie przeszło.
Ostatecznie - brokuły zwaliły mnie z nóg, a czekolada dobiła ...

Trzykrotka - Nie 01 Lip, 2007 12:31

Ta czekolada to słodka rozpusta! Proponuję zawsze się tam umawiać, zeby przejść wszystkie smaki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Aine, to była prawdziwa przyjemność spotkać się z Tobą znowu (z BeeMer, Galadriel i Anaru też! Tylko to częstsza przyjemność :mrgreen: ). Admete - wracaj szybko do zdrowia :serce: . Miłosz niech sie szykuje na piękne niespodzianki.

Admete - Nie 01 Lip, 2007 22:53

Trzykrotko, obym wróciła, bo od lekarstw na jedno pogarsza mi się drugie :-( A gdzie byłyście oprócz Czekolady?
A ja jutro do pracy idę...Mimo że wakacje...

Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 23:15

W zasadzie najpierw obiad w Dookoła świata, potem czekolada, a na koniec poszlysmy z Anaru na mury miasta. Uudostepnili do zwiedzania calosc i mozna wejsc na baszty, Brame Florianska, a z tym samym biletem - obleciec rowniez i Barbakan. A na Barbakanie teraz sa imprezy rycerskie (aczkolwiek w sobote był pokaz renesansowych tańców dworskich, tak circa about XVI w.)
Admete - Nie 01 Lip, 2007 23:22

Ale fajnie...wiecie że ja uwielbiam Dookoła świata, choć teraz mam trudności z jedzeniem ;-) Może schudne...
Anaru - Pon 02 Lip, 2007 00:11

Obiad był świetny - dzisiaj dokończyłam drugie pół :mrgreen: (dają na szczęście do pudełka)
Co do czekolady - na przyszłość wezmę czekoladę bez kawowej domieszki ;)
A mury i Barbakan były śliczne, nie miałam pojęcia, że to wszystko już jest otwarte do zwiedzania, bo właściwie Barbakan remontowali odkąd pamiętam...

Aine - fantastycznie było Cię poznać :przytul:

Anonymous - Pon 02 Lip, 2007 07:13

Admete - z czego?
Anaru - dzieks. Ta książka o ktorej mowilam to Opowiadania z Wysp Brytyjskich Jerzego Lucjana Godziszewskiego :D

achata - Wto 03 Lip, 2007 17:04

A ja dopiero teraz zorientowałam się, ze było spotkanie. Moze w koncu uda mi się kiedys z wami spoatkać. Z Aine raz się widziałam ale krótko. Będzie jeszcze powtórka? (W Katowicach???)
Anonymous - Wto 03 Lip, 2007 17:11

a to juz od dziewczat zalezy :D
Moze jakis wspolny wypad do kina?

Anaru - Pią 06 Lip, 2007 22:47

achata napisał/a:
Będzie jeszcze powtórka? (W Katowicach???)

AineNiRigani napisał/a:
a to juz od dziewczat zalezy :D
Moze jakis wspolny wypad do kina?

W Katowicach to ja nie bardzo.... :?
Niby niezbyt daleko, ale praca nie pozwala zanadto...
Za to jak będzie powtórka, to ja z radością :banan: :banan_czerwony: :banan:

Anonymous - Pią 06 Lip, 2007 23:35

ja zawsze pisze jak jestem w kraku :D
Anaru - Pią 06 Lip, 2007 23:40

no to nie ma sprawy, ja zawsze chętnie :mrgreen:
BeeMeR - Sob 07 Lip, 2007 07:48

ja tyż :mrgreen: :hello:
Dorfi - Śro 11 Lip, 2007 22:03

Mam nadzieję, że następnym razem i ja się załapię :mrgreen:
Admete - Śro 11 Lip, 2007 22:05

Ja jestem jutro "prawie" w Krakowie, bo w Nowej Hucie. I planuje pójśc na nowego pottera w Krakowie, bo bardzo chce bez dubbingu. Będzie więcej chetnych? Premiera 27.
Trzykrotka - Czw 12 Lip, 2007 12:10

:cry2: Sori, umówiłam się na już raz odkładane spotkanie weekendowe.
Admete - Sob 14 Lip, 2007 01:03

Ja ponownie wracam do ewentualnego oglądania nowego Pottera w kinie w Krakowie. Seanse z napisami bedą w Multikinie. Chetny ktoś? Ja jadę z koleżanką, myslimy o dniu premiery, ale raczej bierzemy pod uwagę wcześniejsze seanse. Pewnie będziecie w pracy...Aine, Ty się nie wybierasz? Pewnie nie lubisz Pottera ;-)
Anaru - Sob 14 Lip, 2007 01:57

Ja się nie wybieram, bo nie przepadam....
Na jakiekolwiek spotkanie bardzo chętnie sie wybiorę, ale na HP do kina nie, sori. :wink:

GosiaJ - Sob 14 Lip, 2007 02:36

Admete, ale we wtorek spotykamy się w kawiarni Ptasiek na Kazimierzu - z Majorem Ramem :cheerleader2: :thud: :cheerleader2: Zapraszamy :)
miłosz - Sob 14 Lip, 2007 08:28

Admete napisał/a:
Ja jestem jutro "prawie" w Krakowie, bo w Nowej Hucie. I planuje pójśc na nowego pottera w Krakowie, bo bardzo chce bez dubbingu. Będzie więcej chetnych? Premiera 27.

za piernika nie lezę ale mogę ci wtrynić dwie córki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
niestety mua do wielbicielek Portiera nie należy :thud: poczekam na plyty ;)

BeeMeR - Sob 14 Lip, 2007 09:26

Pottera to już nie pamiętam, na której części skończyłam czytać i oglądać :roll:
więc do kina nie bardzo - ale jeśli chodzi o Majora Rama - to Main Hoon Naa! :banan_Bablu: :banan_Bablu: :banan_Bablu:

Admete - Sob 14 Lip, 2007 11:40

We wtorek to pewnie wieczorem...