Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Galadriel - Nie 01 Lip, 2007 10:20
Aine, bardzo miło było Cię poznać i objadać się tudzież opijać w Twoim towarzystwie. Z tym, że ja już dawno strawiłam, bo u mnie to szybko idzie.
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 10:32
Ha - bedziem sobie teraz słodzić niczym ta pyszna czekolada Wzajem, wzajem
A jedzonko? Kochana, niczym wąż trawiłam do tej pory (z zapasem na kolacje i śniadanie), ale przecież kobieta w ciąży może wszystko, nie?
BeeMeR - Nie 01 Lip, 2007 10:58
Może, może
Ja obżarstwo moje starałam się wytrząść potem na imprezie
Dzięki za miłe chwile razem
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 11:44
Ja wytrzęsłam na starych murach i w busiku - ale i tak nie przeszło.
Ostatecznie - brokuły zwaliły mnie z nóg, a czekolada dobiła ...
Trzykrotka - Nie 01 Lip, 2007 12:31
Ta czekolada to słodka rozpusta! Proponuję zawsze się tam umawiać, zeby przejść wszystkie smaki .
Aine, to była prawdziwa przyjemność spotkać się z Tobą znowu (z BeeMer, Galadriel i Anaru też! Tylko to częstsza przyjemność ). Admete - wracaj szybko do zdrowia . Miłosz niech sie szykuje na piękne niespodzianki.
Admete - Nie 01 Lip, 2007 22:53
Trzykrotko, obym wróciła, bo od lekarstw na jedno pogarsza mi się drugie :-( A gdzie byłyście oprócz Czekolady?
A ja jutro do pracy idę...Mimo że wakacje...
Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 23:15
W zasadzie najpierw obiad w Dookoła świata, potem czekolada, a na koniec poszlysmy z Anaru na mury miasta. Uudostepnili do zwiedzania calosc i mozna wejsc na baszty, Brame Florianska, a z tym samym biletem - obleciec rowniez i Barbakan. A na Barbakanie teraz sa imprezy rycerskie (aczkolwiek w sobote był pokaz renesansowych tańców dworskich, tak circa about XVI w.)
Admete - Nie 01 Lip, 2007 23:22
Ale fajnie...wiecie że ja uwielbiam Dookoła świata, choć teraz mam trudności z jedzeniem Może schudne...
Anaru - Pon 02 Lip, 2007 00:11
Obiad był świetny - dzisiaj dokończyłam drugie pół (dają na szczęście do pudełka)
Co do czekolady - na przyszłość wezmę czekoladę bez kawowej domieszki
A mury i Barbakan były śliczne, nie miałam pojęcia, że to wszystko już jest otwarte do zwiedzania, bo właściwie Barbakan remontowali odkąd pamiętam...
Aine - fantastycznie było Cię poznać
Anonymous - Pon 02 Lip, 2007 07:13
Admete - z czego?
Anaru - dzieks. Ta książka o ktorej mowilam to Opowiadania z Wysp Brytyjskich Jerzego Lucjana Godziszewskiego
achata - Wto 03 Lip, 2007 17:04
A ja dopiero teraz zorientowałam się, ze było spotkanie. Moze w koncu uda mi się kiedys z wami spoatkać. Z Aine raz się widziałam ale krótko. Będzie jeszcze powtórka? (W Katowicach???)
Anonymous - Wto 03 Lip, 2007 17:11
a to juz od dziewczat zalezy
Moze jakis wspolny wypad do kina?
Anaru - Pią 06 Lip, 2007 22:47
| achata napisał/a: | | Będzie jeszcze powtórka? (W Katowicach???) |
| AineNiRigani napisał/a: | a to juz od dziewczat zalezy
Moze jakis wspolny wypad do kina? |
W Katowicach to ja nie bardzo....
Niby niezbyt daleko, ale praca nie pozwala zanadto...
Za to jak będzie powtórka, to ja z radością
Anonymous - Pią 06 Lip, 2007 23:35
ja zawsze pisze jak jestem w kraku
Anaru - Pią 06 Lip, 2007 23:40
no to nie ma sprawy, ja zawsze chętnie
BeeMeR - Sob 07 Lip, 2007 07:48
ja tyż
Dorfi - Śro 11 Lip, 2007 22:03
Mam nadzieję, że następnym razem i ja się załapię
Admete - Śro 11 Lip, 2007 22:05
Ja jestem jutro "prawie" w Krakowie, bo w Nowej Hucie. I planuje pójśc na nowego pottera w Krakowie, bo bardzo chce bez dubbingu. Będzie więcej chetnych? Premiera 27.
Trzykrotka - Czw 12 Lip, 2007 12:10
Sori, umówiłam się na już raz odkładane spotkanie weekendowe.
Admete - Sob 14 Lip, 2007 01:03
Ja ponownie wracam do ewentualnego oglądania nowego Pottera w kinie w Krakowie. Seanse z napisami bedą w Multikinie. Chetny ktoś? Ja jadę z koleżanką, myslimy o dniu premiery, ale raczej bierzemy pod uwagę wcześniejsze seanse. Pewnie będziecie w pracy...Aine, Ty się nie wybierasz? Pewnie nie lubisz Pottera
Anaru - Sob 14 Lip, 2007 01:57
Ja się nie wybieram, bo nie przepadam....
Na jakiekolwiek spotkanie bardzo chętnie sie wybiorę, ale na HP do kina nie, sori.
GosiaJ - Sob 14 Lip, 2007 02:36
Admete, ale we wtorek spotykamy się w kawiarni Ptasiek na Kazimierzu - z Majorem Ramem Zapraszamy
miłosz - Sob 14 Lip, 2007 08:28
| Admete napisał/a: | | Ja jestem jutro "prawie" w Krakowie, bo w Nowej Hucie. I planuje pójśc na nowego pottera w Krakowie, bo bardzo chce bez dubbingu. Będzie więcej chetnych? Premiera 27. |
za piernika nie lezę ale mogę ci wtrynić dwie córki
niestety mua do wielbicielek Portiera nie należy poczekam na plyty
BeeMeR - Sob 14 Lip, 2007 09:26
Pottera to już nie pamiętam, na której części skończyłam czytać i oglądać
więc do kina nie bardzo - ale jeśli chodzi o Majora Rama - to Main Hoon Naa!
Admete - Sob 14 Lip, 2007 11:40
We wtorek to pewnie wieczorem...
|
|
|