Seriale - Herosi
praedzio - Pią 25 Maj, 2007 13:20
| Dorfi napisał/a: | | W końcowej scenie w metrze też bez problemu został zrozumiany, czyli język nie jest tutaj przeszkodą |
No, tak, ale w tej scenie przybywa z przyszłości - nie wiadomo jak odległej - więc mógł zdążyć się nauczyć tego języka. :neutral:
Admete - Pią 25 Maj, 2007 14:35
Ja dopiero bede oglądać Ale mam przeczucie, że mi się spodoba
Deanariell - Pią 25 Maj, 2007 19:55
Mnie chyba również, bo widziałam przelotnie wczoraj koniec drugiego odcinka i juz widzę, że spodoba mi sie ta seksowna, schizofreniczna blondynka z synkiem Zaimponowała mi sposobem w jaki załatwiła tego gościa w windzie
Admete - Pią 25 Maj, 2007 20:09
Własnie o tej blondynce pisałam wcześniej Niebezpieczna niewiasta.
praedzio - Pią 25 Maj, 2007 20:14
| Admete napisał/a: | | Niebezpieczna niewiasta. | Fakt! Czy z tym tatuażem na jej plecach będzie jakiś wątek? Tzn. wyjaśnienie?
| kikita napisał/a: | | Na początku nie wiedziałam,że w serialu Peter będzie najważniejszy |
No, teraz się domyślam. W końcu posiada nieprzeciętny talent.
P.S. Ale i tak wolę Isaaca... :razz:
Admete - Pią 25 Maj, 2007 20:40
A mnie się podoba Matt - nie jest przystojny jak Peter czy Isaak, ale podoba mi się i już Idę oglądać.
praedzio - Pią 25 Maj, 2007 20:57
Matt ma w sobie piękno wewnętrzne. Jego nie sposób nie lubić. :grin:
Przyjemnego oglądania!
Admete - Pią 25 Maj, 2007 21:10
Oderwałam się na chwilę - Hiro i Ando w kasynie Istna perełka. Oni sa rozczulający. Podobają mi sie te napisy, które pojawiają się nie na dole, tylko w różnych miejscach, jak w komiksach. Ando podstepnie przekonywał Hiro, że mogą oszukiwać w kasynie, bo przeciez Peter Parker tez to robił
Ja zawsze się łapię na piękno wewnętrzne Mohinder za to ma śliczny głos.
Łoł! Na końcu Hiro z przyszłości, normalnie coraz bardziej lubie ten serial. Chyba zacznę wam spoilerować...;-)
Dorfi - Pią 25 Maj, 2007 22:06
| Cytat: | | Fakt! Czy z tym tatuażem na jej plecach będzie jakiś wątek? Tzn. wyjaśnienie? |
Na pewno będzie, bo symbol ten zbyt często przewija się w filmie. Musimy tylko poczekać kilka odcinków.
praedzio - Pią 25 Maj, 2007 22:22
| Admete napisał/a: | | Chyba zacznę wam spoilerować...;-) |
Ani się waż!
| Dorfi napisał/a: | | Na pewno będzie, bo symbol ten zbyt często przewija się w filmie. Musimy tylko poczekać kilka odcinków. |
No to czekamy! :grin: *groźnie* Słyszałaś, Admete?
Caitriona - Pią 25 Maj, 2007 23:19
Hiro is my hero!! No po prostu cudowny jest! Zdeterminowany, uroczy i cudnie przyjął cios po wyjściu z kasyna A to wejście na samym końcu - Hiro samurajem, ledwo go rozpoznałam.
Mamuśka też jest niezła. Wiadomo, że potrafi o siebie zadbać
Kto to Matt??
praedzio - Sob 26 Maj, 2007 07:42
Gliniarz umiejący czytać w myślach. Aktora tego znam jeszcze z czasów Agentki o stu twarzach i od tamtej pory strasznie go lubię. A teraz troszkę się denerwuję, bo nie wiem co się dzieje z Mattem. Gdy leżał tak na stole, nie wyglądało to dobrze...
Admete - Sob 26 Maj, 2007 12:09
To ja Ci tylko powiem, żebyś się nie denerwowała Chociaż z drugiej strony...hmmm...jedno się kończy, drugie zaczyna Matt jest strasznie miły i taki ciepły. Mam skłonności do takich...
praedzio - Sob 26 Maj, 2007 12:11
Dobra, tak na uszko... :razz:
A z tymi skłonnościami nie tylko ty tak masz.
praedzio - Nie 27 Maj, 2007 17:28
Znalazłam cuś takiego: http://www.bulma-animatio...roes_Groupe.jpg . Dla fanów.
Admete - Nie 27 Maj, 2007 18:52
Fajne Ja się zastanawiam czy nadzwyczajne zdolności herosów zostały wywołane, czy są efektem ewolucji. I czy panna chuda sąsiadka Mohindera nie wydaje sie wam podejrzana?
I coś z ploteczek - żona aktora grającego przystojnego hinduskiego naukowca jest Polką Olga Sosnowska - mają dziecko. No proszę...masi Oka ma poodbno 180 IQ i jest specjalista od matematyki i informatyki, pracował dla Spilberga w Industrial Light and magic przy efektach specjalnych. Uwielbiam jego Hiro - powtórze za Caitri Hiro is my hero
praedzio - Nie 27 Maj, 2007 19:48
Eee... na razie nie. Chociaż w dzisiejszych czasach, kiedy jest od groma teorii spiskowych, wszyscy są podejrzani. Myślisz, że ona szpieguje Mohindera?
Co do zdolności bohaterów, trudno mi po 4 odcinkach coś orzec w tej materii. Pewnikiem ten znaczek na łopatce Nikki, czy jak jej tam, ma tutaj niebagatelne znaczenie.
Admete - Nie 27 Maj, 2007 19:51
A ja obstawiam, ze jest. Od samego początku. Mohinder jej tak bez zastrzeżeń ufa? W ogóle to ja będe oglądac do przodu, ale zanotuję przy każdym oglądanym parę uwag i będę je wpisywac razem z wami, zero spoilrów Znalazłam kilka avatarków z Herosów. A chłopaczek, który gra Zacha - przyjaciela Claire gra teraz młodego Connora, w tym serialu opartym na Terminatorze.
praedzio - Nie 27 Maj, 2007 20:03
A ja kilkadziesiąt. Np. tu:
http://www.heroes-france.com/avatars
P.S. Dobra, będziemy obserwować piekną sąsiadkę Mohindera...
EDIT: Zach Connorem???? Super!! A ja myślę, skąd ja znam tę gębusię...
Admete - Nie 27 Maj, 2007 20:14
Świetne, najwięcej wybrałam sobie avatarków Hiro Save the cheerleader, save the world
Też mi się ten chłopaczek spodobał. Takie ma fajne oczki
Caitriona - Nie 27 Maj, 2007 20:15
Ten wzór tatuażu ma na 100% jakieś większe znaczenie. Ten czarnoskóry facet miał go zawieszonego na szyi...
praedzio - Nie 27 Maj, 2007 22:22
Masz rację. Jak zajrzałam na tą stronkę: http://heroes.seriale24.p...oty/symbol.html , stwierdziłam, że jestem mało spostrzegawcza. :neutral:
P.S. Ale z tym makaronem to juz chyba przesada...
Admete - Pon 28 Maj, 2007 16:44
To wytłumaczenie pojawia się dopiero w 12 odcinku, a historia z mieczem dopiero się zaczyna.
praedzio - Pon 28 Maj, 2007 17:52
No, tak, ale według tych zdjęć parę razy już ten symbol się pojawił (w tych odcinkach, co teraz lecą w TV), a ja musiałam poczekać, aż Niki się rozbierze, żeby go zobaczyć
PS. Jesteś już na 12-tym odcinku?
Admete - Pon 28 Maj, 2007 19:45
A jestem nawet przy 13 z Hiro będą jeszcze cuda...
Musiałabym drugi raz oglądać serial, żeby takie szczegóły wyłapać.
|
|
|