To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 19:38

podzielam zdanie praedzia mego Wielkiego Mistrza Wtajemniczenia przy robalach raczej bym nie oddawałą się konsumpcji....
Caitriona - Nie 08 Cze, 2008 19:45

No i mamy 100 stronkę! Niezłe jesteśmy, nie ma co, siostry Supernaturalne :D :D :D :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2:
Admete - Nie 08 Cze, 2008 19:51

soph napisał/a:
Ja regularnie raz w tygodniu oglądam cały sezon 3 (może za wyjątkiem ostatniego odcinka) i poważnie zaczynam myśleć o wyjeździe do Tybetu. Tam dopuszczalna jest poligamia (kobieta może mieć kilku mężów) i bardzo często zdarza się tak, że mężami 1 kobiety zostają bracia :serduszkate: . Co Wy na to dziewczyny? (Oczywiście w moim wirtualnym świecie można pominąć takie "drobiazgi" jak chińska okupacja Tybetu.)

:rotfl: Soph zadziwiasz mnie coraz bardziej ;-) Najpierw masz perwersyjne sny, a potem cos takiego.
Aragonte tatuś pojawi się dopiero w odcinku 16. A przed Toba od odcinka 9 szereg bardzo dobrych części. Odcinek ze zmiennokształtnym jest wazny, bo będzie miał reperkusje w dalszych sezonach.

Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 19:59

Admete napisał/a:
Odcinek ze zmiennokształtnym jest wazny, bo będzie miał reperkusje w dalszych sezonach.

jest ważny, ale obrzydliwy przy okazji przy nim lepiej nie jeść, lepiej nie jeść z godzinę przed również :obrzydzenie:

Harry_the_Cat - Nie 08 Cze, 2008 20:02

Nie mam odcinka 9 :(

no to świętujemy:

PS. raz, wyjątkowo pozwoliłam sobie wkleić całość, a nie thumbnail.

Admete - Nie 08 Cze, 2008 20:09

Harry jakie piękne zdjęcie. Zrób z tego tapetę :-) To przenikanie obrazów mi się bardzo podoba.
soph - Nie 08 Cze, 2008 20:13

Admete napisał/a:
:rotfl: Soph zadziwiasz mnie coraz bardziej ;-) Najpierw masz perwersyjne sny, a potem cos takiego.

Sama zaczynam się trochę siebie bać :wink: . Nie przypominaj mi tylko tego snu. Brrr... Staram się go zapomnieć :ops1: . Jeśli chodzi o Tybet - nie mogę się po prostu zdecydować, którego z braci :serce: :serce2: :serduszkate: bardziej... Co prawda powalił mnie Jensen Effect, ale Sam ma taki uśmiech... Osiołkowi w żłoby dano :mysle: .

Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 20:18

Rozumiem, że patronat Deana dla szaleństwa jest przemyślany ;P i doskonale trafiony :P
Harry_the_Cat - Nie 08 Cze, 2008 20:18

Admete napisał/a:
Harry jakie piękne zdjęcie. Zrób z tego tapetę :-) To przenikanie obrazów mi się bardzo podoba.

Dzięki ;) Mi to przenikanie też się podoba, więc będę to teraz nieco katować :mrgreen:

Tapetka dla Ciebie 1280 x 1024, tak? Nie jestem pewna, czy to zdjęcie lasu jest wystarczającej wielkości, ale mogę spróbować.

Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 20:19

lady_kasiek napisał/a:
Admete napisał/a:
Odcinek ze zmiennokształtnym jest wazny, bo będzie miał reperkusje w dalszych sezonach.

jest ważny, ale obrzydliwy przy okazji przy nim lepiej nie jeść, lepiej nie jeść z godzinę przed również :obrzydzenie:

Eeej, nie przesadzajmy :czekoladka:

To co... za następne sto stron supernaturalnych? :party: :banan_czerwony: :cheerleader2: :cheerleader2: :cheerleader2:

Edit: Harry, piękna tapeta! :serduszkate:

I kto zakłada nową edycję? Admete?

Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 20:22

Aragonte napisał/a:
Eeej, nie przesadzajmy

no błagam, te wypadające zęby rozrywana skór, taka oślizgła nie mówmy o tym odcinku w kontekście czekolady bo nie będę mogła na tąże spoglądnąć

Za następne sto stron, a nawet dwieśćie :P :P

Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 20:25

lady_kasiek napisał/a:
Aragonte napisał/a:
Eeej, nie przesadzajmy

no błagam, te wypadające zęby rozrywana skór, taka oślizgła nie mówmy o tym odcinku w kontekście czekolady bo nie będę mogła na tąże spoglądnąć

Skrzywiłam się, owszem, ale takie rzeczy mnie niespecjalnie ruszają, tzn. nie śnią mi się po nocach.

Póki co nie mam też takich snów jak Soph :wink:

soph - Nie 08 Cze, 2008 20:28

:ops1: :rumieniec: :rumieniec: :rumieniec:
Teraz wyszłam na najwiekszego perwersa...

Admete - Nie 08 Cze, 2008 20:32

Spróbuj. Oprócz Dean'a własnie ten las mnie urzekł :) Mogłabys jeszcze jakiś cytat dorzucić, może coś z tego. Wklejałam juz wcześniej ten wiersz.

And death shall have no dominion.
Dead men naked they shall be one
With the man in the wind and the west moon;
When their bones are picked clean and the clean bones gone,
They shall have stars at elbow and foot;
Though they go mad they shall be sane,
Though they sink through the sea they shall rise again;
Though lovers be lost love shall not;
And death shall have no dominion.

Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 20:34

e tam zaraz największego :P
Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 20:43

soph napisał/a:
:ops1: :rumieniec: :rumieniec: :rumieniec:
Teraz wyszłam na najwiekszego perwersa...

Nie przejmuj się, jesteś w dobrym towarzystwie :wink:

Oglądam Robale - dotarłam do tekstu Deana "OK, honey?" i na widok miny Sama dostałam ataku śmiechu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Harry_the_Cat - Nie 08 Cze, 2008 20:51

Tak, to było dobre! :mrgreen:
praedzio - Nie 08 Cze, 2008 20:55

A Dean w ręczniczku już był? Nie... to chyba ciut później było. :lol:

Ja tymczasem szaleję po stronach tapetowych i na widok taki oto:

http://deepdarkdepp.com/s...tion/Sam/43.jpg

rozpłynęłam się ostatecznie. Niech dobra dusza zajrzy do mnie i mnie posprząta mopem... :mrgreen:

Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 20:59

Słodko śpi :-D ale ja w sumie wolę widzieć jego oczy :mrgreen:
Zaserwował w tym odcinku kilka takich cudnych uśmiechów, że och i ach :serduszkate:

Admete - Nie 08 Cze, 2008 21:00

Podaj linka do jakichś ładnych tapetek, nie tylko samowych :)
Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 21:01

:thud: jak toś wpadnie z tym mopem do praedzia to może i mnie odwiedzić nie wiem czy mi klawiatura ten ślinotok wytrzyma :slina:
Sammy, moje Kochanie :thud:

soph - Nie 08 Cze, 2008 21:02

Ustawiłam sobie to zdjęcie na tapetce. Cudne :serduszkate: .
praedzio - Nie 08 Cze, 2008 21:10

Admete, ale ja już tę stronę podawałam wcześniej - tylko do tej pory nie obejrzałam wszystkiego... :ops1: A zresztą... ku przypomnieniu: http://supernaturalsection.deepdarkdepp.com/

A tu jeszcze jedna: http://www.primordialsoul...upernatural.php

No i kilka avków specjalnie dla ciebie, bo ty lubisz taką kolorystykę :D :

Enjoy! :D

Harry_the_Cat - Nie 08 Cze, 2008 21:40

Nie ma całego cytatu, bo mi się jakoś nie komponował:

PS wygląda na to, że imageshack zmniejszył tapetke, no to mozna tu pobrać:

http://www.mediafire.com/?x2sg5a3xcp3

Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 21:42

Uffffff, przeżyłam ten najazd robali i muchozol Deana... mam nadzieję, że od tej pory będzie tylko lepiej i więcej już takiej głupawki nie zaliczę :rotfl: