Seriale - Supernatural
Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 19:38
podzielam zdanie praedzia mego Wielkiego Mistrza Wtajemniczenia przy robalach raczej bym nie oddawałą się konsumpcji....
Caitriona - Nie 08 Cze, 2008 19:45
No i mamy 100 stronkę! Niezłe jesteśmy, nie ma co, siostry Supernaturalne
Admete - Nie 08 Cze, 2008 19:51
| soph napisał/a: | Ja regularnie raz w tygodniu oglądam cały sezon 3 (może za wyjątkiem ostatniego odcinka) i poważnie zaczynam myśleć o wyjeździe do Tybetu. Tam dopuszczalna jest poligamia (kobieta może mieć kilku mężów) i bardzo często zdarza się tak, że mężami 1 kobiety zostają bracia . Co Wy na to dziewczyny? (Oczywiście w moim wirtualnym świecie można pominąć takie "drobiazgi" jak chińska okupacja Tybetu.) |
Soph zadziwiasz mnie coraz bardziej Najpierw masz perwersyjne sny, a potem cos takiego.
Aragonte tatuś pojawi się dopiero w odcinku 16. A przed Toba od odcinka 9 szereg bardzo dobrych części. Odcinek ze zmiennokształtnym jest wazny, bo będzie miał reperkusje w dalszych sezonach.
Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 19:59
| Admete napisał/a: | | Odcinek ze zmiennokształtnym jest wazny, bo będzie miał reperkusje w dalszych sezonach. |
jest ważny, ale obrzydliwy przy okazji przy nim lepiej nie jeść, lepiej nie jeść z godzinę przed również
Harry_the_Cat - Nie 08 Cze, 2008 20:02
Nie mam odcinka 9
no to świętujemy:
PS. raz, wyjątkowo pozwoliłam sobie wkleić całość, a nie thumbnail.
Admete - Nie 08 Cze, 2008 20:09
Harry jakie piękne zdjęcie. Zrób z tego tapetę To przenikanie obrazów mi się bardzo podoba.
soph - Nie 08 Cze, 2008 20:13
| Admete napisał/a: | Soph zadziwiasz mnie coraz bardziej Najpierw masz perwersyjne sny, a potem cos takiego. |
Sama zaczynam się trochę siebie bać . Nie przypominaj mi tylko tego snu. Brrr... Staram się go zapomnieć . Jeśli chodzi o Tybet - nie mogę się po prostu zdecydować, którego z braci bardziej... Co prawda powalił mnie Jensen Effect, ale Sam ma taki uśmiech... Osiołkowi w żłoby dano .
Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 20:18
Rozumiem, że patronat Deana dla szaleństwa jest przemyślany ;P i doskonale trafiony
Harry_the_Cat - Nie 08 Cze, 2008 20:18
| Admete napisał/a: | Harry jakie piękne zdjęcie. Zrób z tego tapetę To przenikanie obrazów mi się bardzo podoba. |
Dzięki Mi to przenikanie też się podoba, więc będę to teraz nieco katować
Tapetka dla Ciebie 1280 x 1024, tak? Nie jestem pewna, czy to zdjęcie lasu jest wystarczającej wielkości, ale mogę spróbować.
Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 20:19
| lady_kasiek napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Odcinek ze zmiennokształtnym jest wazny, bo będzie miał reperkusje w dalszych sezonach. |
jest ważny, ale obrzydliwy przy okazji przy nim lepiej nie jeść, lepiej nie jeść z godzinę przed również |
Eeej, nie przesadzajmy
To co... za następne sto stron supernaturalnych?
Edit: Harry, piękna tapeta!
I kto zakłada nową edycję? Admete?
Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 20:22
| Aragonte napisał/a: | | Eeej, nie przesadzajmy |
no błagam, te wypadające zęby rozrywana skór, taka oślizgła nie mówmy o tym odcinku w kontekście czekolady bo nie będę mogła na tąże spoglądnąć
Za następne sto stron, a nawet dwieśćie
Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 20:25
| lady_kasiek napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Eeej, nie przesadzajmy |
no błagam, te wypadające zęby rozrywana skór, taka oślizgła nie mówmy o tym odcinku w kontekście czekolady bo nie będę mogła na tąże spoglądnąć |
Skrzywiłam się, owszem, ale takie rzeczy mnie niespecjalnie ruszają, tzn. nie śnią mi się po nocach.
Póki co nie mam też takich snów jak Soph
soph - Nie 08 Cze, 2008 20:28
Teraz wyszłam na najwiekszego perwersa...
Admete - Nie 08 Cze, 2008 20:32
Spróbuj. Oprócz Dean'a własnie ten las mnie urzekł Mogłabys jeszcze jakiś cytat dorzucić, może coś z tego. Wklejałam juz wcześniej ten wiersz.
And death shall have no dominion.
Dead men naked they shall be one
With the man in the wind and the west moon;
When their bones are picked clean and the clean bones gone,
They shall have stars at elbow and foot;
Though they go mad they shall be sane,
Though they sink through the sea they shall rise again;
Though lovers be lost love shall not;
And death shall have no dominion.
Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 20:34
e tam zaraz największego
Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 20:43
| soph napisał/a: | :ops1:
Teraz wyszłam na najwiekszego perwersa... |
Nie przejmuj się, jesteś w dobrym towarzystwie
Oglądam Robale - dotarłam do tekstu Deana "OK, honey?" i na widok miny Sama dostałam ataku śmiechu
Harry_the_Cat - Nie 08 Cze, 2008 20:51
Tak, to było dobre!
praedzio - Nie 08 Cze, 2008 20:55
A Dean w ręczniczku już był? Nie... to chyba ciut później było.
Ja tymczasem szaleję po stronach tapetowych i na widok taki oto:
http://deepdarkdepp.com/s...tion/Sam/43.jpg
rozpłynęłam się ostatecznie. Niech dobra dusza zajrzy do mnie i mnie posprząta mopem...
Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 20:59
Słodko śpi ale ja w sumie wolę widzieć jego oczy
Zaserwował w tym odcinku kilka takich cudnych uśmiechów, że och i ach
Admete - Nie 08 Cze, 2008 21:00
Podaj linka do jakichś ładnych tapetek, nie tylko samowych
Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 21:01
jak toś wpadnie z tym mopem do praedzia to może i mnie odwiedzić nie wiem czy mi klawiatura ten ślinotok wytrzyma
Sammy, moje Kochanie
soph - Nie 08 Cze, 2008 21:02
Ustawiłam sobie to zdjęcie na tapetce. Cudne .
praedzio - Nie 08 Cze, 2008 21:10
Admete, ale ja już tę stronę podawałam wcześniej - tylko do tej pory nie obejrzałam wszystkiego... A zresztą... ku przypomnieniu: http://supernaturalsection.deepdarkdepp.com/
A tu jeszcze jedna: http://www.primordialsoul...upernatural.php
No i kilka avków specjalnie dla ciebie, bo ty lubisz taką kolorystykę :
Enjoy!
Harry_the_Cat - Nie 08 Cze, 2008 21:40
Nie ma całego cytatu, bo mi się jakoś nie komponował:
PS wygląda na to, że imageshack zmniejszył tapetke, no to mozna tu pobrać:
http://www.mediafire.com/?x2sg5a3xcp3
Aragonte - Nie 08 Cze, 2008 21:42
Uffffff, przeżyłam ten najazd robali i muchozol Deana... mam nadzieję, że od tej pory będzie tylko lepiej i więcej już takiej głupawki nie zaliczę
|
|
|